Κριός
Από τις 16 και μετά με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης, θα επαναστατήσεις σε όλα τα επίπεδα. Ταξιδεύεις, μένεις μόνη σου, αποκτάς την ελευθερία σου. Στις 17 και 18 χαλάει κάπως το κέφι σου γιατί ενώ προσπαθείς για κάτι, δε σου βγαίνει. Το αποτέλεσμα έχει σημασία για εσένα και στις 19 τα δίνεις όλα, κυρίως στη δουλειά σου. Βλέπεις τους φίλους σου στις 20 όμως ξεπαραδιάζεσαι. Επιτίθεσαι στις 21, όμως έρχεται μια ευχάριστη έκπληξη στις 22.

Ταύρος
Στις 16 μια νέα πρόταση σε βοηθά να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα. Μη γκρινιάζεις και φρόντισε μέχρι και τις 18 να λες αυτό που θες, να εκφραστείς ελεύθερα όπου πρέπει. Στις 19 σου θέτουν ένα ερώτημα. Απάντησε μόνο αν είσαι σίγουρη. Στις 20 και 21 να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις τους φίλους σου και να κάνεις νέες γνωριμίες. Θετικές ημέρες πολύ. Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στις 22 στη δουλειά σου. Άρπαξε τις ευκαιρίες.

Δίδυμος
Πάλι στις 16 παίρνεις τις αποφάσεις σου, δεν είσαι όμως απολύτως σίγουρη. Μήπως να το έψαχνες λίγο περισσότερο; Χαλάει το κέφι σου στις 17 και 18, γιατί διάφοροι ανακατεύονται στα πόδια σου. Ζητούν ή δε προσφέρουν. Αλλάζει πολύ το σκηνικό από τις 19 αφού κάνεις ένα ραντεβού, αλλάζεις τα δεδομένα. Φρόντισε στις 20 να αγαπήσεις ξανά με το ταίρι σου. Όμως από τις 21 και μετά το μόνο που σε νοιάζει είναι η δουλειά και το χρήμα. Επαναστατείς ξανά!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ