Κριός
Θα πρέπει να προσέξεις τις μέρες αυτές, γιατί στις 17 ο ανάδρομος Ερμής, σε στρεσάρει σε όλα τα επίπεδα. Παίρνεις τα πάνω σου από τις 18 ως και τις 20, αφού μια ιδέα, θα γίνει η αφορμή για να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου. Να είσαι σίγουρη για τις αποφάσεις σου και πάνω από όλα να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Άκρως επικίνδυνη η ημέρα σου στις 21, υπάκουσε στις διαταγές που θα σου δώσουν. Μην επιμένεις στις 22!
*Μη γίνεσαι αντιδραστική!

Ταύρος
Μέχρι και τις 19 θα είσαι μέσα στη γκρίνια. Μια ο ανάδρομος Ερμής, μια ο Κρόνος στο Τοξότη, ξεκινούν άμεσα οι παρεξηγήσεις και τα λανθασμένα τα λόγια. Βέβαια, τα άστρα μιλούν για αλλαγές, μεγάλες και τρανές. Δε θα καταφέρεις να αντισταθείς στην επιρροή αυτή! Πρόσεχε τι λες γιατί οι εντάσεις καραδοκούν. Μέσα στην αισιοδοξία θα είσαι στις 21, κάτι θα συμβεί που θα σε απογειώσει! Συνεργάσου στις 22 και μην επιμένεις. Γίνεσαι παράλογη!
*Εκπλήξεις έρχονται..

Δίδυμος
Από τις 16 ξεκινούν τα ζόρια για εσένα. Οικογενειακοί καβγάδες φέρνουν εντάσεις και ανατρέπουν τη σημερινή κατάσταση. Ο ανάδρομος Ερμής στις 17 θα σου δείξει έντονα το ποιοι πρέπει να μείνουν δίπλα σου και ποιοι πρέπει να φύγουν. Μεν κάνεις το ξεκαθάρισμά σου αλλά στις 19 θα πρέπει να προσέξεις, να μη δώσεις δεύτερη ευκαιρία, σε ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν.Μέρες που θα ασχοληθείς ξανά με τις σχέσεις σου.
*Τα μυστικά σου σε μπλοκάρουν.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...