Κριός
Πολύ ευχάριστες οι ημέρες σου σε όλα τα επίπεδα! Προσοχή όμως, στις 23 και 24, σε παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν. Στις 27 και 28, επικοινώνησε με τους κατάλληλους ανθρώπους, για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα! Απέφυγε τις ζήλειες στις 28. Στις 29 και 30, μια ευχάριστη είδηση σε ξεσηκώνει. Μην αφήνεις εκκρεμότητες από εδώ και εκεί. Κάτι νέο έρχεται, ας σε βρει έτοιμη για όλα. Ακολούθησε τα σημάδια.

Ταύρος
Σε μια υπερένταση θα βρίσκεσαι στις 25 και 26, τόση πολύ που θα αποζητήσεις εκείνο το ανούσιο shopping therapy και αν δε προσέξεις θα ξεπαραδιαστείς εντελώς! Πρόσεξε τα λόγια σου! Στις 28 σε ξεσηκώνουν ευχάριστα, να βγεις έξω, για διασκέδαση. Απέφυγε τις εντάσεις.. Στις 29 και 30 νιώθεις πως σε αδικούν στη δουλειά σου. Συζήτησε το θέμα σου όμως να είσαι δεκτική σε όλες τις απόψεις. Υπάρχει και άλλη οπτική γωνία που δε τη βλέπεις, ακόμα.

Δίδυμος
Προσοχή μεγάλη από ως και τις 28, μπορεί να εκτεθείς, έτσι πολύ ξαφνικά! Προκύπτει μια νέα γνωριμία. Ίσως και παράνομη. Πρόσεχε πού στέλνεις μηνύματα! Ξεμυαλίζεσαι και ενεργείς αυθόρμητα. Να είσαι σεμνή Κινείται πολύ το πράγμα για εσένα, και αυτή τη φορά δε θα είσαι απλά μια θεατής! Στις 29 και 30, πολύ τυχερές ημέρες, αφού μια γνωριμία ίσως είναι η ιδανική, για το στόχο που έχεις βάλει. Εντυπωσίασε όσο μπορείς.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...