Κριός
Ζητάς να σε καταλάβουν στις 26 αλλά δε κάνεις κάτι για αυτό. Συνεργάσου και δείξε κατανόηση. Στις 27 λες τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό ενοχλεί αρκετά τους γύρω σου. Μουτράκια και γκρίνιες στις 27 και 28, αφού από τη μια σε στριμώχνουν, πρέπει να δώσεις τις απαντήσεις σου, από την άλλη νιώθεις πως δεν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Βγες διασκέδασε στις 30 και ξέχασε για λίγο τα βάσανά σου στις 31!

Ταύρος
Η ανασφάλεια που θα νιώθεις θα χτυπήσει κόκκινο. Όλες τις ημέρες. Από τη μια δεν έχεις λεφτά, από την άλλη διαπιστώνεις πως κανείς δε πρόκειται να σε βοηθήσει. Μέχρι και τις 28, οργανώσου καλύτερα και κλείσε τις εκκρεμότητες που έχεις. Απέφυγε τα πολλά τα λόγια στις 29. Στις 30 φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με τους φίλους σου. Κάνε κάτι το διαφορετικό. Πρόσεχε τι λες στις 31!

Δίδυμος
Μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες! Οι εντάσεις, τα λόγια και οι παρεξηγήσεις θα πρωταγωνιστήσουν για ακόμα μια φορά! Στις 26 είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, για μια σχέση, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική. Φρόντισε να υπάρχει μέλλον σε αυτό. Στις 27 λες τα πράγματα με το όνομά τους. Μεγάλη προσοχή ως και τις 30 γιατί εμπιστεύεσαι λάθος άτομα! Μη βιαστείς να αποφασίσεις το οτιδήποτε.

Δείτε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ.

 

loading...