Προσωπικά δαιμονίζομαι κάθε μέρα, όλη μέρα, σπάνιο πολύ να περάσει μέρα, που να είμαι ήρεμη, χαμογελαστή και ξέγνοιαστη. Πάντα κάποιος θα μου τη σπάσει, θα με ξενερώσει, θα θελήσω να τον ή την βαρέσω και στο τέλος θα με κάνει να παραμιλώ. Γιατί είμαστε και πολιτισμένοι άνθρωποι.

Για να δούμε και εσάς.. μη νομίζετε πως θα γλιτώσετε έτσι!

Κριός
Εσείς Κριαράκια μου δαιμονίζεστε όταν θέλετε να πάτε κάπου και δε σας αφήνουν. Αρχικά θα κατσουφιάσετε, θα αποχωρήσετε σιωπηλά, στη συνέχεια θα σχεδιάσετε τη τέλεια απόδραση και κανείς μα κανείς δε θα μάθει ποτέ την αλήθεια!

Ταύρος
Όταν πεινάτε δαιμονίζεστε! Πρέπει να φάτε. Και όχι απλά ένα φαί του πεταματού, όλο το σετ. Σαλάτα, κυρίως πιάτο, ψωμί, τυρί και γλυκό για το τέλος. Εννοείται πως όσο αργεί το φαγητό, άλλο τόσο σας φταίνε όλα. Γίνεστε υπερδραστήριοι ξαφνικά! Σωστά;

Δίδυμος
Τα ερωτικά τα ψέματα σας δαιμονίζουν! Θέλετε την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή και επειδή πάντα τη μαθαίνετε είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον και συνεχίζουν σας να λένε φούμαρα, εκεί το μάτι γυρίζει. Εκεί μπορεί να κάνετε και φόνο! Υποθετικά πάντα..

Δες τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ