Κριός
Γλυκά μου καλά θα κάνετε να αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Τα ψεματάκια που τόσο σας ταιριάζουν αυτή τη φορά μπορεί να σας κάψουν. Να λέτε την αλήθεια και ότι προκύψει. Μη βιάζεστε γιατί συμβαίνουν κακά πραγματάκια, ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στο τιμόνι!!! Μην είστε αφηρημένοι.. Μπορεί να κατέχετε κάτι, όμως δεχθείτε και μια συμβουλή παραπάνω..

Ταύρος
Φυσικά και αστειεύεται το σύμπαν γιατί από τη μια θα σας προκαλεί και από την άλλη εσείς θα πρέπει να πείτε όχι. Δύσκολο πολύ το βρίσκω αυτό. Συνεπώς μακριά από όλους τους κακούς τους πειρασμούς! Θα πρέπει να είστε αντικειμενικοί και όχι υπερ ευαίσθητοι και να πάρετε δραστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Μη κάνετε πισωγυρίσματα, σας δυσκολεύουν τη ζωή!

Δίδυμος
Μπάχαλο θα τα κάνετε για ακόμα μια φορά. Το νου σας, γιατί μπλέκετε πάλι τα ερωτικά σας με τα επαγγελματικά και τα κάνετε αχταρμά. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και ξεχωρίστε τις περιπτώσεις. Συμβιβαστείτε και να είστε αντικειμενικοί. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε τους άλλους να σας λύσουν τα προβλήματα. Ο καθένας ότι τον συμφέρει. Το νου σας..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...