Μάθε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου:

Κριός
Πολύ καλύτερη η ημέρα η δική σας σήμερα. Κάτι λόγια μπορεί να έχουν μείνει στη μέση, θα λυθεί και η τελευταία σας απορία και θα ηρεμίσετε αρκετά. Στα θέματα που σας απασχολούν, να ξέρετε πως έχετε μερίδιο ευθύνης και εσείς, όπως και οι άλλοι. Αυτό όμως δεν είναι αιτία για να τσακωθείτε μαζί τους. Απλά έτσι γνωρίζετε ποια είναι η θέση τους και τι πιστεύουν!

Ταύρος
Καταπιαστείτε με τις εκκρεμότητες που σας καίνε. Μη κάνετε τίποτα άλλο σήμερα. Από το πρωί με καθαρό το κεφάλι. Το απόγευμα θα πρέπει να έχετε τελειώσει και απλά να κάνετε έναν έλεγχο. Δυνατή η ημέρα σας και αισιόδοξη, πάει έφυγαν εκείνα τα σύννεφα του ΣΚ, αλλά και πάλι αν συνεχίσετε να σπαταλάτε το χρήμα έτσι, σας βλέπω με μουτράκια σύντομα!

Δίδυμος
Από τις αγαπημένες σας ημέρες. Σήμερα θα ακούσετε διάφορα μαντάτα, που ναι θα έχουν και πολύ σάλτσα μέσα. Μη πιστέψετε τα πάντα, κουβέντα να γίνεται, αντιθέτως γελάστε με τη ψυχή σας και δείξτε τους πως δε μασάτε εύκολα. Εννοείται πως ότι ακούσετε θα πρέπει να το κρατήστε για τον εαυτό σας. Παγίδα μεγάλη, αφού ξέρουν πως θα τρέξετε να διαδώσετε τις φήμες…

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ