Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου:

Κριός
Τι ωραία μέρα σας ξημέρωσε; Σήμερα θα έχετε έντονα την επιθυμία ή να κάνετε κάτι ή να πάτε κάπου και όλη την ημέρα θα νιαουρίζετε μέχρι να σας πουν το ναι. Εντάξει θα σας ακολουθήσει το ταίρι σας ή ο καλύτερός σας φίλος, αλλά μετά μη ζητήσετε τίποτα άλλο! Σπίτι και ύπνο. Βέβαια, ακόμα και στο δημιουργικό κομμάτι, κάντε την αρχή, αλλά να παραμείνετε εκεί ως το τέλος. Όχι πασούλες δεξιά και αριστερά..

Ταύρος
Νομίζω όποιος σας ακουμπάει ηλεκτρίζεται ένα πράγμα. Εκπέμπετε κάτι παράξενο, μέρες τώρα. Κάνετε κανονική παρέα με το άγχος και ενώ είστε καλά κατά βάθος, κάτι σας τρώει το σαράκι. Λοιπόν το βραδάκι, φορμίτσα, αθλητικό και βάδην. Εκτός αν έχετε στο σπίτι ένα σάκο του μποξ! Ξεσπάστε γιατί τα νεύρα σας δε τα βλέπω καλά! Φυσικά κλείστε τους διακόπτες του μυαλού γιατί φέρνετε τη καταστροφή από μόνοι σας!

Δίδυμος
Βέβαια με τον Άρη στο ζώδιό σας, εσείς μια χαρά είστε. Δραστήριοι, γεμάτοι από ενέργεια και μάλιστα θετική, αφού νιώθετε πως ξέρετε τι θέλετε, το γιατί και το πώς. Μπράβο σας χρυσά μου, άντε να σας δούμε λίγο στη πράξη, γιατί από λόγια φλομώσαμε. Αυτό που θέλετε να το διεκδικήσετε με πάθος και τόλμη και να μη σας νοιάζει τίποτα. Εννοείται όμως από τον ίσιο το δρόμο… έτσι;

Διάβασε τα υπόλοιπα με ένα κλικ ΕΔΩ

loading...