Κριός
Πολύ δύσκολη ημέρα για εσάς. Σήμερα θα σας στριμώξουν στη γωνία και θα σας κάνουν ερωτήσεις που δε τις περιμένατε καν. Να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και ετοιμόλογοι στο κάθε τι! Θα νευριάσετε πολύ όμως και θα ξαφνιαστείτε, γιατί θα είναι απρόβλεπτο το γεγονός. Μπορεί να είναι επαγγελματικό το θέμα, μπορεί όμως και ερωτικό. Δε πιστεύω να κάνατε πάλι τη λαμογιά σας;

Ταύρος
Μέσα στην αισιοδοξία και τη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα. Ανεβασμένοι πολύ, δόξα το Θεό να λέμε, μέσα στα χαμόγελα και πώς να σας το πω, πετάει η ομάδα κανονικά! Το νου σας, γιατί γίνεστε και αυθόρμητοι πολύ, όταν είστε χαρούμενοι και κάνετε χαζομάρες που μετά τις μετανιώνετε. Αλλά μπορεί και όχι.. Σωστά; Παίξτε μπάλα, για να μάθετε το αποτέλεσμα!

Δίδυμος
Και που θα ασχοληθούν πάλι σήμερα μαζί σας, αφού προσπαθούν να καταλάβουν τι έχετε και είστε τόσο χάλια ψυχολογικά, πάλι άκρη δε θα βγάλουν. Εσείς μπορεί να έχετε στο μυαλό σας διάφορα, όμως αν δε τα πείτε, να σας καταλάβουν, μη περιμένετε να γίνει κάποιο θαύμα. Ο καθένας έχει τα βάσανά του και οι ροζ οι μέρες, πάει πέρασαν! Εκφραστείτε ελεύθερα και ας ρίξετε και μερικές βόμβες. Τουλάχιστον θα πείτε την αλήθεια!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ