Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει: Ποια ΖΩΔΙΑ ευνοούνται στα επαγγελματικά το 2015!

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει: Ποια ΖΩΔΙΑ ευνοούνται στα επαγγελματικά το 2015!

Η Άση Μπήλιου αναλύει πώς θα είναι ο τομέας των επαγγελμτικών και τα οικονομικά του κάθε ζωδίου για το 2015!


Κριός


Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Νέα, μακροπρόθεσμα πλάνα για τα επαγγελματικά σας ευνοεί η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη. Το 2015 προσφέρεται για να χτίσετε τη δική σας επιχείρηση, να πάρετε προαγωγή και αύξηση, να βρείτε μια καλή δουλειά αν είστε άνεργοι ή να έχετε επιτυχία σε ανώτατες σπουδές ή επιμόρφωση. Οι γεννημένοι 2-7 Απριλίου θα έχετε και τις περισσότερες αλλαγές στον άξονα καριέρας-οικογένειας. Τα οικονομικά αναβαθμίζονται!


Ταύρος
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Ο οικονομικός τομέας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με την παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη. Θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλά, να προσέξετε σπατάλες και επιπολαιότητες και να «μαζέψετε» τα χέρια σας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Καθόλου απίθανο ο χώρος του σπιτιού ή η οικογένεια να απορροφήσουν αρκετά κονδύλια το 2015.


Δίδυμοι
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Η αντίθεση του Κρόνου συνήθως συνδέεται με ένα άλμα στα επαγγελματικά σας. Φυσικά και θα κρίνεστε από εδώ και στο εξής πιο ασφυκτικά και όλοι θα περιμένουν αποτελέσματα, αλλά η καλή δουλειά θα σας ανταμείψει τόσο υλικά όσο και ηθικά. Σημαντική προτεραιότητα θα πρέπει να είναι και η υγεία σας.


Καρκίνος
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Το 2015 μπορείτε να “χτίσετε” τις πιο γερές και αποδοτικές βάσεις για το πορτοφόλι σας, σε σημείο που να τρίβετε τα μάτια σας. Δεν είναι χρήματα από κάποιο τυχερό παιχνίδι απαραίτητα, το πιθανότερο είναι ότι θα δουλέψετε πολύ και απλώς κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις ή ιδέες σας θα σας «κάτσουν»!


Λέων
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Ένα βήμα μπροστά, δηλαδή εξέλιξη και πρόοδο, μπορείτε να περιμένετε τη νέα χρονιά, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Προαγωγή, δική σας δουλειά, αλλαγή καριέρας, επιτυχία σε σπουδές, πολλά ταξίδια, ίσως και για επαγγελματικούς λόγους, επαφές με ξένους και εξωτερικό θα αποδώσουν περισσότερα απ' όσα φαντάζεστε! Και μετά το καλοκαίρι ανεβαίνουν και τα οικονομικά.


Παρθένος


Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Από το τεστ του Κρόνου δεν θα ξεφύγουν ούτε τα επαγγελματικά σας. Κάποιοι ίσως κλείσετε έναν κύκλο εμπειρίας ή συνεργασίας και από το φθινόπωρο θα προχωρήσετε σε κάτι νέο. Αν έχετε δυσκολίες σε θέματα σπουδών ή στο να βρείτε δουλειά, μετά τις 11 Αυγούστου, με τον Δία στο ζώδιό σας, τα πράγματα θα διευκολυνθούν. Οικονομικά θα είστε καλύτερα από πέρυσι!


Ζυγός
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Τα επαγγελματικά, χωρίς να είναι η απόλυτη προτεραιότητα της χρονιάς, έχουν θετικές προοπτικές. Η πορεία του Κρόνου στον Τοξότη θα βοηθήσει να εκπαιδευτείτε πάνω σε νέες τεχνολογίες ή να αποκτήσετε έξτρα γνώσεις προκειμένου να ενισχύσετε τη δουλειά σας. Μετά τον Αύγουστο μπορεί να δουλέψετε μόνοι σας ή κρυφά πάνω σε ένα μακροπρόθεσμο επαγγελματικό σχέδιο!


Σκορπιός
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Η καριέρα είναι ο τομέας που δέχεται τις ευεργετικές επιρροές Δία και Αφροδίτης τους περισσότερους μήνες της χρονιάς. Εκεί μπορείτε να καταφέρετε το θαύμα! Να ξεχωρίσετε, να προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, να καταξιωθείτε στο ήδη υπάρχον περιβάλλον εργασίας ή σε ένα καινούριο, να έχετε ζήτηση, να απογειωθεί η φήμη σας. Τα οικονομικά, όμως, θέλουν προσοχή σε υπερβολές και σπατάλες.


Τοξότης
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Ανάληψη ευθύνης, σοβαρά επαγγελματικά ξεκινήματα, περισσότερες υποχρεώσεις και λιγότερος ελεύθερος χρόνος είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το 2015, που μπορεί η φήμη σας να απογειωθεί αν δουλεύετε με υπομονή και σκληρά ή να πέσει στα τάρταρα αν τεμπελιάσετε ή θεωρήσετε τα πάντα δεδομένα.


Αιγόκερως
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Το 2015 σάς παρέχει δυνατότητες βελτίωσης των οικονομικών σας, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο. Το χρήμα μπορεί να προέρχεται από αξιοποίηση ακινήτων και πόρων, από διατροφές, ασφάλειες, πιστωτικά ιδρύματα, επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια ή και από τον σύντροφό σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Κάποιοι ίσως πάρετε χρήματα που σας οφείλονταν ή ένα σημαντικό μπόνους!


Υδροχόος
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Η κούραση τα προηγούμενα χρόνια ήταν αναπόφευκτη, με τον Κρόνο να πολιορκεί τον τομέα της καριέρας, αλλά τουλάχιστον για τους περισσότερους απέδωσε καρπούς. Φέτος οι προοπτικές σας διευρύνονται με ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, προβολή της δουλειάς ή των ικανοτήτων σας. Μάλιστα, οι καλοκαιρινοί μήνες μπορεί να σας φέρουν καταπληκτικές προτάσεις συνεργασίας που καλό είναι να εκμεταλλευτείτε. Μετά τον Αύγουστο θα ευνοηθούν και τα οικονομικά.


Ιχθύες
Επαγγελµατικά - Οικονοµικά
Πολύ καλές είναι οι προδιαγραφές για την καριέρα σας, αν έχετε τη φιλοδοξία να φτάσετε ψηλά και να στηρίξετε αυτή την επιθυμία σας σε σκληρή δουλειά. Ο Κρόνος τιμωρεί μόνο όσους προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες και τεμπελιάζουν. Οι καλοκαιρινοί μήνες, πάντως, σας παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας και εκεί να ποντάρετε για προαγωγές, αυξήσεις ή το στήσιμο της δικής σας επιχείρησης.