Η Άση Μπήλιου κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις μέχρι το τέλος της χρονιάς: Ποια ζώδια ευνοούνται;

Η Άση Μπήλιου κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις μέχρι το τέλος της χρονιάς: Ποια ζώδια ευνοούνται;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Stars System» στον Alpha, η Άση Μπήλιου μοιράστηκε σε εβδομαδιαίο περιοδικό τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια μέχρι το τέλος του 2014.


«Στο 2014, το πιο ζόρικο κομμάτι ήταν η άνοιξη και το τέλος του καλοκαιριού. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Οκτώβρη, ο οποίος είναι ένας πολύ δύστροπος μήνας. Έχει εκλείψεις, έχει ανάδρομο και πολλά πράγματα τα οποία είναι ζόρικα. Θεωρώ ότι το φθινόπωρο, κυρίως τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, θα έχουμε γενικά και αλλαγές και μια μεγαλύτερη ένταση στα πολιτικά- κοινωνικά» ανέφερε η γνωστή αστρολόγος.

Όσο για το ποια είναι τα ζώδια που ευνοούνται στους προσεχείς μήνες, η Άση Μπήλιου εξήγησε: «Είναι πολύ δύσκολο να το πω αυτό, γιατί οι εκλείψεις που έρχονται πιάνουν πάρα πολύ κόσμο, αφού αγγίζουν τα περισσότερα ζώδια. Θεωρώ ότι μέχρι τα Χριστούγεννα, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες είναι σχετικά πιο άνετα, πιο προφυλαγμένοι από ξαφνικά και αναπάντεχα συμβάντα. Από εκεί και έπειτα, όμως, είναι ακριβώς αυτοί που αρχίζουν να μπαίνουν στα ζόρια, γιατί έρχεται ο Κρόνος στον Τοξότη και αρχίζουν σημαντικά χρόνια για αυτούς. Δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να δούμε τον Κρόνο σαν μπαμπούλα. Ο Κρόνος βάζει τα πράγματα σε τάξη, είναι ο πλανήτης που έχει σχέση με την πειθαρχία. Είναι ένας δάσκαλος και μάλιστα από τους αυστηρούς».