Τα Ζώδια σήμερα 01/09/2014, by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 01/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό μήνα ξανά και ξανά.. Δεν έχετε παράπονο, στην ώρα του το ξωτικό, σας έχω μέσα στην ενημέρωση.. γνωρίζετε σχεδόν τα πάντα, γιατί η πιθανότητα, αυτό το maybe, που λέμε και στο χωριό μου, θα μας ακολουθεί αιωνίως..


Εμένα αυτός ο μήνας μου αρέσει. Τον βρίσκω πιο ερωτικό, πιο ζεστό, πιο cozy να το πω έτσι, αφού όσο να είναι μαζευόμαστε, ξανά βρισκόμαστε, ανακαλύπτουμε το θετικό σημείο μας και προσμένουμε με λατρεία το χειμώνα.. Έχω ξετρελαθεί με την αλλαγή του καιρού, σα να μετακινήθηκε ο τροχός και η βελόνα να μπήκε στο Φθινόπωρο..
Αλλαγές και πάλι αλλαγές..


Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας πολύ παράξενος.. Αν ήσουν φρόνιμο παιδί το καλοκαίρι, σου κάνει ένα δώρο! Σου δίνει ένα κομμάτι από αυτό που ονειρευόσουν, μια ευκαιρία, ένα χάδι, μια αγκαλιά. Αν ήσουν κακό παιδί, δηλαδή δε στερήθηκες τίποτα, έκανες τις τρέλες σου, ξέδωσες ίσως και με το παραπάνω, τότε να προσμένεις ένα καταστροφικό γεγονός, έτσι για να μαζευτείς και εσύ και να θυμηθείς ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή, πέρα από ένα ξέφρενο καλοκαίρι..


Έχω βιώσει και τις δυο περιπτώσεις και μπορώ να σας αποκαλύψω, ότι όσο με συναρπάζει ο μήνας αυτός, άλλο τόσο με τρομάζει, γιατί είναι απρόβλεπτος, σκληρός και ίσως και πολύ δίκαιος!


Εσύ ήσουν φρόνιμο παιδί ή άτακτο και κακομαθημένο, το καλοκαίρι που μας πέρασε..??



Κριός
Δε σας μπαίνει και τόσο καλά ο μήνας. Μέσα στα νεύρα θα είστε και τα μούτρα. Κάτι θα συμβεί που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα και να δώσετε απαντήσεις ειλικρινής πάνω από όλα, γιατί το ψεματάκι δε σας ταιριάζει καθόλου. Από εσάς, θα εξαρτηθούν αρκετά πράγματα. Ή λύνετε το θέμα σας μια και έξω και σας ακολουθούν τα πλήθη στο ίδιο επίπεδο, ή παίζετε πλαγιομετωπικά και τότε να προσμένετε τα πάντα..!! Εσείς αποφασίζετε..!!


Ταύρος
Επιτέλους έφυγαν τα γκρίζα σύννεφα από επάνω σας, χαμογελάτε ξανά, βρίσκετε το κέφι σας! Σήμερα κάτι θα μπει μέσα στο μυαλό σας και θα τρέξετε να το κάνετε. Πριν όμως, σκεφτείτε και λίγο τις συνέπειες, ή και τους άλλους, γιατί η δική σας η χαρά, μπορεί να προκαλέσει άγχος και πόνο στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Μην είστε εαυτούληδες, υπολογίστε τους και δε θα χάσετε!


Δίδυμος
Πω πω μέσα στη γκρίνια και στα μούτρα θα είστε σήμερα, όλη μέρα και όλη νύχτα. Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας, κάτι δε σας αρέσει και τσινάτε με το παραμικρό. Πριν ανοίξετε το στοματάκι σας και καταστρέψετε τις ψυχές του κόσμου, σκεφτείτε και τι κάθε λεπτομέρεια, γιατί όλα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε. Δείτε τι σας προσφέρουν, ποιες ανάγκες σας καλύπτουν και συμβιβαστείτε και λίγο, γιατί δε γίνεται συνεχώς εσείς να τρέχετε και οι άλλοι να προσπαθούν να σας προλάβουν. Πάτα φρένο… κοπελιά!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ εδώ!