Τα Ζώδια σήμερα 19/11/2014, by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 19/11/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αστρολογικά η ημέρα θα είναι σχετικά αδιάφορη και γκρίζα σχεδόν για όλα τα ζώδια. Κάποιοι θα τη πάρουν την ανάσα τους, όμως θα είναι για λίγο και θα πρέπει βέβαια να αντιληφθούν την ευκαιρία, όταν παρουσιαστεί για να την αρπάξουν.


Υπομονή το ΣΚ έρχεται ολοταχώς και από ότι ξέρω, θα είναι πολύ super για όλο τον κόσμο.


Μέχρι όμως να φτάσει, πρέπει να πέσουμε λίγο ακόμα στα πατώματα, πρέπει τα υπαρξιακά μας να κάνουν party, πρέπει να περάσουμε από σαράντα κύματα, έτσι για να απολαύσουμε αυτές τις δυο μερούλες, που φεύγουν σα νερό..


Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με το σύμπαν, γιατί για ακόμα μια φορά θέλω να γυρίσω στη μαμά μου. Βαρέθηκα τους τίτλους, δε τους θέλω άλλο επάνω μου. Άλλωστε όταν δε μου προσφέρουν κάτι, δε βρίσκω το λόγο να τους κουβαλώ, γιατί πλέον με βαραίνουν πολύ!!


Τι εννοεί ο ποιητής;;; Ο επίλογος θα δείξει..


The end!


Κριός
Πάρτε το απόφαση καλύτερα ότι μέχρι και αύριο, θα είστε μέσα στα νεύρα και στη γκρίνια. Το συναίσθημα τύπου να διώξετε τους πάντες μέσα από τη ζωή σας, θα κυριαρχήσει έντονα σήμερα, όμως μη κάνετε το λάθος, πλησιάζουν και γιορτές.. Αφήστε τον εγωισμό και τα πείσματα στην άκρη. Δεν είναι καλές ημέρες, ούτε για συζητήσεις, ούτε για να ζητάτε εκείνα παράξενα χατίρια. Κλείστε τα αυτιά σας και μη δίνετε σημασία σε ανούσια λόγια.


Ταύρος
Σαφώς καλύτερη η ημέρα σας, για το ψυχικό σας τον κόσμο, βέβαια αδιάφορη θα είναι επίσης. Το ρίχνετε στην εργασιοθεραπεία αφού είναι κάτι που σας αρέσει και ξεχνιέστε κιόλας. Τελειώνει ο μήνας, οργανωθείτε καλύτερα και ασχοληθείτε σε βάθος, άλλωστε χρόνο έχετε. Μπορεί να κουραστείτε, αλλά θα αξίζει το κόπο, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.


Δίδυμος
Η καλύτερη παρέα θα είστε σήμερα και όλοι θα σας θέλουν ένα πράγμα. Ντυθείτε ωραία, ξεχάστε για λίγο τις φόρμες, πρέπει να γοητέψετε τα πλήθη. Ακόμα και επαγγελματικό ραντεβού αν έχετε, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να τους μαγέψετε. Ναι μια αναλαμπή στη ζωή σας θετική θα είναι αυτή, για αυτό να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως! Δεν έχετε μυαλό για έρωτας, η δουλειά πάνω από όλα!


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ!