Τα Ζώδια σήμερα 27/02/2015, by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 27/02/2015, by F’Ariel!

Μάθε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου:


Κριός
Βρήκατε την ημέρα για να πάθετε παράκρουση με το δωμάτιό σας, ή το γραφείο σας. Ναι μια γενική καθαριότητα δε θα σας χαλούσε καθόλου, αλλά δεν έχετε το χρόνο για να ασχοληθείτε. Αυτό θα σας τσιτώσει αρκετά, αλλά ψυχραιμία, ΣΚ έρχεται, ξεκλέψετε από εκεί λίγο χρόνο και αφήστε τις βόλτες. Για φτιάξτε τη γωνίτσα σας, πώς θα χαλαρώσετε άλλωστε;


Ταύρος
Κάποιος σήμερα θα σας κάνει μια ερώτηση παγίδα και παίζει ή να πέσετε στη φάκα, ή να το αποφύγετε με ωραίο τρόπο. Εντάξει είστε ειλικρινής και σίγουρα η ερώτηση θα είναι φωτιά σκέτη, συνεπώς, αυτό που θα πείτε, σκεφτείτε το με σοβαρότητα και μη βιαστείτε να το ξεστομίσετε. Ότι πείτε αυτό θα είναι και δε θα μπορέσετε να το πάρετε πίσω. Για να δούμε.. αγωνιώ!


Δίδυμος
Σήμερα σας λέω να μείνετε μέσα στο σπίτι και να αποφύγετε κάθε επαφή με τον οποιονδήποτε. Παίζει να σας εξαπατήσουν, αυτό δεν έχει φύγει ακόμα και μέχρι και αύριο σας λέω προσοχή. Μη βάλετε τη τζίφρα σας πουθενά και μη βιαστείτε να συμφωνήσετε σε κάτι που δε σας αρέσει και τόσο. Πάντως υπομονή τα καλύτερα έρχονται και θα τη κάνετε τη τρέλα! Το περιμένω, πώς και πώς!!!


Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ