Τα Ζώδια σήμερα 28/08/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 28/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σε mood να αναφέρω το οτιδήποτε.. Τι να κάνουμε και εμείς τα ξωτικά έχουμε τα κάτω μας, πού και πού.. Η ημέρα αστρολογικά είναι σχετικά κουλή, όπως άλλωστε θα είναι όλη η εβδομάδα. Για αυτό και το σύμπαν μας το άφησε για το τέλος, έτσι για να έχουμε να χαιρόμαστε.



Άπνοια έχει, δε φυσάει, μου κόβεται το οξυγόνο και νιώθω να πνίγομαι, έτσι ξαφνικά, εδώ που κάθομαι και γράφω, τους πρωινούς μου παραλογισμούς.. Τα μόνα ζώδια που θα νιώσουν πολύ καλά με τον εαυτό τους και έχουν και μια ελπίδα αισιοδοξίας για σήμερα είναι τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί και οι Ιχθύες.. Όλοι οι άλλοι στα πατώματα, γιατί έτσι αποφάσισε ο ουρανός με τα άστρα και τους πλανήτες..


Καλή συνέχεια σε όλους..



Κριός
Με το παράπονο στα χείλη θα είστε σήμερα και τα μούτρα ως τα πατώματα! Τέτοια ανασφάλεια έχετε καιρό να νιώσετε, αφού πιστεύετε ότι προσφέρετε την αγάπη και τα συναισθήματά σας απλόχερα και δε σας δίνει κανείς καμία σημασία. Βασικά μπορεί να κάνετε και λάθος, γιατί είστε και λίγο ψυχροί και ανάποδοι ως άνθρωποι, συνεπώς μπορεί οι άλλοι να μη καταλαβαίνουν το πώς αισθάνεστε. Μιλήστε όμορφα και κάντε και μια πράξη καλοσύνης!


Ταύρος
Ακόμα μια δύσκολη ημέρα για εσάς, αναρωτιέμαι σε πιο τομέα από όλους. Ένα πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η καθημερινότητά σας, αφού πλέον είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Μη πάρετε καμία απόφαση βεβιασμένη, όσο και αν σας πιέσουν. Κάποια στιγμή θα ηρεμίσουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας και εσείς θα ξεμπλοκάρετε για τα καλά. Αφήστε να φύγει το μπουρίνι πρώτα και μετά συνεχίστε το έργο σας!


Δίδυμος
Τι να πει κανείς με τη περίπτωσή σας. Πάτε και διαλέγετε κάτι μέρες για να κάνετε το κέφι σας, πολύ δύσκολες και μυστήριες. Δε νομίζω να σας αφήσουν και τόσο στην ησυχία σας, αφού τα άστρα ήδη έχουν χαράξει πορεία για εσάς και ξαφνικά θα πιεστείτε να κάνετε πράγματα που ούτε καν τα φανταζόσασταν. Μπορεί να είναι και μια φασίνα από το πουθενά, γεγονός που σας ξενερώνει εντελώς, αλλά ίσως να είναι και η σειρά σας, αγαπητά μου..


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ εδώ!