Τα Ζώδια σήμερα 30/07/2014 by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 30/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλοκαίριασε πολύ ξαφνικά και ναι τώρα θέλω διακοπές! Θέλω θάλασσα και έρωτα! Τόσο απλά! Σας έχω ξανά μιλήσει για τον εγωισμό που τόσο τον μισώ, αλλά να που υπάρχει και πολλές φορές καθοδηγεί εμένα, εσένα, τους πάντες και φέρνει ψύχρα και τίποτα άλλο!


Σε μισώ κύριε Εγωισμέ..!! Φύγε μακριά! Πάρε και το πείσμα μαζί σου και δρόμο! Δε περίμενα ότι θα βίωνα ξανά τον εφηβικό μου έρωτα, με άλλον άντρα φυσικά, όμως τα σημάδια είναι όλα ίδια και πολύ χειρότερα μπορώ να πω..
Σκέφτομαι.. εντάξει τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι, δεν είχα μυαλό και εμπειρίες! Τώρα που είμαι ολόκληρη γυναίκα και περπατημένη μπορώ να αποκαλύψω, γιατί πρέπει να ζήσω το story αυτό, ξανά από την αρχή..??
Προφανώς μυαλό δεν έβαλα! Το μάθημά μου δε το πήρα. Όμως παίζει και μια ιστορία κατάρας στη μέση… Δηλαδή, να αγαπάς και να μη σε αγαπούν! Να σε αγαπούν και να μην αγαπάς! Εδώ κρύβεται το μυστικό όλο! Κατά πόσο ο καθένας από εμάς, έχει πράξει σωστά σε αυτές τις περιπτώσεις, ειλικρινά, όμορφα και έχει πληγώσει τον άλλον το λιγότερο!
Και επειδή δεν είναι και τόσο απλό το θέμα, πάντα γίνεται η στραβή, πάντα κάποιος κόβει φλέβες και οι κατάρες ξεκινούν..!!! Έτσι συνέβη και σε εμένα.. Μόνο που έχω να αντιμετωπίσω και τις δυο περιπτώσεις…
Και εδώ λέμε αντίο..



Κριός
Πολύ τρέξιμο σήμερα και άγχος! Οι δουλειές σας έχουν φτάσει ως το ταβάνι και με το καλημέρα σας, θα κόψετε φλέβες! Μέχρι το απόγευμα, θα τα έχετε αντιμετωπίσει όλα μια χαρά, για αυτό βάλτε προτεραιότητες και μη τρελαίνεστε! Δύσκολη ημέρα από όλες τις απόψεις, αλλά θα καταφέρετε πολλά μέχρι το τέλος της ημέρας, αφού η διάθεσή σας θα είναι μόνο τέτοια! Ούτε ένα χαμόγελο δε θα σκάσετε! Για τόσο πολύ!



Ταύρος
Άλλη ημέρα η σημερινή, εντάξει δε χρειάζεται να πεθάνετε από το άγχος! Χαμογελάστε λίγο περισσότερο και δημιουργήστε οτιδήποτε σας κάνει κέφι! Θα έχει μεγάλη επιτυχία και θα νιώσετε και εσείς καλύτερα! Η καλλιτεχνική σας φλέβα, ξανά χτυπά και δε πρέπει τίποτα να αφήσετε στη τύχη του! Ξεκινήστε από νωρίς το πρωί με καθαρό κεφάλι! Βάλτε λίγο συναίσθημα στη ζωή σας! Πολύ κρύο παίζει..


Δίδυμος
Ωωω κάποιο άτομο θα μπει μέσα στο μυαλό σας και δε θα φεύγει με τίποτα! Μια παλιά αγάπη ας πούμε? Είστε έτοιμοι να πάρετε τους δρόμους, αρκεί να το συναντήσετε! Μελαγχολία σας πιάνει, τα υπαρξιακά σας στο φουλ και αναρωτιέστε γιατί αφήσατε να φύγει μέσα από τη ζωή σας! Ωραίες οι αναμνήσεις όμως όχι αυτές που μας πληγώνουν. Οι άλλες είναι ακόμα καλύτερες! Κρατήστε το λόγο που φύγατε μακριά και φτιάξτε κάτι νέο στη ζωή σας!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr