Τα Ζώδια σήμερα 10/06/2015, by F’Ariel!

Τα Ζώδια σήμερα 10/06/2015, by F’Ariel!
Κριός
Να ντυθείτε όμορφα σήμερα, γιατί εκεί που θα περπατάτε αμέριμνοι ίσως να εμφανισθεί μπροστά σας ένας ή μια πρώην και να πάθετε ένα ευχάριστο σοκ! Θα σας αρέσει πολύ η συνάντηση αυτή, για αυτό φροντίστε να εντυπωσιάσετε γενικά! Μπορεί να είναι και φιλικό. Δεν έχει καμία σημασία. Ένας μικρός ανταγωνισμός μπορεί να υπάρξει, τύπου ποιος είναι ο καλύτερος..

Ταύρος
Το έχετε βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη, κάθε μέρα όλο και κάπου ξοδεύετε και σήμερα να το περιμένετε θα ξεπαραδιαστείτε από το πουθενά. Μπορεί ότι κάνετε να είναι από τη καλή σας τη καρδιά, όμως όταν το ταμείο γίνει μείον, να δούμε ποιος θα βοηθήσει.. Μαζευτείτε όσο είναι νωρίς και μη προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε πληρώνοντας όλους τους λογαριασμούς.. Έλεος..

Δίδυμος
Τελικά το πήρατε απόφαση. Διαλέγετε τον έρωτα. Συμβιβάζεστε και το παλεύετε μέχρι τέλος. Βρε αφού αγαπάτε, γιατί δε το παραδέχεστε; Εντάξει ξέρουμε πως είστε φευγάτοι και αλλοπρόσαλλοι, αλλά όταν γυρίζετε ξανά και ξανά στο ίδιο μέλι, τότε να ανησυχείτε! Βρήκατε αυτό που ψάχνατε. Αγαπούλες και χαδάκια έχει η ημέρα και σεξ! Απολαύστε το!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.