ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα 13/07/2015, by F’Ariel!

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα 13/07/2015, by F’Ariel!
Κριός
Τα νεύρα σας κοτσίδες. Κάτι θέλετε να κάνετε πάρα πολύ και δε θα σας αφήσουν. Θα το παλέψετε από εδώ, θα γκρινιάξετε από εκεί, το χατίρι κανείς δε θα σας το κάνει και θα μπουν και εμπόδιο στα σημερινά σας τα σχέδια. Ετοιμάζετε κάτι κακό; Κάτι συμβαίνει, το έχετε πάρει χαμπάρι, σας ενοχλεί, όμως πρέπει να δείξετε μεγάλη υπομονή! Μη βιάζεστε. Κάτι ξέρουν που σας βαστούν..

Ταύρος
Θα σας εκνευρίσουν σήμερα, ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του και καλά θα κάνετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Δύσκολο πολύ αυτό, γιατί φουντώνετε μια και έξω, πρώτα τα μάτια βγάζουν φωτιές και μετά έρχεται το φαρμάκι από το στόμα. Τσάμπα σάλιο θα χαλάσετε, αφού θα είναι όλοι στο κόσμο τους και δε θα καταλάβουν γρι από αυτά που θα τους πείτε. Το μπενάκης-βγενάκης, το γνωρίζετε;;;

Δίδυμος
Κάτι θα συμβεί εκεί στο κύκλο σας, κάποιος μπορεί να πάρει και φωτιά και εσείς ως δια μαγείας, να τη σβήσετε με το πιο εύκολο τον τρόπο. Βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση και πιστεύετε πως μπορείτε όλα να τα καταφέρετε. Είστε ικανοί. Βοηθήστε όποιον το έχει ανάγκη και δείξτε τα βήματα αν τα γνωρίζετε, γιατί είστε και γεμάτοι από αυτοπεποίθηση. Τώρα που οι άλλοι είναι στα πατώματα, είναι μια καλή ευκαιρία να τους εντυπωσιάσετε..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.