Καλησπέρα στη παρείτσα τη πονηρή! Άνοιξε ο καιρός, βρισκόμαστε λίγο πριν το καλοκαιράκι, εμείς οι γυναίκες βιαστήκαμε να τα πετάξουμε όλα έξω, τι κορμί φτιάχναμε ένα χειμώνα όλο; Και κάπως τα μαναράκια παθαίνουν αυτό το κάτι της, το ματάκι παίζει περισσότερο, τα χαμόγελα πιο πολλά, πιο πονηρά, πιο άτακτα να πω την αλήθεια μου.. εκπέμπουν τα σώματα σήματα μορς.. Τα πάθη ξυπνούν!

Ωραία ως εδώ, να όμως που τα πάθη, δε ξεχωρίζουν τη κατάσταση του καθενός. Μπορεί κάποιος να είναι παντρεμένος, εδώ κολλάει η γνωστή ατάκα « Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»!!! Φωτιά που θα με κάψει βραδιάτικο.. Γιατί η αλήθεια είναι πως τα πάθη κυριεύουν κυρίως όσους έχουν απαγορευτικό! Ο ελεύθερος ο άνθρωπος, δεν έχει να ανεβάσει αδρεναλίνη τέτοιου είδους, αφού όποτε θέλει ξαμολιέται και ότι προκύψει.. Σωστά; Ενώ μια δεσμευμένη ψυχή, έχει να φτιάξει και ολόκληρο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, για να μπορέσει να πιάσει το νόημα σε όλου το είναι..!

Θα αποφύγω να βάλω τίτλους, ή να ασκήσω κριτική, γιατί η αλήθεια είναι πως κανείς δε ξέρει τι του ξημερώνει. Δεν αναφέρομαι σε εκείνους που το έχουν ως συνήθεια να ξεφεύγουν και να μη σέβονται τη προσωπική τους τη ζωή, αλλά στις ψυχές, που δε προκαλούν, δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό κίνητρο, που έχουν καλή καρδιά, να όμως που το κακό το διαβολάκι θα τη κάνει την αταξία του και όποιος τσιμπήσει.. και ότι προκύψει φυσικά.. Η καταστροφή ως συνήθως.. αλλά και αυτό είναι σχετικό..

Στην εποχή μας υπάρχει άνθρωπος που αντιστέκεται στα πάθη του; Ήρωας! Να τον γνωρίσουμε, να του κάνουμε και άγαλμα.. Τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι; Άξιος να προσθέσω, αφού τα ισοπεδώσαμε όλα, για να μπορούμε να παίζουμε μπάλα άφοβα. Το κακό έχει πάντα σχέδιο.. απλά εμείς.. στη πορεία το καταλαβαίνουμε..

Και για να μη σας ζαλίζω άλλο, μπαίνω στο ψητό!

Κριός
Εννοείται πως ένας Κριός είναι μια πολύ παθιασμένη προσωπικότητα από μόνος του! Ζει για να είναι το άτακτο το παιδί, για να λέει τα ψεματάκια του και για να κάνει τις παρασπονδίες του! Δε μπορεί-δε μπορεί! Κυλάει στο αίμα του η απιστία, η λαμογιά και προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις του, όχι μόνο δε θα αντισταθεί στα πάθη του, αντιθέτως θα δημιουργήσει και μερικά για να υπάρχει σασπένς! Ένας έρωτας μπορεί να καταστρέψει ένα Κριό. Να τον κάνει να αποκτήσει πάθη, σκοτεινά και απαγορευμένα. Να θέλει να αντισταθεί και να μη μπορεί! Τι τέλεια δικαιολογία. Το μικρόβιο το έχουν συνήθως οι άντρες, αλλά μπορεί και μια γυναίκα να νιώσει έτσι κάλλιστα!

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ένα πολύ μυστήριο πλάσμα! Ναι μεν έχει απίστευτα πάθη, που κυρίως ικανοποιούν τις ορέξεις του, όμως πρέπει να είναι όλα δικά του! Να του ανήκουν! Από υλικά αγαθά, μέχρι και καρδιές! Σπάνια κοιτάζει αλλού, όμως ξεγελιέται αφού πολλές φορές το έργο εξελίσσεται μπροστά του και μετά έρχονται τα περίεργα τα συναισθήματα! Έχει εμμονές, είναι ζηλιάρης και πολύ κτητικός! Συνεπώς, τα πάθη του είναι σκοτεινά, μυστικά και πολύ παράξενα! Ναι αντιστέκεται, όσο μπορεί, ίσως και για πάντα. Μόνο μη του γυρίσει! Γιατί μετά;;; Εσείς ξέρετε καλύτερα..

Δίδυμος
Μυστήρια περίπτωση ο Δίδυμος. Έχει πάθη, ναι πολλά, παράξενα, που δε τα γνωρίζει ούτε ο ίδιος! Κάθε μέρα είναι και μια πρόκληση, οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει με το μυαλό του, έχει κερδίσει τη προσοχή του κιόλας! Όσοι γνωρίζουν από τέτοιους χαρακτήρες, ξέρουν και πώς να τους χειρίζονται αναλόγως.. Πχ.. οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι! Κλασικό άτακτο παρεάκι.. Και επειδή ο Δίδυμος μισεί και λατρεύει συγχρόνως τα απαγορευτικά, μόλις κάτι τον τσιγκλήσει, έφυγε! Μπουχός! Όχι βέβαια, δεν αντιστέκεται στα πάθη του, αφού ζει για αυτά και μόνο!

Καρκίνος
Θα σας πω τι πιστεύω ανεξάρτητα τι λένε τα άστρα! Βαρέστε με αν θέλετε, αλλά την αλήθεια μου θα τη πω! Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο πολύ μυστήριο! Κατά τη ταπεινή μου την άποψη ή έχει πάθη ή δεν έχει! Ή είναι παρασυρόμενο το άτομο αυτό ή όχι! Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις! Τα πάθη του ξεκινούν πάντα από έναν μεγάλο έρωτα! Ή τον ζει σε όλο του το μεγαλείο ή πλάθει δράκους! Δύσκολα ξεκολλάει από αυτό που του αρέσει, από τον άνθρωπο που δόθηκε μια φορά και έναν καιρό. Αντιστέκεται σε πάθη που προκαλούν το πόνο σε κάποιον άλλον! Όχι δε θα τρέξει να κλεφτεί! Θα προτιμήσει να τα ζήσει έστω και φανταστικά..

Λέων
Το αγαπημένο μας το Λιονταράκι είναι ακόμα μια παράξενη περίπτωση. Όσο είναι νέο, όμορφο, ανέμελο και κάνει όνειρα, είναι μέσα στα πάθη και τις ζαβολιές. Όσο μεγαλώνει, χαλάει λίγο το πράγμα, αλλά οι κακές παλιές συνήθειες ποτέ δε ξεπερνιούνται! Όχι δεν αντιστέκεται στα πάθη του, σε ότι ηλικία και αν φτάσει, γιατί είναι ενθουσιώδης, κρύβει και το αιώνιο το παιδί μέσα του, πώς να το πω, αξεπέραστη η προσωπικότητά του.. Λέει και ψεματάκια αν χρειαστεί.. Τα ερωτικά τα πάθη τον συναρπάζουν, τα απαγορευμένα ακόμα πιο πολύ! Όταν αγαπάει αντιστέκεται, όταν όμως δεν τον θαυμάζουν πια.. τότε όχι και τόσο..

Παρθένος
Τα πάθη του Παρθένου.. Δεν υπάρχουν! Τίποτα! Το κενό! Αναφέρομαι φυσικά στα ερωτικά, που είναι κάτι σαν την ανεμοδούρα.. Μια από εδώ, μια από εκεί, τίποτα δε του αρέσει, τίποτα δεν τον ικανοποιεί, τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο, για να γίνει πάθος ή λάθος.. γιατί το ίδιο του κάνει! Αντιστέκεται με στάμπα! Σε οτιδήποτε απαγορευμένο, σε οτιδήποτε ανήθικο, σε οτιδήποτε που κολάζει! Αααα μπορεί να έχει άλλου είδους πάθη! Ας πούμε με τη σανίδα του σερφ! Να γουστάρει να τη καβαλάει ακόμα και ας έξω κάνει ψόφο! Από τέτοια πάθη.. ουουου… μπουχτίσαμε! Από τα πονηρά όμως.. είναι μυστικό!

Ζυγός
Δώσε παρανομία στο Ζυγό και πάρε του τη ψυχή! Από πάθη;;; Αμέτρητα! Δε χρειάζεται να μπω ξανά σε λεπτομέρειες, τόσα έχω γράψει.. Πάθη, αταξίες, ψεματάκια, εξαφανίσεις, λαμογιές, να γιατί ταιριάζει τόσο πολύ με το Δίδυμο ας πούμε.. Τα καλύτερα τα φιλαράκια μπορούν να γίνουν και να καλύπτουν ο ένας τον άλλον και να τους πιάσουν παρέα, να τους κάψουν να ησυχάσουμε..! Μπορεί ο Ζυγός να είναι συνεσταλμένος και ντροπαλός, έτσι δείχνει, γιατί πραγματικά αυτό που συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του είναι η κόλαση η ίδια! Λατρεύει και το τζόγο! Αυτό πού το πάτε;;; Από πάθη είπαμε φουλ! Αντιστέκεται;;; Όχι βέβαια! Τα απολαμβάνει;;; Και πάρα πολύ μάλιστα! Μετανιώνει ποτέ;;; Ούτε καν!

Σκορπιός
Αχ αυτός ο Σκορπιός.. τι αρρώστια που είναι.. Ζει για να έχει πάθη, υπάρχουν τα πάθη για να συναντούν ένα Σκορπιό, είναι όλο θέμα ενέργειας και ναι συμβαίνουν τα πάντα και γουστάρει! Ο καυτός, ο φλογερός, ο απαγορευμένος ο έρωτας! Εκείνος που δε πρέπει ποτέ να μάθει κανείς! Αντιστέκεται;;; Όχι βέβαια! Σε καμία περίπτωση! Τον κάνει πιο δύσκολο, πιο απρόσιτο, πιο μυστικό, μέχρι που το ηφαίστειο που κρύβει μέσα του κάνει εκείνο το μπουμ και γίνεται ο χαμός! Ο σκοτεινός ο Σκορπιός και τα πάθη του! Απιστίες, άστατη ζωή, διπλή ζωή, σαρώνει στο πέρασμά του.. όμως τα πάθη, πάθη! Και οι καταστροφές, καταστροφές! Το οξυγόνο του..

Τοξότης
Τελικά πολύ παράξενο ζώδιο ο Τοξότης. Ναι μεν είναι παθιασμένος, ζει για τη περιπέτεια, για τις αταξίες και τις απιστίες, όμως δεν είναι για πολύ! Τον βρίσκω πιο μοναχικό γιατί έχει πάθη που τα ικανοποιεί από μόνο τους! Τι σας λέω;;; Μακάρι να ήξερα.. χαχα! Ερωτικά πάθη μπορεί να έχει, μπορεί και να μην έχει, είναι πιο φυσιολάτρης, δηλαδή τα πάθη του είναι κάπου σε ένα βουνό κρυμμένα ή σε ένα ερημονήσι. Όσο δηλαδή φτάνει τον εαυτό του στα όρια, όσο επιβεβαιώνεται πως μπορεί να επιζήσει δίχως όλα αυτά που υπάρχουν τριγύρω, άλλο τόσο παθιάζεται με τη ζωή ολόκληρη.. Δεν αντιστέκεται στα πάθη του.. Είναι περίεργος πολύ..!

Αιγόκερως
Εννοείται πως ο Αιγόκερως είναι γεμάτος από πάθη! Μπορεί να μη τα δείχνει, μπορεί να είναι μυστικά, γιατί στη πραγματικότητα ζει για το κούτελο, δηλαδή πρέπει να είναι καθαρό μέχρι αηδίας! Βέβαια, για τα μάτια του κόσμου, γιατί το τι κάνει στο προσωπικό του το χρόνο, ποτέ κανείς δε ξέρει! Τα πάθη του έχουν να κάνουν με τη δουλειά και το χρήμα. Ο έρωτας, καλός είναι αλλά ποιος πιστεύει πλέον σε αγάπες και λουλούδια.. Το χρήμα κινεί τα πάντα, αυτό φέρνει και την ασφάλεια. Και εγώ μαζί σας, όμως ο έρωτας συνοδεύει όλα τα παραπάνω.. για αυτό και τα πάθη του Αιγόκερου είναι ακριβά.. Κοστίζουν.. όμως αξίζουν..! Αντιστέκεται;;; Ναι στον έρωτα, Όχι στο χρήμα!

Υδροχόος
Καλά συγκλονίζομαι που θα χρειαστεί να αναφερθώ και στη περίπτωσή σας.. Δεν έχω λόγια.. Ο Υδροχόος είναι ο απρόβλεπτος εκείνος ο χαρακτήρας, που ζει για να ικανοποιεί τα πάθη του! Είναι παράξενα αυτά που του αρέσουν, μοναδικά, συγκλονιστικά όμως δε κρατούν για πάντα! Μέχρι να πετύχει αυτό που θέλει. Μετά θα ψάξει να βρει κάτι νέο.. Μόλις κάτι πάει να γίνει σε δέσμευση, εκεί μπουχός ο Υδροχόος.. Συνεπώς φαντάζομαι, πως έχει πάθη, είναι στιγμιαία, είναι εγωιστικά και φέρνουν τη καταστροφή! Ερωτικά πάθη.. μμμ υπάρχουν, όμως δίχως συναίσθημα. Κυρίως για θέμα κυριαρχίας και δύναμης! Αντιστέκεται;;; Αναλόγως τη περίπτωση! Ποτέ κανείς δε ξέρει με τι διάθεση θα ξυπνήσει..

Ιχθύς
Λοιπόν τα φαινόμενα απατούν πολύ με τον Ιχθύ! Φαίνεται πως είναι καλό παιδί αλλά δεν είναι! Του αρέσουν πολύ οι αταξίες συνεπώς έχει πάθη, που ναι έχουν να κάνουν με τον έρωτα! Ότι πιο παράνομο, μυστικό, απαγορευμένο, θα τρέξει να το κάνει! Αντιστέκεται;;; Όχι βέβαια! Η ζωή είναι μια και χρειάζονται όλα αυτά για την εμπειρία. Να δοκιμάσει και το ένα, να δοκιμάσει και το άλλο! Πάθη;;;; Ναι. Λίγο ή πολύ από όλα! Ευτυχώς που στη πορεία, διαπιστώνει πως δε θα είναι για πάντα τζόβενο, κάτι πρέπει να κόψει, για να ζήσει περισσότερο! Πάθη να υπάρχουν και η φαντασία να καλπάζει στο όνειρο.. Λίγοι ξέρουν..

magicfariel

Πηγή: athensmagazine.gr

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι να Αποφύγουν τα Ζώδια τις επόμενες ημέρες του Μαΐου 2016, by MagicF’Ariel!

Σε ποια Ζώδια χτυπά η Τύχη τη πόρτα, μέσα στο Καλοκαίρι του 2016;;; by MagicF’Ariel..

Δώστε βάση: Αυτό είναι το πιο τσιγκούνικο ζώδιο! Δεν δίνει ποτέ, τίποτα…

loading...