Ανήκεις στα πύρινα ζώδια, κάτι που σημαίνει ότι λατρεύεις να ζεις με τον στόχο της κατάκτησης. Παθιάζεσαι με το μυαλό και τις γνώσεις του άλλου και θα σε ιντριγκάρει ένας άντρας που ταξιδεύει ή που βάζει την προσωπική του ελευθερία πολύ ψηλά. Εμπνέεις τους γύρω σου και τους προσφέρεις όραμα, αρκεί να αισθάνεσαι ότι είναι κι εκείνοι πρόθυμοι να ξεφύγετε από τα στενά πλαίσια μιας καταπιεστικής καθημερινότητας.

Η χρονιά σου

Έρωτας

Θα βρεθείς μπροστά σε μια καθοριστική χρονιά για τα προσωπικά σου, αφού είναι πιθανό να βγεις από μια σχέση που φαίνεται ότι σε κούρασε με το να μην οδηγεί πουθενά. Μπορεί επίσης να αναζητήσεις κάποια πρόσωπα από το παρελθόν σου, αλλά μετά τον Ιούνιο θα πρέπει να κατασταλάξεις στις επιλογές σου, αφού είναι καιρός να ανοίξεις πανιά για τα νέα μονοπάτια της ζωής σου.

Σπουδές/ Καριέρα

Αυτό που αναζητάς φέτος όσον αφορά την καριέρα σου είναι ένας λόγος για να συνεχίσεις να επενδύεις σε ένα επάγγελμα που δεν σε ενθουσιάζει όσο στην αρχή. Αν τον ανακαλύψεις, θα είσαι διατεθειμένη να συνεχίσεις περνώντας σε ένα νέο επίπεδο· διαφορετικά, οι προκλήσεις κατά τη διάρκεια της άνοιξης μάλλον θα σε οδηγήσουν σε νέες επιλογές.

cosmopolitan.gr

 

loading...