Στις 3 Ιανουαρίου 2017, η Αφροδίτη πέρασε στους Ιχθύς και θα παραμείνει ως τις 3 Φεβρουαρίου. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς είμαστε περισσότερο ονειρικοί, έχουμε ένα ιδανικό στο μυαλό μας και ψάχνουμε το ταίρι των ονείρων μας. Είναι εύκολο για μας να ερωτευτούμε, είτε με μια ιδέα είτε με ένα όνειρο, αλλά μπορεί επίσης να πληγωθούμε εύκολα. Είμαστε ευαίσθητοι και μπορούμε να προσαρμοστούμε στις διαθέσεις των άλλων. Είναι σημαντικό να μάθουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας, διαφορετικά μπορεί να χαθούμε σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Είναι επίσης δύσκολο για μας να ορίσουμε προσωπικά όρια, γι’ αυτό είμαστε επιρρεπείς στον πόνο και τις απογοητεύσεις, όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Η αγάπη είναι τώρα μια μυστικιστική εμπειρία με το ιδανικό πρόσωπο. Γινόμαστε ευαίσθητοι, γι’ αυτό είναι σημαντικό να μάθουμε να εξαλείφουμε αυτούς που θα επωφεληθούν από την ευαίσθητη φύση μας. Έχουμε την τάση να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά, και ακόμα κι αν κάποιος μας αντιμετωπίζει άσχημα, κρατάμε τη σχέση επιλέγοντας να βλέπουμε μέσα από “ροζ γυαλιά”. Υπάρχει κάτι μυστικιστικό και ονειροπόλο στην αγάπη κι αυτό προσδίδει κάποια μαγεία στις σχέσεις μας. Η γνήσια ευγένειά μας κάνει τους ανθρώπους να μας εμπιστεύονται και να μας υποδέχονται με ανοιχτή καρδιά. Έχουμε μια χαριτωμένη συμπεριφορά και η φαντασία μας, μας κάνει ελκυστικούς συνομιλητές. Περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα και δεν ανεχόμαστε τώρα τους σκληρούς και αγενείς ανθρώπους.

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Δώσε άνευ όρων την αγάπη σου.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Αφροδίτη στους Ιχθύς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, εκδηλώνετε την ευαίσθητη και συγκινησιακή πλευρά σας, δίνετε συμπόνια και καθοδήγηση σε όσους έχουν την ανάγκη σας. Θέλετε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας, θυσιάζεστε για να είναι όλοι ευτυχισμένοι γύρω σας χάρη στην ανιδιοτελή φύση σας. Τώρα κρύβετε την προσωπική σας ζωή, αναζητάτε τη μοναξιά σας και ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Είστε συγκρατημένοι συναισθηματικά με τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις, προτιμάτε να κρατάτε μυστικές τις διαθέσεις σας και τα συναισθήματά σας. Κάνετε μεγάλα όνειρα στην αγάπη, ίσως σκέφτεστε κάποιον/α, με τον οποίον/α μια ερωτική σχέση μαζί του φαντάζει ανέφικτη. Προσέξτε τις κρυφές ή παράνομες σχέσεις με πρόσωπα που συναισθηματικά δεν είναι διαθέσιμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, αναζητάτε τη διασκέδαση με τους φίλους σας, θέλετε να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας μακριά από το σπίτι σας. Νέες δημόσιες σχέσεις, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο, εμπνέουν τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας, η καλοκάγαθη πλευρά σας σάς βοηθά να συσπειρώσετε γύρω σας πολλά άτομα, που σάς βοηθούν με τις σωστές συμβουλές τους. Εκδηλώνετε τώρα την αλτρουιστική πλευρά σας και μπορεί να δωρίσετε κάποια χρήματα σε έναν φίλο σας ή για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Έχετε μια πιο φιλελεύθερη στάση για την αγάπη και τη ζωή, φλερτάρετε και ζείτε το τώρα, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Ίσως υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από έναν φίλο σας, το οποίο θα κυμανθεί σε πλατωνικά πλαίσια, παρά σε σεξουαλικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, είστε περισσότερο απασχολημένοι με την καριέρα σας και λαμβάνετε αναγνώριση και επαίνους για τη σκληρή δουλειά σας. Προσφέρετε τη βοήθειά σας στους συναδέλφους σας, έχετε τη διαίσθηση και την έμπνευση να απομακρύνετε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια προϋπήρχε με κάποια άτομα στο χώρο της εργασίας σας. Βελτιώνονται οι συνθήκες στη δουλειά σας και οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας, ίσως σας αναθέσουν ένα δύσκολο έργο, το οποίο αναλαμβάνετε χωρίς να διαμαρτύρεστε. Δεν απαιτείτε πολλά και γίνεστε πιο συγκαταβατικοί, καθώς αναζητάτε την αρμονία και την ηρεμία. Τώρα στρέφετε την προσοχή σας στην ανάπτυξη νέων δημοσίων σχέσεων, παρευρίσκεστε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αναζητάτε την καλοπέραση και τις ανέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, νιώθετε γαλήνη και ηρεμία απλά κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα στη ζωή σας, ίσως ακόμα σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Έχετε την αίσθηση της ηθικής και της νομοτυπίας σε ό,τι κάνετε, προβάλετε τις πεποιθήσεις σας με πάθος και με πειστικά επιχειρήματα. Είστε τώρα περισσότερο διαλλακτικοί και διπλωμάτες, πράγμα το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε συμβιβασμό στις σχέσεις σας και να απομακρύνετε τα εμπόδια μεταξύ σας. Τώρα αναζητάτε περισσότερο την αυτονομία σας και την ελευθερία σας, θέλετε να επεκταθείτε και κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα για το μέλλον. Σας ενδιαφέρουν η φιλοσοφία, η θρησκεία και οι μεταφυσικές αναζητήσεις, αλλά δε θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε το ρομαντισμό και τον ιδεαλισμό σας με τις πρακτικές ανάγκες της ζωής.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τονίζονται τα ιδεαλιστικά και παθιασμένα συναισθήματά σας, αλλά ίσως περάσετε από κάποιες ψυχολογικές συγκρούσεις ή δε θα μπορέσετε να ελέγξετε τα πάθη σας. Ίσως είτε εσείς, είτε οι άλλοι προβείτε σε παιχνίδια και τεχνάσματα ή νιώσετε να κατακλύζεστε από συναισθήματα ζήλιας ή έλλειψης εμπιστοσύνης, κυρίως στην ερωτική σας ζωή. Τώρα αναζητάτε μια βαθιά συναισθηματική και σεξουαλική επαφή με το σύντροφό σας, εκδηλώνετε το βάθος των συναισθημάτων σας και την ένταση του πάθους σας. Αν είστε μόνοι, περνάτε μοναδικές ερωτικές στιγμές, ικανοποιείται η ανάγκη σας για έντονα πάθη και ερωτική έκσταση. Ίσως ακόμα κάνετε νέες οικονομικές συναλλαγές ή επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, επιφέρετε την αρμονία και την ειρήνη σε όλες τις σχέσεις σας και αποφεύγετε τις συγκρούσεις, καθώς τώρα γίνεστε περισσότερο συμβιβαστικοί και γενναιόδωροι με τους άλλους. Έχετε την καλή διάθεση να επιλύσετε οποιαδήποτε σύγκρουση με διπλωματία και διαπραγμάτευση. Παρέχετε τις υπηρεσίες σας και τις χρήσιμες συμβουλές σας στους αγαπημένους σας, είστε πολύ ρομαντικοί και ευαίσθητοι, λαμβάνετε και προσφέρετε αγάπη και αφοσίωση. Η σχέση σας βελτιώνεται χάρη στην οπισθοχώρησή σας, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να νιώθετε τώρα μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, απευθυνθείτε στο στενό κοινωνικό σας κύκλο, ο οποίος συνδράμει θετικά σε νέες γνωριμίες. Μπορεί επίσης να έχετε οικονομικό όφελος από συνεργασίες ή το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, επιφέρετε την ηρεμία και την αρμονία στις εργασιακές σας σχέσεις, έχετε παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα. Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια οδηγεί σε θετικές προοπτικές την εργασία σας και έχετε την καλή διάθεση να δουλεύετε περισσότερο τώρα. Είστε περισσότερο συνεργατικοί και οπισθοχωρητικοί με τους άλλους στην εργασία σας κι αυτό δημιουργεί μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στην εργασία σας. Θέλετε γενικά να είστε χρήσιμοι στους άλλους και τους εξυπηρετείτε με πρακτικούς τρόπους. Είστε ευγενικοί με τους γύρω σας, αλλά όχι τόσο εκφραστικοί με τα συναισθήματά σας. Μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε δίαιτα ή ένα πρόγραμμα άσκησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αναδεύεται η ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά σας, βγάζετε προς τα έξω τα κρυμμένα συναισθήματά σας και το εσωτερικό μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας. Βρίσκετε τη χαρά και την ευχαρίστηση στο παιχνίδι του φλερτ και όντας στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Διασκεδάζετε πολύ, είτε με το σύντροφό σας ή τους φίλους σας και συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις ή καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Η άνεσή σας, η αυτοπεποίθησή σας και η χαρούμενη διάθεσή σας προσελκύουν πολλούς θαυμαστές γύρω σας, έτσι απολαμβάνετε το φλερτ και τη διασκέδαση. Η έκφραση της αγάπης των παιδιών σας και του αγαπημένου σας βελτιώνει τις σχέσεις σας και σάς φέρνει τη μεγαλύτερη ευτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, λαμβάνετε και δίνετε στοργή, φροντίδα και θαλπωρή από και προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαίρεστε με τη σταθερότητα και την ευαισθησία των οικείων προς εσάς προσώπων και τις υλικές ανέσεις. Ίσως ακόμα αναζητήσετε τη μοναξιά σας στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας μια ήρεμη ατμόσφαιρα και σκεφτόμενοι τις ευχάριστες αναμνήσεις. Μπορεί επίσης κάποια γεγονότα να σας αναγκάσουν να αποσυρθείτε στο καταφύγιό σας, προκειμένου να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Βρίσκετε την ευτυχία στο σπίτι σας, παρέα με τους έμπιστους φίλους σας και απολαμβάνετε το χρόνο σας διακοσμώντας το σπίτι σας ή αλλάζοντας τη διαρρύθμισή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, η δύναμη της διπλωματίας σας και της πειθούς σας σάς βοηθά να πάρετε ό,τι θέλετε. Εκφράζετε ελεύθερα τις απόψεις σας και οι άλλοι συμφωνούν μαζί σας. Γίνεστε πιο κινητικοί και ευέλικτοι, μπορείτε τώρα να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και να δραστηριοποιηθείτε στη ζωή σας. Έχετε έμπνευση και φαντασία, και την επιθυμία να αναζητήσετε την πνευματική διέγερση μέσα από τις συζητήσεις σας. Λαμβάνετε ευχαρίστηση από την επικοινωνία για καθημερινά ή μεταφυσικά θέματα, ανταλλάσσετε απόψεις ή προσφέρετε τις σωστές συμβουλές σας σε όσους σας πλησιάσουν. Περιβάλλεστε από πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να συνδράμουν θετικά στις νοητικές αναζητήσεις σας, και χρησιμοποιείτε δημιουργικά τις επικοινωνιακές σας ικανότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αξιολογείτε την οικονομική σας κατάσταση, ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα αλλά και βοηθάτε, ακόμα και οικονομικά, τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα ταλέντα σας και οι δεξιότητές σας σάς βοηθούν να αυξήσετε το εισόδημά σας ή η έμπνευσή σας σάς παρακινεί να αποκαλύψετε μια νέα πηγή εισοδήματος. Η φαντασία σας σάς δίνει την ικανότητα να δημιουργήσετε πιο άνετες συνθήκες στο περιβάλλον σας ή το σπίτι σας, ενώ μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο και λειτουργικό, ή για πολυτελή αντικείμενα, ή για να κάνετε δώρα στους οικείους σας. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικό επάγγελμα, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας κι αν έχετε επιχείρηση, θα έχετε περισσότερα κέρδη.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, είστε υπερβολικά ευαίσθητοι, συγκινησιακοί και συναισθηματικοί, οι θαυμαστές σας προσελκύονται από τη χάρη, την ελκυστικότητα, τις ευαισθησίες και την καλοσύνη σας. Η γοητεία σας και ο μαγνητισμός σας φέρνουν κοντά σας μια νέα αγάπη, την οποία αισθάνεστε σαν την αδελφή ψυχή σας. Τόσο ο αγαπημένος σας όσο και τα προσφιλή σας πρόσωπα, σας στηρίζουν στους στόχους σας, λαμβάνετε κοινωνική αποδοχή και ευχαρίστηση. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε έντονα την αγάπη και το σεξουαλικό πάθος, ίσως ακόμα συζητήσετε για δέσμευση. Απολαμβάνετε την παρέα των φίλων σας και διασκεδάζετε μαζί. Προσέξτε τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες σας στις σχέσεις σας, καθώς τώρα βλέπετε τα πάντα ιδανικά, με αποτέλεσμα να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια και έρωτας: Ποιο ζώδιο θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα το 2017;

Αυτό είναι το πιθανότερο λάθος που θα κάνεις όντας μεθυσμένη, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο του 2017; Αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

loading...