Αφροδίτη σύνοδο με τον Άρη στην Παρθένο στις 2.38 πμ

Η μέρα χαρακτηρίζεται από την επιρροή αυτής της όψης που πρωταγωνιστεί μέχρι το βράδυ. Ως το μεσημέρι λειτουργούμε υπολογιστικά αλλά όχι με την κακή έννοια. Σχεδιάζουμε προσεκτικά τις κινήσεις μας, βάζουμε πρόγραμμα, είμαστε μεθοδικοί και άκρως αναλυτικοί. Ιδανική μέρα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων πάσης φύσεως.
Οργανώσου, βάλε τάξη, κοίτα τις υποχρεώσεις σου, πάρε τις ευθύνες σου, καταλόγισε στους άλλους τις δικές τους, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού και με πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας.

Σελήνη στο Λέοντα τετράγωνο με Ήλιο στις 2.24 μμ

Από το μεσημέρι και μετά η μέρα δυναμιτίζεται συναισθηματικά. Η ερωτική επιθυμία αυξάνεται, καθώς και η αναζήτηση μιας σταθερής επαφής με τους άλλους. Προσπάθησε να αποφύγεις τις μικρότητες, να διεκδικήσεις αλλά και να προσφέρεις. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου επιδίωξέ το ως το βράδυ, αλλά με μεγαλοπρέπεια και μεγαλοψυχία. Το ζητούμενο είναι να ξετυλίξεις τις πραγματικές διαστάσεις των καταστάσεων.

Λέοντα, Υδροχόε, Σκορπιέ και Ταύρε, βγάλε από μέσα σου όσα σε καταπιέζουν και προχώρα σε ξεκαθαρίσματα
Παρθένε, Αιγόκερε, Καρκίνε και Ιχθύ,εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ισορροπήσεις, δίνοντας αυτά που χρωστάς και παίρνοντας αυτά που σου χρωστάνε
Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη αναγνώρισε στον εαυτό σου και στους άλλους το δικαίωμα να κάνουν λάθος και αποκατέστησε γρήγορα τα κακώς κείμενα
Πηγή: astrology.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ