Ο Ιούλιος δεν μας αποχαιρετά και με την καλύτερη διάθεση και καλό θα είναι για όλα τα ζώδια να είμαστε μετρημένοι στα λόγια και τη συμπεριφορά μας ώστε να αποφύγουμε δύσκολες καταστάσεις και αντιπαραθέσεις με αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα της πίεσης και της έντασης που δημιουργεί το τετράγωνο Ερμή-Άρη!

Το τετράγωνο αυτό ενδεχομένως να βγάλει από μέσα μας συναισθήματα που έχουμε καταπιέσει και να μας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφράσουμε ό,τι δεν έχουμε εκτονώσει μέχρι τώρα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας…

Όμως, καλό θα είναι για όλα τα ζώδια να θυμόμαστε ότι οι ημέρες αυτές, είναι πολύ πιθανό όχι μόνον να μη μας δώσουν τη δυνατότητα να επιλύσουμε παρεξηγήσεις ή προβλήματα του παρελθόντος, αλλά μπορεί να μας δημιουργήσουν και καινούργια! Ο λόγος γίνεται αυστηρός, απόλυτος, δεν αφήνει περιθώρια για ευελιξία ή διπλωματία, κι έτσι μπορεί να μας φέρει μπροστά σε αντιπαραθέσεις, που θα οξύνουν πολύ τα πνεύματα και τις συμπεριφορές, δημιουργώντας ένταση και συχνά ένα περιβάλλον έκρυθμο στην καθημερινότητά μας.
Τις μέρες αυτές καλό θα είναι να απέχουμε από κάθε παρορμητική κίνηση και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις μας! Ας μην ερχόμαστε ενάντιοι σε οποιονδήποτε δε συμφωνεί μαζί μας, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

Κυρίως για όσους ανήκουν στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) των τελευταίων ημερών, επιβάλλεται να κρατήσετε τις αποστάσεις, γιατί το κλίμα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή είναι πολύ εύκολο να ανατραπεί και να δημιουργήσει προβλήματα, τα οποία δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε ή να επιλύσετε.

kal

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό

Βεβαίως αυτή είναι η δύσκολη η όψη του τριημέρου…Στον αντίποδα, το τρίγωνο Αφροδίτης- Ουρανού, που κορυφώνεται τη Δευτέρα, είναι όμως ενεργό από την ημέρα της Κυριακής, μιλά για χαρά, για αναπάντεχες εκπλήξεις και για κεραυνοβόλους έρωτες, κλείνοντας με θεαματικό τρόπο το μήνα αυτόν!

Πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί στα ζώδια η ανάγκη να κάνουν κάτι διαφορετικό, κάτι που θα ομορφύνει την καθημερινότητά τους! Και είναι αυτή ακριβώς η διάθεση που τα οδηγεί, φέρνοντας και ενδιαφέροντα γεγονότα, καταστάσεις και πρόσωπα!

Τις ημέρες αυτές μπορεί να ζήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες, να βρεθούμε σε μέρη που δε βρεθήκαμε ποτέ άλλοτε, να έχουμε ευχάριστες κι ανανεωτικές συναντήσεις και βεβαίως να γνωρίσουμε ένα πρόσωπο που από την πρώτη ματιά θα καταλάβουμε πως έχει έρθει στη ζωή μας για να παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο! Ναι, Αφροδίτη-Ουρανός είναι έρωτας με την πρώτη ματιά! Είναι η στιγμή που εκτινάσσει την αδρεναλίνη στα ύψη και μας δημιουργεί την ανάγκη –ανεξάρτητα σε ποιο από τα ζώδια ανήκουμε -να τα ζήσουμε όλα δυνατά, ακραία, συναρπαστικά!

Και κυρίως για όσους ανήκετε στα ζώδια του Κριού, Λέοντα, Τοξότη και Υδροχόου του τρίτου δεκαημέρου, σας προσφέρονται μοναδικές ευκαιρίες που εκτοξεύουν το συναίσθημα και ανοίγουν την πόρτα ενός έρωτα, που βεβαίως κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει, μπορείτε όμως να είστε σίγουροι πως αυτό που θα ζήσετε, θα είναι συναρπαστικό!

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μάθετε πρώτοι τις αστρολογικές προβλέψεις του φετινού Αυγούστου

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη: Τι πρέπει να προσέξουν όλα τα ζώδια

Το επεισοδιακό υπόλοιπο καλοκαιριού: Οι παγίδες και οι ευκαιρίες για όλα τα ζώδια

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ο χορός και το λίκνισμα της Δούκισσας Νομικού που τρέλανε το διαδίκτυο – Δείτε το βίντεο που ανέβασε!

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε άρον άρον στην Αθήνα – Το πρόβλημα με την εκπομπή της που την αναστάτωσε!

Ρέμος, Di Caprio, Bamboleo, Τούρκοι και Λιβανέζοι: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία της χλιδής στο Nammos (VIDEO)

loading...