Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δεν έχω λόγια πρωί-πρωί, έχω σοκαριστεί, διαφορετικό το τοπίο έξω, διαφορετική και η διάθεσή μου! Και κάπως έτσι αποφάσισα να ψαχτώ, αφού το μαντάτο το γνωρίζω καιρό τώρα, κάτι θυμάμαι από τα γεγονότα του Γενάρη, πρέπει να μάθουμε τι εννοεί ο ποιητής!

Ο πολεμοχαρής Άρης είναι ανάδρομος στο Τοξότη! Όχι για πολύ, γιατί από τις 27/5 μέχρι και τις 30/6 επιστρέφει στο Σκορπιό και ξεκινούν τα γλέντια! Tell me why ρωτώ και ξανά ρωτώ το σύμπαν, αλλά δε λαμβάνω κάποια απάντηση! Η αλήθεια είναι πως εσείς οι Σκορπιοί, θα πάθετε τα χειρότερα, αλλά συνήθως παρασέρνετε και την υπόλοιπη τη παρείτσα και κάπως έτσι δεν είστε μόνοι στα σκοτάδια!

Τι θα συμβεί σε γενικές γραμμές;;; Εντάσεις, συγκρούσεις, διαφωνίες. Οικονομικά ζητήματα, χρέη, εκκρεμότητες από το παρελθόν θα σκάσουν με απειλητικό και άγαρμπο τρόπο. Βασικά το χθες με το σήμερα θα προκαλέσουν ένα πανικό και σε ερωτικό επίπεδο και σε οικονομικό. Ανεξέλεγκτη τη βρίσκω τη κατάσταση, παίρνει φόρα ο Θεός Άρης και σαρώνει στο πέρασμά του! Ω ναι θα έχουμε θύματα τούτη τη φορά, γιατί κάτι πρέπει να τελειώσει και κάτι να αρχίσει! Πολύ το βασανίσαμε, έτσι δεν είναι;;;

φιλάκια..

Ταύρος
Το σύμπαν φωνάζει μακριά από το ερωτικό σας το παρελθόν! Μην επιστρέφετε σε παλιές αγάπες! Θα σας κάνουν κακό! Οι δεσμευμένοι να προσμένετε να προκύψουν συγκρούσεις μεγάλες και τρανές και ίσως να έρθει και ένας οριστικός χωρισμός τούτη τη φορά! Τα προβλήματα που υπήρχαν, παραμένουν, τίποτα δεν έχει λυθεί και θα μάθετε και τίποτα μυστικά και να ανεβάσετε πίεση κανονικά. Κάποιο άτομο βάζετε στο μάτι, μια ύπαρξη που ποτέ δε ξεπεράσατε, μπορεί να είναι και αμοιβαίο. Να το προσέξετε αυτό, γιατί έτσι ξυπνούν τα άγρια και μυστικά πάθη! Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται αλλιώς θα τα κάνετε όλα ρημαδιό! Εντάσεις στη δουλειά. Οι ισορροπίες λίγο χάνονται!
*Κρατήστε χαμηλό προφίλ στις 27/5!
*Μη σας πάρει από κάτω από τις 1/6 – 3/6.
*Μην είστε υπερβολικοί στις 9/6!
*Μια απογοήτευση σας περιμένει από τις 18/6 – 20/6

Λέων
Να προσμένετε τις μέρες αυτές, να αποκαλυφθούν τα μυστικά σας πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να κρύβετε διάφορα καιρό, για να αποφύγετε τα χειρότερα, να όμως που ο Θεός Άρης, με τον αέρα που σηκώνει, φέρνει τα πάνω-κάτω.. Πάνε τα χαλάκια και οι κρυψώνες! Και αντί να συνεργαστείτε και να ζητήσετε ένα συγγνώμη θα γίνετε έξαλλοι και θα παραφερθείτε ως συνήθως! Οικογενειακά θέματα προκύπτουν, εντάσεις, λόγια και κακό και πάλι στη σημείο που ξεκινήσατε;;; Κλονίζεται η εμπιστοσύνη που σας έχουν!
*Ερωτικοί καβγάδες στις 27/5! Ψυχραιμία..
*Ασχοληθείτε οι ίδιοι προσωπικά με τα ζητήματα σας από τις 2/6 – 5/6, κάποιος δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης!
*Αταξίες ερωτικές από τις 17/6 – 21/6, ξεκινάτε κάτι παράλληλο;; Αναφέρομαι στους δεσμευμένους! Πάρτε τις αποφάσεις σας ή από εδώ ή από εκεί!

Σκορπιός
Υποψιάζομαι πως οφείλετε χρήματα από εδώ και εκεί. Ε λοιπόν θα πρέπει να τα δώσετε, δηλαδή να πληρώσετε το λογαριασμό, αλλιώς τίποτα δε θα προχωρήσει έτσι όπως το θέλετε. Προκαλείτε αρνητική ενέργεια στο σύμπαν και εκείνο σας την επιστρέφει! Μη πάρετε κάποιο δάνειο, αποφύγετε τέτοιου είδους ενέργειες γιατί θα μπλέξετε ακόμα χειρότερα! Μέσα στο άγχος και τα νεύρα, θα παλέψετε πάλι με τα θηρία όμως αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να δείτε αν πραγματικά αξίζει όλο αυτό που τραβάτε ή όχι! Δηλαδή όχι βιασύνες και όχι παρορμητικές συμπεριφορές. Ζητήστε βοήθεια αν χρειάζεται, δεν είναι ντροπή..
*Κάτι σας κάνει έξαλλους στις 27/5! Αποφύγετε τις εντάσεις!
*Αποφύγετε τις σπατάλες από 1/6 – 5/6, το ψυχολογικό δε φτιάχνει με τίποτα!
*Τα κάνετε όλα λίμπα στις 9/6! Ρημαδιό!
*Σκοτεινές μέρες από τις 18/6 – 20/6! Βουτιά στα σκοτάδια και τις κακές τις συνήθειες! Ντροπή..
Υδροχόος
Τα επαγγελματικά σας το φλέγον θέμα! Η αλήθεια είναι πως ο Άρης σας τα έχει κάνει μαντάρα γενικώς! Αυτός είναι η αιτία που τίποτα δε πηγαίνει έτσι όπως θα το θέλατε!!! Εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές και τα νεύρα σας κρόσσια! Είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει, όμως κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής εδώ πέρα! Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, είναι σίγουρα δικοί σας;; Σας αγαπούν;; Σας προσέχουν;;; Σας προστατεύουν;;; Τι γίνεται επιτέλους;; Κάνατε εκείνο το ξεκαθάρισμα ή φοβάστε;; Κάτι πρέπει να αλλάξετε για να ξεμπλοκάρει η κατάσταση! Ευκαιρίες θα προκύψουν, το θέμα είναι ο χαρακτήρας σας. Να είστε ευγενικοί και αξιαγάπητοι, εκφραστικοί και προσεγγίσιμοι. Δημόσιες σχέσεις είναι η λύση. Μήπως να ασχοληθείτε οι ίδιοι προσωπικά και να αφήσετε τους άλλους στα σκοτάδια;;
*Απαιτείτε να βρεθεί μια λύση στις 27/5 πάνω σε ένα επαγγελματικό ζήτημα!
*Έξοδα για να καλύψετε το κενό από τις 2/6 – 5/6! Ικανοποιείτε επιθυμίες, που νομίζετε πως τις έχετε!
*Λόγια πικρόχολα στις 9/6! Με κάποιον τσακώνεστε!
*Οικονομικά ζητήματα σας εκνευρίζουν! Από τις 14/6 – 20/6 το σύμπαν σας περνάει από ένα γερό test drive!!!

Πηγή: www.athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Μαΐου;

Ζώδια: Πώς θα περάσετε το τριήμερο; Αναλυτικές προβλέψεις (20 – 22/05/2016)

Ζώδια και ανωμαλίες! Ποια είναι τα πιο kinky στο κρεβάτι και ποια θέλουν έρωτα;

 

loading...