Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και συνεχίζω με κάτι το διαφορετικό, αφού πάνω κάτω είπαμε πώς θα είναι οι μέρες μας αυτές, βρίσκω πιο μυστήριο το αστρολογικό αυτό γεγονός.. αγωνιώ.. τι μαντάτα φέρνει ο Φτερωτός αυτός Θεός και γιατί είναι θυμωμένος φυσικά..

Από σήμερα λοιπόν 28/04 και μέχρι τις 22/05 ο Ερμής γίνεται Ανάδρομο στο Ταύρο! Ως γνωστόν θα προκύψουν εμπόδια, παρεξηγήσεις, εντάσεις, πείσματα, εγωισμοί και τα σχετικά.. Εκεί που όλα θα δείχνουν πως ρολάρουν, εκεί θα γίνεται ένα απίστευτο οπισθογύρισμα, που θα τρελάνει το μυαλό του κόσμου κανονικά.. Άντε ξανά μανά από την αρχή.. Αυτό και μόνο κουράζει από μόνο του, όταν το βιώνουμε δε, η εξάντληση η ψυχική και η σωματική είναι σίγουρη! Συνεπώς, το διάστημα αυτό θα είμαστε όλοι κουρασμένοι..!

Εφόσον γίνεται στο Ταύρο, το σίγουρο είναι πως το γεγονός αυτό θα ταρακουνήσει τη γνωστή τη παρείτσα, μαζί δηλαδή τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους.. Έτσι all together.. να τη κάνουμε τη βουτιά.. Πλάκα θα έχει..

Για να δούμε.. τι εννοεί ο  ποιητής;;;
Κριός
Θα σας πιάσει μια μανία να κάνετε μεγάλες αλλαγές στο χώρο που κινείστε. Μπορεί στο γραφείο, μπορεί και στο σπίτι, το σίγουρο είναι πως βάζετε βαθιά το χέρι στη τσέπη και ξεπαραδιάζεστε κανονικά! Φτιάξτε το ψυχολογικό σας με άλλους τρόπους, γιατί μόλις ξεθολώσει το μυαλό σας, μετά θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Σας χτυπάει κατευθείαν στο οικονομικό και δε θα σας αφήσει σε ησυχία.. Σχεδόν ένα μήνα, θα επιθυμείτε διάφορα και θα πληρώνετε επίσης!

Ταύρος
Το σύμπαν λέει πως είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή για τη ζωή σας. Θα βρείτε το χρόνο, την όρεξη, να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, να δείτε τη πορεία σας και να αποφασίσετε το πώς θα είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα! Εύκολα λέγονται τέτοιες κουβέντες, δύσκολο όμως πολύ στη πράξη! Ψυχοφθόρο και χαοτικό! Οι παρεξηγήσεις στο φουλ, άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν, άλλα θα εννοείτε, ο πανικός ο ίδιος! Να πάτε εκεί που λέει η καρδιά σας και σταματήστε να το αναβάλετε συνεχώς! Όχι νέα ξεκινήματα!

Δίδυμος
Το γεγονός αυτό σας τρελαίνει κανονικά! Ξαφνικά βλέπετε την αλήθεια κατάφατσα και παίρνετε τις αποφάσεις σας μια και έξω τούτη τη φορά. Τι σας χαλάει; Τι σας πληγώνει; Τι είναι αυτό που σας τρώει το σαράκι καθημερινά; Ε λοιπόν, τίτλοι τέλους σε όλα! Μπορεί σε μια σχέση, ερωτική, μπορεί επαγγελματική, ότι δε σας κάνει adios amigos.. Μη μπείτε σε διαδικασία να εξηγήσετε το πώς νιώθετε, αντιθέτως εξαφανιστείτε. Θα αποφύγετε τα χειρότερα έτσι και σίγουρα θα προκαλέσετε αρνητικά σχόλια, αλλά να ξέρετε αυτό όπως και να το χειριστείτε δε θα το αποφύγετε! Άντε καλή επιτυχία..

Καρκίνος
Ένας πανικός! Μπαίνουν παλιοί φίλοι στη ζωή σας, έρχονται και νέοι και αυτό δε μπορείτε το διαχειριστείτε με το καλύτερο τον τρόπο. Κάποιοι έρχονται και κάποιοι φεύγουν δηλαδή, γιατί ο ανάδρομος Ερμής σας χτυπάει το καμπανάκι για εκείνο το ξεκαθάρισμα. Να κρατήσετε λίγους και καλούς στο τέλος! Δε μπορείτε να σκορπίζεστε από εδώ και εκεί! Δώστε βάση στον υπολογιστή σας, στο κινητό σας, κάντε ένα γνωστό back up, γιατί μπορεί να χάσετε διάφορα έτσι ξαφνικά και να τρελαθείτε!

Λέων
Τσακώνεστε με όλο τον κόσμο στη δουλειά! Σας προκαλούν, σας λένε διάφορα και σας γυρίζει το μάτι και τα κάνετε όλα μπάχαλο! Μέρες έντονες, που ναι μεν θα έχετε δίκιο σε αρκετά, όμως πού να το βρείτε και εσείς, αφού όλοι πάνω κάτω θα είναι με θολωμένο το μυαλό! Μέσα σε όλο αυτό το κακό το χαμό, θα θυμηθείτε ευκαιρίες που είχατε, που χάσατε, πού θα μπορούσατε να βρισκόσασταν σήμερα και ξαφνικά θα σας έρθει μια ιδέα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή, για αυτό εκμεταλλευτείτε τα πάντα αναλόγως!

Παρθένος
Εσείς και ο Βούδας! Ναι θα σας πιάσει μια μανία, θα κάνετε διαλογισμό, θα διώξετε από δίπλα σας ανθρώπους που δε σας κάνουν, θα φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Ένα ταξίδι θα το κάνετε, κάπου θα πάτε, έστω για μερικές μερούλες, μπορεί μόνοι, μπορεί με παρέα, ο σκοπός θα είναι να αδειάσετε το μυαλό σας από τις τόσες τις σκέψεις και να δείτε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Φυσική κατάσταση, υγιεινή διατροφή, ύπνος και πολύ εξερεύνηση. Απλά το νου σας, γιατί με ανάδρομο Ερμή, μπορεί το αεροπλάνο να έρθει με κάποια καθυστέρηση ή να αλλάξει έτσι ξαφνικά ημερομηνία πτήσης.. Πού θα πάτε; Στη Μαδαγασκάρη;;;

Ζυγός
Να το περιμένετε το λογαριασμό, να εκεί στη πόρτα σας και να τρελαθείτε εντελώς, παντελώς! Νομίζω ακόμα πληρώνετε σπασμένα, μιας άλλης εποχής, εκείνης που το χρήμα έρεε, αλλά δε συμβαίνει πια αυτό! Ξεχάστε τα λούσα και τις τσάρκες και κλείστε τις τρύπες σας από το παρελθόν, γιατί δε γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να συγχύζεστε με τέτοια πράγματα! Το ζόρι αυτό θα σας κάνει να ψαχτείτε σε διάφορα μέρη, όμως μακριά γιατί θα μπλέξετε και θα απογοητευτείτε ακόμα περισσότερο. Τα άτακτα παιδιά, κάποια στιγμή τη πληρώνουν τη ζημιά.. Αυτό δε το ξέρατε;;;

Σκορπιός
Θέλετε, δε θέλετε θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα, που ενώ σας αρέσουν, τα κάνετε μαντάρα και μετά όλως τυχαίως τα ξεχνάτε! Ε λοιπόν, ο ανάδρομος Ερμής, θα σας τα θυμίσει όλα! Εσείς οι δεσμευμένοι που είστε λίγο μαλωμένοι ή απομακρυσμένοι, θα βρεθείτε στο δίλημμα τύπου, τι κάνετε από εδώ και πέρα; Ή χωρίζετε ή το παλεύετε! Και ευτυχώς θα προτιμήσετε να το παλέψετε, γιατί στα δύσκολα είστε μανούλες! Δώστε βάση, ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και ψαχτείτε μέσα σας περισσότερο. Τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι;; Μήπως φταίτε; Μήπως;;;

Τοξότης
Να το ξέρετε τις μέρες αυτές θα πέσετε στο κρεβάτι τέζα! Οι ανοιξιάτικες ιώσεις θα σας πιάσουν και θα σας ξετινάξουν! Να τρώτε καλά, να ντύνεστε καλά και να πλένετε τα χέρια σας! Το πολύ άγχος στη δουλειά τα φταίει όλα, γιατί από εκεί ξεκινούν τα πάντα! Ζόρικα τα πράγματα αφού θα υπάρχει εκνευρισμός τριγύρω, όλοι θα είναι στη τσίτα και εσείς άκρη δε θα βγάζετε με τη καμία! Το νου σας στον υπολογιστή σας, γιατί μπορεί να κάνει ένα τσαφ και να χάσετε τα πάντα όλα! Από σήμερα back up παρακαλώ και μη βαριέστε!

Αιγόκερως
Αμαν..! Συγκλονίζομαι που θα σας τα πω.. δεν είναι και καθόλου του χαρακτήρα σας αυτά, δε ξέρω.. το σύμπαν είναι μαγικό και κάνει ότι θέλει! Ένας έρωτας από τα παλιά έρχεται και μπαίνει πολύ δυναμικά μέσα στη ζωή σας. Σα σίφουνας ένα πράγμα. Εννοείται πως δεν υπολογίζει καν το γεγονός πως έχετε σχέση, μερικοί! Θα ξεσηκωθείτε, θα ενθουσιαστείτε και θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Μαγεύεστε από την ενέργεια του ανάδρομου του Ερμή, σας ξεγελά το χαμόγελό του και οδεύετε προς τη καταστροφή.. σε ερωτικό επίπεδο αναφέρομαι.. ακόμα! Το νου σας.. τίποτα άλλο δε λέω!

Υδροχόος
Πιάστε μερικές πανοπλίες γιατί θα τις χρειαστείτε! Μάχιμο το σύμπαν σας εντελώς, ξαφνικά πάλι οικογενειακά προβλήματα προκύπτουν και τρελαίνεστε! Κάποια ψυχή λοιπόν, θα σας ζητήσει ή ένα οικοπεδάκι, ή ένα σπιτάκι, κάτι τέλος πάντων, μπορεί και μερτικό και να πάθετε δέκα εγκεφαλικά. Γιατί θα το απαιτήσει με επιτακτικό τρόπο, πού σε εσάς! Τραγικό το βρίσκω, θα τα κάνετε όλα λίμπα και θα δείτε τελικά το αληθινό το πρόσωπο αρκετών! Συγκλονίζεστε πάλι από εκεί που δε το περιμένετε! Αντιδράτε με τα πάντα! Δε κάνετε χωριό με κανέναν! Ούτε το σύντροφό σας! Ωραία, μείνετε λίγο μόνοι και σκεφτείτε.. τι έγινε;;;

Ιχθύς
Ότι σας αρέσει πολύ χαλάει! Πάει το κινητό, πάει ο υπολογιστής, πάει το i pad, τι άλλο υπάρχει εκεί έξω; Μέσα στα νεύρα, σε μια χαοτική κατάσταση, ελπίζω όχι από σήμερα, ούτε το αεροπλάνο δε πετάει.. Υπομονή, τα χάπια σας και ψυχραιμία.. !!! Θα έχετε τόσα νεύρα όλες τις μέρες αυτές, που θα ξεσπάτε σε αγαπημένους σας ανθρώπους, που θα παραφέρεστε και οτιδήποτε συμβαίνει θα φταίει κάποιος άλλος εκτός από εσάς! Τραγικό το βρίσκω, αλλά αφού ο ανάδρομος Ερμής σας θέλει έτσι, τι να λέμε τώρα; Μη κουνήσετε βήμα! Μείνετε σταθεροί στη θέση σας και μετά βλέπουμε..

magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς θα περάσουν τα Ζώδια τις ημέρες του Πάσχα! by MagicF’Ariel…

Ζώδια: Έρωτας και απογοήτευση – Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν πληγώνεται στη σχέση

Ποιος χαρακτήρας ελληνικής σειράς σε αντιπροσωπεύει ανάλογα με το ζώδιό σου!

loading...