Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και πάλι εδώ, σκέφτηκα να σας δώσω μια συνέχεια, για αυτή τη φοβερή τη μάχη των πλανητών! Τα παίρνει στο κρανίο ο Κρόνος και στις 25/03 γυρίζει ανάδρομος στο Τοξότη! Δηλαδή,  έφτασε η εποχή, που θα μελετήσει όσα πράξατε, με πιο τρόπο, αν ήσασταν ειλικρινής, αν οι προθέσεις σας ήταν αγνές και φυσικά αν δράσατε αναλόγως στις μεγάλες σας τις επιθυμίες.

Αναφέρομαι και πάλι σε εσάς, τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες! Έτσι πάει το πράγμα, υποφέρει ο ένας, παρασέρνει και τους άλλους. Χρόνια τώρα. Συνεπώς από τις 25/03 μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα περάσετε εσείς καλά και εμείς καλύτερα! Όλα τα θέματα πάλι θα πέσουν στο τραπέζι, οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεων, ερωτικά, δε νομίζω να ξεχάσαμε κάτι;;;

Και κάπως έτσι θα έρθουν και οι δεύτερες οι σκέψεις. Δηλαδή, θα αμφιβάλλετε για τα πάντα. Αν είχατε πάρει την απόφαση να δώσετε μια ευκαιρία ακόμα στο γάμο σας, μπορεί τελικά να μη σας βγαίνει και όλως τυχαίως μια ωραία μέρα ίσως να διαπιστώσετε το λάθος σας και να πείτε για ακόμα μια φορά το αντίο! Πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό; Αν το πάρουμε ως παράδειγμα, το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί σε μια επαγγελματική σχέση. Κάτι να μη ταιριάζει τελικά και μια συνεργασία να πρέπει να λήξει!

Και επειδή σε όλες τις φάσεις σιγοντάρουν και οι πλανήτες που ανέφερα, να προσμένετε ακόμα πιο μυστήρια τα γεγονότα να προκύψουν! Τα φαινόμενα θα απατούν και η αδικία, θα πρωταγωνιστήσει, γιατί θολωμένο το τοπίο. Όλα παίζουν και τίποτα και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ερωτικό.

φιλάκια..

Κριός
Κάνετε πίσω σε όλα! Ότι δε σας κάνει το διώχνετε μακριά. Γίνεστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας και τους άλλους. Δεν έχετε χρόνο για πέταμα, συνεπώς, τραβάτε το δρόμο σας και σε όποιον αρέσει. Βάζετε τέλος σε συνεργασίες  που δε σας κάνουν. Διαλύετε συμβόλαια. Φτου από την αρχή! Δε παντρεύεστε με τίποτα το διάστημα αυτό, αντιθέτως εσείς οι δεσμευμένοι που είστε στο παρά τσακ, αλλάζετε γνώμη και απαγορεύετε ακόμα και τα σχόλια!

Ταύρος
Κλείνεστε στο εαυτό σας, γιατί οι συμπεριφορές του κόσμου θα σας απογοητέψουν πολύ. Γίνεστε πιο σκληροί με τους άλλους και για ακόμα μια φορά στηρίζεστε στα πόδια σας και φτιάχνετε κάτι δικό σας. Ξανά μανά από την αρχή, όμως θα σας έλεγα καλύτερα να κάνετε ένα τέλειο σχεδιάγραμμα, ένα πλάνο και αφού έρθει στα ίσα του ο Κρόνος, να κινηθείτε αναλόγως. Πιο πριν, μπορεί να πέσετε στο κενό. Ο έρωτας; Πουθενά!

Δίδυμος
Έρχεστε αντιμέτωποι με εκείνους που θέλουν να σας κάνουν κακό! Ναι υπάρχουν τελικά, άλλωστε σίγουρα κάτι θα έχετε δει ή διαισθανθεί όλο αυτό τον καιρό! Υπάρχουν παντού, στη δουλειά και στον έρωτα και αντιλαμβάνομαι πως θα τους τη βγείτε με κόκκινο, γιατί πλέον γνωρίζετε ποιον έχετε απέναντί σας και πώς να τον χειριστείτε! Πάλι θα αρχίσετε να έχετε παράλογες απαιτήσεις από το σύντροφό σας και να το ξέρετε κάποια χατίρια δε θα σας τα κάνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ.

 

loading...