Καλησπέρα ξωτικά μου! Σκέφτηκα, να αναφερθώ στο Πλούτωνα, έναν πολύ σκοτεινό πλανήτη, για τον οποίο δε μιλάμε και τόσο συχνά.

Ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του Σκορπιού! Ο Θεός του Κάτω Κόσμου! Είναι μια επιρροή, πολύ δυνατή, σκοτεινή, που αν το πάρουμε από μυθολογικής άποψης, είναι ο μόνος τόπος που καταλήγουν όλες οι ψυχές! Θέμα χρόνου είναι και τίποτα άλλο! Αν το πιάσουμε από αστρολογικής όμως, είναι ένας πολύ μικρός πλανήτης, μακριά από τον Ήλιο, ψυχρός πολύ, συνεπώς όταν συναντιούνται μεταξύ τους, δημιουργούν μια απίστευτη, μαγική, κρυσταλλένια ατμόσφυρα..  Φανταστείτε το..!!!

Σας θυμίζει κάτι από το χαρακτήρα του Σκορπιού;;; Μήπως;;;

Λένε πως η επιρροή του μεταμορφώνει τους ανθρώπους, τις καταστάσεις, τα γεγονότα! Φέρνει το θάνατο, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, με σκοπό πάντα να ανοίξει το δρόμο για κάτι καινούριο, καθαρό, αγνό! Πολεμάει τη διαφθορά με κάθε τρόπο και τιμωρεί απρόβλεπτα και πολύ βάναυσα μπορώ να πω..

Έχει να κάνει όμως και με το υποσυνείδητο του καθενός! Δηλαδή, βγάζει στην επιφάνεια, πάθη, μυστικά, επιθυμίες, μας κάνει ορμητικούς και το αποτέλεσμα είναι πάντα οριακό! Ή στο παράδεισο, ή στη κόλαση! Πουθενά αλλού!

Και ερχόμαστε στο σήμερα! Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω! Καμία σχέση! Τραγικό το συμβάν! Όμως θα πρέπει να ζήσουμε και με αυτό! Μέχρι τις 26/09 λοιπόν θα είναι ανάδρομος! Δηλαδή, ο Θεός του Κάτω Κόσμου, θα έχει τα νεύρα του! Γιατί; Κάποιοι πήγαν να τον ξεγελάσουν! Και ξέρετε.. μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά αιώνες  τώρα!

Τα Ζώδια φυσικά που θα πάθετε αυτό το κάτι της.. είναι πλέον γνωστά! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι! Είπαμε βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα και όχι μόνο.. Υπομονή, δε μπορείτε να το αποφύγετε με τίποτα!

Συνεπώς τα Κριάρια που δεν έχετε καμία σχέση με το Πλούτωνα, θα πρέπει να δώσετε βάση στη σχέση σας και στο θέμα του γάμου! Τα γλυκά μου τα Καρκινάκια κοιτάξτε να αγαπήσετε με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά. Αχ ρομαντικά μου πλασματάκια.. σε εσάς τους Ζυγούς αναφέρομαι. Μαζευτείτε λίγο σπίτι και δείξτε ενδιαφέρον στα κοινά! Και τέλος εσείς οι σκληροί οι Αιγόκεροι πάρτε τις αποφάσεις σας για το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Ότι και αν σημαίνει αυτό! Ζόρικος ο Πλούτωνας πάνω στο κεφάλι σας!

Τα λοιπά τα ζώδια.. αυτά που έχουν μια σχέση με το Πλούτωνα και που επηρεάζονται μαγικά ότι και αν συμβεί είναι..

Ταύρος
Τρομάζω που τα γράφω, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή! Η σκοτεινή σας η πλευρά είναι η σεξουαλική. Θα αποζητήσετε στιγμές πάθους, αχαλίνωτου σεξ, ηδονής και όχι με το πιο τίμιο τρόπο! Η διαφθορά θα είναι προσωπική, εσωτερική, εγκεφαλική και θα σας αρέσει. Γιατί; Γιατί όλο αυτό μπορεί να είναι και απαγορευμένο! Μπορεί να είναι και ανήθικο. Ο Πλούτωνας ανάδρομος; Σας μεταλλάσσει και μετά το χάος!

Δίδυμος
Εσείς θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Να τρώτε καλά, να μη κουράζεστε πολύ και φυσικά να κόψετε τις καταχρήσεις και τα νυχτοπερπατήματα! Βελτιώστε τη καθημερινότητά σας, όπως μπορείτε, γιατί  ο Πλούτωνας θα σας τα κάνει κάπως μαντάρα και δε θα ξέρετε από πού σας έρχεται!

Καρκίνος
Να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, όμως με φρόνιμα παιδιά! Βασικά τον καιρό αυτό θα κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα είναι κάπως παράξενες, μπορεί και σκοτεινές, μπορεί και υποχθόνιες! Μήπως έχετε βάλει στόχο να εξολοθρεύσετε κάποιον;;; Ο Πλούτωνας σας μπλέκει σε περιπέτειες που αν δε προσέξετε μπορεί να παρασυρθείτε και να γίνετε όχι μόνο οι κακοί της παρέας, να μη σας αναγνωρίζουν ούτε οι δικοί σας!

Λέων
Γλυκά μου ετοιμαστείτε να πάρετε τα βουνά! Το μυαλό σας στο σεξ, όμως όχι το γνωστό, γιατί το βαρεθήκατε το κρεβάτι ένα πράγμα και θα αποζητήσετε πιο εξοχικά μέρη, ή πιο extreme, ανάλογα με τη φυσική σας τη κατάσταση! Ναι η φαντασία στο φουλ, όμως όχι με το πιο όμορφο και ρομαντικό τρόπο! Γίνεστε λίγο βάναυσοι, θα σας αρέσει πολύ, τώρα για το σύντροφό σας, να το ρωτήσουμε κατά τον Οκτώβρη..!!! Καλά κρασιά σας απαντώ από τώρα και καλά να περάσετε φυσικά!

Ζυγός
Ως γνωστόν εσείς θα ασχοληθείτε με θέματα καριέρας, με τα λεφτά που όλως τυχαίως θα έπρεπε να έχετε και δεν υπάρχουν πουθενά! Νομίζω σας γυρίζει λίγο το μάτι και διεκδικείτε μερίδιο από τη πίτα και όχι ένα κομματάκι αλλά ότι ακριβώς σας αξίζει, άντε και λίγο παραπάνω για το ψυχολογικό! Ο Πλούτωνας ανάδρομος λοιπόν, σημαίνει εμπόδια στα νέα σχέδια που κάνετε πάνω στα επαγγελματικά σας και έλλειψη χρημάτων. Που σημαίνει πως η διαφθορά ναι.. θα τη προκαλέσετε, αρκεί να πετύχετε το στόχο σας και δίχως συναίσθημα ντροπής! Εν ολίγοις θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας.. Ότι και να γίνει!

Σκορπιός
Ο κυβερνήτης σας σε άλλο ζώδιο! Και τι ζώδιο;;; Καμία σχέση, όμως όχι και τόσο, αφού και εσείς είστε δίκαιοι και σκληροί, όπως οι Αιγόκεροι! Ο Πλούτωνας σε εσάς, σημαίνει σεξ με πάθος, με λατρεία και όχι μόνο! Κυνηγάτε αυτά που θέλετε, πεισμώνετε και πρέπει να γίνει το δικό σας! Τώρα που θα είναι ανάδρομος όμως, θα σας αποσυντονίσει λιγάκι. Δε θα είστε τόσο μάχιμοι. Παρατάτε τα όπλα για κάποιο λόγο. Όμως μπορεί να συμβεί και το άλλο! Πιο πολύ σας ταιριάζει αυτό που θα σας πω. Για να πετύχετε το σκοπό σας, είτε αυτός είναι επαγγελματικός, είτε ερωτικός, θα χρησιμοποιήσετε όλα τα μαγικά σας τα μέσα, ακόμα και τα πιο υποχθόνια, τα πιο μυστικά, τα πιο διεφθαρμένα και κολασμένα, για να πετύχετε το σκοπό σας! Τι είχατε, τι χάσατε;;;

Τοξότης
Εσείς εκεί που ήσασταν έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε, κυρίως στο θέμα της καριέρας, ξαφνικά τα ξανά κλείνετε και φοβάστε να κοιτάξετε το γκρεμό! Ποιοι εσείς!!! Αν είναι δυνατόν.. Χάνετε το ενδιαφέρον σας για πολλά πράγματα και αυτό θα σας κοστίσει ακριβά, αν δε το πάρετε χαμπάρι νωρίς! Το ίδιο φυσικά μπορεί να συμβεί και στο γάμο σας, που όχι παρατάτε τα όπλα, δε σας νοιάζει τίποτα! Η απάθεια σε όλο της το μεγαλείο! Ο Πλούτωνας επηρεάζει πολύ το πνευματικό σας τον κόσμο, που σημαίνει πως ανάδρομος πλέον, σας βάζει κάθε εμπόδιο για να μάθετε αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται! Κρατήστε τα μπόσικα και μη ξεφύγετε! Πολεμήστε τον!

Υδροχόος
Οι ατρόμητοι της παρέας! Εννοείται πως ο Πλούτωνας σας κάνει κάτι και όχι μόνο! Με τους Σκορπιούς να κάνετε παρέα, άσχετα αν δε τους αντέχετε και τόσο γιατί η αλήθεια είναι πως είστε πάνω κάτω το ίδιο! Βέβαια, εσείς έχετε και το ανέμελο και το φευγάτο. Αλλά μια έτσι και μια γιουβέτσι! Δε σας πιάνει ποτέ κανείς πουθενά! Που λέτε ανάδρομος ο Πλούτωνας, σας κάνει κακό στα νέα επαγγελματικά σχέδια που ετοιμάζεστε να κάνετε! Από τη μια θα είστε έτοιμοι για όλα και από την άλλη θα κάνετε δέκα βήματα πίσω! Μια τολμηροί και ατρόμητοι, μια φοβητσιάρηδες! Ευκαιρίες θα υπάρξουν, θα είναι όμως οι σωστές;

Δεν αναφέρω κάτι για τους Κριούς, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους και τους Ιχθύες, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν έχετε καμία σχέση με το Πλούτωνα! Ανεξάρτητα αν οι Κριοί παίρνετε τα σκάγια και οι Αιγόκεροι τον έχετε επισκέπτη!

magicfariel

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι, απρόβλεπτα τα μαντάτα της Αφροδίτης!

Πόσο γρήγορα ξεπερνάει το κάθε ζώδιο τις πρώην σχέσεις του;

Πόσο «ψώνιο» είναι τελικά το κάθε ζώδιο;

loading...