Η έκλειψη του Ήλιου σε σύνοδο με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί αυτή την εβδομάδα πολλά απρόοπτα και αλλάζει ισορροπίες και προτεραιότητες, σε όλα τα ζώδια! Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για 29 Αυγούστου ως και 4 Σεπτεμβρίου!

Κριός

Φροντίστε να εξασφαλίσετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τους επαγγελματικού σας στόχους. Η έκλειψη του Ηλίου την πρώτη Σεπτεμβρίου σας αναγκάζει να είστε ακριβείς και αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά και κοινωνικά δεν σας λείπουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές και προσκλήσεις, από εσάς εξαρτάται όμως που και πως θα διαθέσετε τον χρόνο σας. Πάντως θα αναγκαστείτε να υψώσετε τον τόνο της φωνής σας, αρκετές φορές.
Ταύρος

Πρέπει να συμμαζέψετε κάπως τα πράγματα γύρω σας, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας και στα οικονομικά σας. Η έκλειψη του Ήλιου στην Παρθένο την πρώτη Σεπτεμβρίου διαταράσσει τους μακρυ πρόθεσμους στόχους, τις προσπάθειες εδραίωσης και τις οικονομικές επιδιώξεις. Αισθηματικά δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αλλάξετε κάτι γύρω σας, απλά φροντίστε να περιορίσετε την κριτική που σας ασκεί ο σύντροφός σας. Οι ελεύθεροι μάλλον δεν έχετε καθόλου χρόνο να ασχοληθείτε με το θέμα κι αυτό γιατί απορροφά την σκέψη σας η επαγγελματική σας ενασχόληση.

 

Δίδυμοι

Σας είναι κάπως δύσκολο να προσαρμοστείτε στη νέα καθημερινότητα, αλλά είναι απολύτως αναγκαίο να το κάνετε. Όσοι έχετε αφήσει εκκρεμότητες στα πρακτικά και οικονομικά σας, θα αναγκαστείτε να τρέξετε λίγο περισσότερο λόγω της έκλειψης του Ήλιου στην Παρθένο την πρώτη Σεπτεμβρίου. Το διάστημα είναι προπαρασκευαστικό της νέας εποχής για σας και δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία  να πάει χαμένη. Προστριβές στην οικογένεια ή στο άμεσο προσωπικό σας περιβάλλον δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα, όμως δεν είναι ωφέλιμο να ανοίξετε νέα μέτωπα αντιπαράθεσης.

 

Καρκίνος

Έχετε την ευκαιρία να υπερασπιστείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τις επιλογές σας σε όλους τους τομείς. Η πολλή δουλειά δεν θα λείψει σε ότι κι αν κάνετε και παρόλο που δεν σας χαρίζεται κάτι, έχετε μια ουσιαστική εύνοια που σας δείχνει το δρόμο και σας βοηθά να τον προχωρήσετε. Η έκλειψη του Ήλιου στην Παρθένο την πρώτη Σεπτεμβρίου επηρεάζει την κρίση σας και επιτρέπει στη γνώμη των άλλων να λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και καλό θα ήταν να μην την αφήσετε να σας επηρεάσει. Έχετε ακόμα την ευκαιρία να οργανώσετε μικρές αποδράσεις διακοπών.

zw
Λέων

Είναι η εποχή της σοβαρότητας με την έκλειψη του Ήλιου στην Παρθένο την πρώτη Σεπτεμβρίου να σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε το κάθε θέμα που σας απασχολεί με ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση. Στα οικονομικά σας, όσο και αν η κατάσταση φαίνεται στάσιμη, θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης  και μάλιστα όχι πρόσκαιρης. Κάποιες φορές θα χρειαστεί να φανείτε εξαιρετικά διπλωμάτες, γι αυτό κρατείστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Αισθηματικά το τέλος της εβδομάδας παρουσιάζει ενδιαφέρον γι αυτό, φροντίστε να μην αφήνετε τη διάθεσή σας να επηρεάζεται από τα πολύπλοκα θέματα της καθημερινότητας.
Παρθένος

Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας την πρώτη Σεπτεμβρίου σε σύνοδο με τη νέα Σελήνη, σας αναγκάζει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην καθημερινότητα και στα πρακτικά σας θέματα. Πολλά από όσα σας αφορούν θα δείξουν την πραγματική τους φύση και θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε απόψεις, ενέργειες, ακόμη και αισθήματα. Είναι μια κρίσιμη περίοδος η οποία θα σας αναγκάσει να επιστρατεύσετε κάθε ουσιαστική σας ιδιότητα για να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να συνεχίσετε την ανοδική σας πορεία, μέσα από αντιξοότητες και υπερβάσεις.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις στα πρακτικά και καθημερινά σας θέματα, με εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν και με απρόοπτα που μπερδεύονται στα πόδια σας. Η έκλειψη του Ήλιου στην Παρθένο την πρώτη Σεπτεμβρίου σας αναγκάζει να παλέψετε για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας, την καλή σας διάθεση και την αισιοδοξία σας. Τομέας δράσης τα αισθηματικά όπου ιδιαίτερα οι ελεύθεροι, θα έχετε πολλά να πείτε και πολλά περισσότερα να κάνετε. Φροντίστε να περάσετε σαφή μηνύματα προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε την σταθερότητα από την αβεβαιότητα.
Σκορπιός

Αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αν ξεπεράσετε κάποιους σκοπέλους στην εργασία και αν δώσετε λύσεις σε πρακτικά  θέματα που σας παιδεύουν καιρό, τότε μπορείτε να θεωρηθείτε από τους ουσιαστικά ευνοημένους της εβδομάδας. Η έκλειψη του Ήλιου στην Παρθένο την πρώτη Σεπτεμβρίου σας αναγκάζει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και  να δώσετε προσοχή σε ότι δεν θέλετε να χάσετε. Οι άλλοι έχουν τα δικά τους θέματα και δεν προβλέπεται να σας προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε.

Tοξότης

Επιλέξτε τη σύνθεση από τη διάλυση, την εργασία από τον άπλετο ελεύθερο χρόνο, την ουσία από την επιφάνεια. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να οργανώσετε σε νέα βάση τη ζωή σας, να πραγματοποιήσετε όσα οραματιστήκατε και να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας. Η έκλειψη του Ήλιου στην Παρθένο την πρώτη Σεπτεμβρίου σας ωθεί σε σοβαρή και συστηματική εργασία, επιμονή και διαρκή επαγρύπνηση. Έχετε κάθε λόγο να αισιοδοξείτε έστω και αν η εβδομάδα φέρνει σημαντική αναστάτωση στην καθημερινότητά σας.

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποιες προειδοποιήσεις στους τομείς άμεσου ενδιαφέροντος και σας υποδεικνύει τι πρέπει να προσέξετε. Η έκλειψη του ήλιου στην Παρθένο την πρώτη Σεπτεμβρίου μπορεί να σημαίνει απώλεια κεκτημένων, σοβαρές παρεξηγήσεις και διαφωνίες στην εργασία, ένταση στον αισθηματικό τομέα και εκρήξεις άγχους. Αν όμως προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσετε σε όλα αυτά και αφήσετε να ξεσπάσει η καταιγίδα χωρίς να βρίσκεστε στο επίκεντρό της, τότε μπορείτε να προφυλάξετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

 

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να είστε συνεπείς και αποτελεσματικοί αυτήν την εβδομάδα και να μην υπερβάλλετε σε κινήσεις και θετικές εκτιμήσεις. Ο Σεπτέμβρης σας καλημερίζει με ηλιακή έκλειψη και μάλιστα σε σύνοδο με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο. Θα χρειαστεί μεγάλη μαεστρία για να αντιμετωπίσετε αντιθέσεις και αντιδράσεις σε όλους τους τομείς με έμφαση όμως την υγεία και κατά δεύτερον, τα αισθηματικά. Να θυμάστε ότι δεν δίνετε εξετάσεις αγάπης και ότι δεν είστε οι κάτοχοι του μαγικού ραβδιού.

 

Ιχθύες

Είναι πολύ στραβός ο γιαλός αυτή την εβδομάδα γι αυτό, προσπαθήστε να κολυμπάτε όσο πιο βαθειά γίνεται. Η έκλειψη του Ήλιου στην Παρθένο σε σύνοδο με τη νέα Σελήνη σας αναγκάζει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά και πρακτικά σας θέματα, τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και με ότι σχετίζεται με τα ψυχικά σας αποθέματα. Δεν επιτρέπονται ευαισθησίες, ούτε είναι αυτές ο καλός οδηγός που πρέπει να εμπιστευθείτε το δρόμο σας. Φανείτε λογικοί και πρακτικοί.

oroskopos.gr

 

 

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Ετοιμάζει μηνύσεις η Δήμητρα Ματσούκα -Τι εξόργισε την αγαπημένη ηθοποιό;

Ο λαμπερός κρητικός γάμος του Mr Max Perry, Δημήτρη Κυπαρισσάκη (PHOTOS + VIDEO)

Γεννητούρια στην showbiz! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς και δεν το πήρε κανείς είδηση

loading...