Στις 12 Νοεμβρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει ως τις 3 Ιανουαρίου 2016.

Με τον Άρη στον Ζυγό, ο οποίος σε αυτό το ζώδιο είναι σε αδυναμία, έχουμε την ικανότητα να ενεργούμε με αρμονία και έχουμε σκοπό την αποκατάσταση της ισορροπίας. Ενδιαφερόμαστε για την ομορφιά, την καλλιτεχνία, την ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Έχουμε ένα δυναμισμό και λειτουργούμε καλύτερα όταν αποτελούμε μέρος μιας ομάδας ή μιας συνεργατικής προσπάθειας. Ενεργοποιούμαστε καλύτερα, μέσω της έμπνευσης, παρά μέσω της αντίδρασης και προσπαθούμε να αποφύγουμε τις διαμάχες και τη διχόνοια. Μπορεί να αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ του να είμαστε πολύ πιεστικοί, επιθετικοί, συγκρουσιακοί και επίμονοι στο να γίνουν τα πράγματα με το δικό μας τρόπο, και να παρακαλάμε, κάνοντας συμβιβασμούς. Αισθανόμαστε απογοητευμένοι όταν απλά δεν μπορούμε να κάνουμε ό, τι θέλουμε, αλλά από την άλλη πλευρά, κάνουμε προσπάθειες να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Μπορεί να αισθανόμαστε διστακτικοί να ενεργήσουμε με ένα δυναμικό τρόπο, αν δεν έχουμε την υποστήριξη και την έγκριση των άλλων ανθρώπων. Η σεξουαλικότητά μας ξεκινά από το μυαλό και ψάχνουμε για μια σχέση που μας προσφέρει αρμονία. Τώρα είμαστε σε θέση να ξεκλειδώσουμε το σεξουαλικό πάθος του συντρόφου μας. Ο ρομαντισμός και ο έρωτας είναι σημαντικά για μας, προκειμένου να έλθουμε σε σεξουαλική επαφή με κάποιο άτομο και έχουμε την επιθυμία να ευχαριστήσουμε το σύντροφό μας. Τα πρότυπά μας είναι υψηλά και απομακρυνόμαστε από τους αγενείς και εκφοβιστικούς ανθρώπους. Υπάρχει μια ισχυρή έλξη για το αντίθετο φύλο αλλά μπορεί και να δημιουργηθεί αστάθεια στις ερωτικές σχέσεις.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, μην αφήνετε τον εγωισμό και τον παρορμητισμό σας να καταστρέψουν τις σχέσεις σας. Η αμεσότητά σας και η ωμή ειλικρίνειά σας θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και διχόνοια. Αν είστε μόνοι, η λίμπιντό σας είναι στα ύψη και ο άκρατος ερωτισμός και αισθησιασμός σας, σας ωθούν να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε δεσμευμένοι και βλέπετε ότι δεν μπορεί να υπάρξει αρμονία και ισορροπία στη σχέση σας, ίσως σκεφτείτε να απομακρυνθείτε ή ακόμα και να χωρίσετε. Τώρα δεν θέλετε να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες σας για χάρη των άλλων, ούτε και έχετε διάθεση να συμβιβαστείτε. Μόνο όμως με συγκαταβατική διάθεση θα αποφύγετε τις συναισθηματικές εκρήξεις.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας,  έχετε άγχος και νιώθετε να πνίγεστε από τις υποχρεώσεις σας, προσεγγίζετε με λάθος τρόπο τα καθημερινά σας προβλήματα. Ίσως εκνευριστείτε με την έλλειψη ηθικής και δικαιοσύνης στην εργασία σας, ίσως επωμιστείτε επιπρόσθετα καθήκοντα και ευθύνες και νιώθετε αδικημένοι. Προσέξτε την επικοινωνία και τις ενέργειές σας στη δουλειά σας, καθώς και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας και τους υπαλλήλους σας. Η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας θα είναι έντονη, ανταγωνιστική και κυριαρχική. Χρησιμοποιείστε την ενέργεια του κόκκινου πλανήτη παραγωγικά, ολοκληρώνοντας ένα έργο ή διοχετεύοντας τη δύναμή σας σε κάτι δημιουργικό.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, γίνεστε ανταγωνιστικοί με τον αγαπημένο σας και ο εγωισμός σας αποτρέπει την αγάπη. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από τα έντονα συναισθήματά σας και το δράμα, θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είστε μόνοι, νιώθετε έντονο σεξουαλικό πάθος και διεκδικείτε το αντικείμενο του πόθου σας. Μην αφήσετε όμως τα πάθη σας να σας εξουσιάσουν, ούτε και την παρορμητικότητά σας να αποτρέψει την ορθή κρίση σας στις ερωτικές επιλογές σας. Αν κάνετε τώρα μια ερωτική σχέση, δεν θα έχει διάρκεια αλλά σας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές. Ίσως αποκτήσετε τώρα ένα νέο χόμπι ή προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας που έχει την αποδοχή ενός μεγάλου κοινού.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, υπάρχει έντονη κινητικότητα στο σπίτι σας, τρέχετε για τις υποχρεώσεις σας, το σπίτι σας και τις οικογενειακές σας υποθέσεις και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό και άγχος. Προσέξτε τις συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς τώρα έχετε την επιθυμία να επιβληθείτε στους αγαπημένους σας και να αναμοχλεύσετε το παρελθόν. Ίσως υπάρξει ανταγωνισμός με κάποιους συγγενείς σας για ζητήματα ακινήτων ή μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας που οδηγούν σε ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα οργής. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως δραστηριοποιηθείτε κάνοντας μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή σκεφτείτε να αλλάξετε κατοικία ή ακόμα και μια εγκυμοσύνη.
ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έχετε ένα γρήγορο τρόπο σκέψης, δεν φοβάστε να προβάλετε τις απόψεις σας και διεκδικείτε για τον εαυτό σας. Αποφύγετε να είστε επιθετικοί με τις ιδέες σας, προσπαθώντας να τις επιβάλλετε στους άλλους, καθώς θα δημιουργηθούν διενέξεις και συγκρούσεις. Τα καυστικά και ειλικρινή λόγια σας, καθώς και ο σαρκασμός σας, μπορεί να σας απομακρύνουν από κάποια άτομα. Μείνετε μακριά από το κουτσομπολιό και τις φήμες και μην πιστεύετε ό, τι ακούτε, ιδίως στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς τώρα η κρίση σας δεν θα είναι ορθή και θα σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Ίσως κάνετε μια καθαρά σεξουαλική σχέση ή μια επωφελή οικονομικά συνεργασία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, νιώθετε άγχος και ανασφάλεια για την πορεία της οικονομικής σας κατάστασης, ίσως ανησυχείτε για το οικονομικό μέλλον σας και για κάποιες σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για τα χρήματά σας. Ενεργείτε τώρα παρορμητικά, όσον αφορά το χειρισμό των οικονομικών σας υποθέσεων, ή ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να γίνει πηγή έντασης για σας. Προσέξτε πιθανές οικονομικές απώλειες που οφείλονται στην ανάγκη σας να ξοδέψετε για τη διασκέδαση και για τους άλλους, καθώς τώρα ξοδεύετε χωρίς να σκέφτεστε τις δυνατότητές σας. Από τη θετική πλευρά, ίσως πάρετε την πρωτοβουλία να ρυθμίσετε εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις με τη βοήθεια των άλλων.
ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, πιστεύετε στη δύναμή σας, έχετε πάθος για ζωή, κάνετε εντύπωση και δεν περνάτε απαρατήρητοι από τους άλλους. Είστε τολμηροί και δυναμικοί και παίρνετε ρίσκα τόσο στην αγάπη, όσο και στην εργασία σας. Η προσωπικότητά σας και οι απόψεις σας μαγεύουν τους γύρω σας, η έντονη ενέργειά σας, σας ωθεί σε μεγάλους στόχους καθώς τώρα αισθάνεστε τη δικαίωση της αξίας σας. Προσέξτε μόνο μην ενεργείτε αλαζονικά, εγωιστικά και υπεροπτικά, καθώς η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά σας και η έλλειψη υπομονής θα κλονίσουν τις σημαντικές σχέσεις σας. Πειθαρχήστε στον εαυτό σας, μη βιάζεστε να αναλάβετε δράση και σκεφτείτε τις συνέπειες των ενεργειών σας. Εκτονώστε την αχαλίνωτη ενέργειά σας διαμέσου του σεξ ή μιας έντονης δραστηριότητας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον κρυφό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, βρίσκεστε σε σύγχυση όσον αφορά κάποιες σημαντικές ενέργειές σας, η δράση σας επηρεάζεται έντονα από το ασυνείδητό σας. Κινείστε τώρα με μυστικότητα, δεν αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας και με τη διαίσθησή σας, αντιλαμβάνεστε ποια άτομα είναι μη φερέγγυα και ανταγωνιστικά και παρακάμπτετε τους αντιπάλους σας. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με εσωτερικές συγκρούσεις και κρυμμένες δυσαρέσκειες, αλλά δεν θέλετε να μοιραστείτε τα προβλήματά σας με τους άλλους, τα κρατάτε για τον εαυτό σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μακριά από κάποιους σημαντικούς για εσάς ανθρώπους και προτιμάτε να κινείστε με μυστικότητα. Προσπαθείτε να αποφύγετε οποιαδήποτε αντιπαράθεση, καθώς θεωρείτε ότι δεν θα οδηγήσει πουθενά.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, προσέξτε τις συγκρούσεις με τους φίλους σας και τις κοινωνικές ομάδες όπου ανήκετε, καθώς θα νιώθετε αδικημένοι ή απλά θα υπάρχει ασυμφωνία και διάσταση απόψεων. Ίσως δημιουργηθεί  αντιπαλότητα μέσα σε μια ομάδα και κληθείτε να γίνετε ο μεσολαβητής δύο αντιμαχόμενων μερών. Μπορεί πάλι να αμφισβητηθεί ο ηγετικός ρόλος σας σε μια ομάδα. Από τη θετική πλευρά, ενισχύεται το αλτρουιστικό πνεύμα σας και έτσι κινείστε για να προασπίσετε τα δικαιώματα των κοινωνικά αδικημένων ή ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Τώρα γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί, επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας και έχετε ανάγκη να είστε με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και συμφέροντα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ενισχύονται οι έμφυτες  φιλοδοξίες σας, παίρνετε την πρωτοβουλία να δραστηριοποιηθείτε, προκειμένου να φτάσετε στη σκάλα της επιτυχίας. Τα άτομα στο χώρο της εργασίας σας υποκλίνονται στην εργατικότητά σας, τη δύναμή σας και τις ικανότητές σας. Έχετε έντονη την επιθυμία για εξουσία, αυξάνεται η δημοτικότητά σας και συσπειρώνετε γύρω σας ισχυρά πρόσωπα και ελίτ συμμάχους. Στην αντίθετη περίπτωση, ίσως συγκρουστείτε στο χώρο της εργασίας σας αν νιώθετε αδικημένοι ή καταστρατηγήσετε κάποιους νόμους και κανόνες κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ανταγωνισμό και επιθετικότητα. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει κίνητρα για την επιδίωξη της επιτυχίας στην επαγγελματική σας ζωή αλλά θα πρέπει να αγωνιστείτε για το γόητρο και την επιτυχία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, είστε κοινωνικοί και γνωρίζετε άτομα από κάθε μέρος του πλανήτη. Το ανοιχτό μυαλό σας και η διάθεσή σας για εξερεύνηση σας βοηθούν να αποκομίσετε πολλές εμπειρίες. Έχετε τα κίνητρα να ταξιδέψετε ή ακόμα να γευτείτε έντονες σεξουαλικές περιπέτειες με άτομα που είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο τύπο σας ή ζουν μακριά σας. Προβάλλετε με θέρμη και τόλμη τις πεποιθήσεις σας αλλά ίσως κάποιες στιγμές να μη σέβεστε τις απόψεις των άλλων. Προσέξτε το θυμό και τις προστριβές με τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας. Αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε στους άλλους, θα κλονίσετε την ισορροπία και την αρμονία των σχέσεών σας, μην ξεχνάτε, ο καθένας απαιτεί σεβασμό για τις δικές του ιδέες.
ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών, νιώθετε την ανάγκη να προβάλετε τη δύναμή σας αλλά και να ελέγξετε τους άλλους. Διεκδικείτε τις προσωπικές σας ανάγκες και αναζητάτε αποδείξεις της εμπιστοσύνης  και των συναισθημάτων του αγαπημένου σας. Προσέξτε τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε τη δύναμη και την εξουσία σας, καθώς τώρα κάποια ζητήματα που ήταν καιρό θαμμένα στο ασυνείδητό σας βγαίνουν στην επιφάνεια και κλονίζουν τις σχέσεις σας. Η ζήλια, η κτητικότητα και η χειραγώγηση γίνονται αιτία προστριβών με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ίσως γίνετε επιθετικοί για ζητήματα που αφορούν κοινά οικονομικά, δάνεια και χρέη ή κάποιος βλάψει τα οικονομικά σας συμφέροντα.

loading...