Πέρα από τον Αριθμό Προσωπικού έτους που δείχνει σε ποιο χρόνο του εννεαετούς κύκλου βρισκόμαστε, υπάρχει και το Παγκόσμιο Έτος – ο μονοψήφιος αριθμός, δηλαδή, στον οποίο καταλήγουμε, κάνοντας την αναγωγή του έτους που διανύουμε (2016) – το οποίο μας δείχνει την ενέργεια στην οποία δονείται όλη η Γη αυτή τη χρονιά.

Το Παγκόσμιο Έτος 2016 δονείται με την ενέργεια του 9, και σημειοδοτεί έναν κύκλο που τελειώνει.

Είναι περίοδος να θερίσεις ό,τι έσπειρες τα προηγούμενα οκτώ έτη, να κάνεις τον απολογισμό σου και να ονειρευτείς πως θέλεις να είναι τα χρόνια που έρχονται. Ολοκλήρωσε ημιτελείς καταστάσεις αλλά μην αρχίσεις καινούργιες γιατί δεν θα έχουν διάρκεια. Απομάκρυνε σχέσεις και δραστηριότητες που δεν είναι πια αναγκαίες για την εξέλιξη σου. Το 2016 είναι έτος μετασχηματισμού, απελευθέρωσης και θεραπείας.

Η ζωή μας λειτουργεί με επαναλαμβανόμενους εννεαετείς κύκλους που ενσωματώνουν τις παγκόσμιες αρχές των αριθμών 1 έως 9. Όταν τελειώνουμε με τον ένατο κύκλο αρχίζουμε ξανά από το ένα και προχωράμε πάλι μέσα από τους εννέα αριθμούς. Ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της ζωή μας. Αν κοιτάξουμε εννέα χρόνια πίσω και δούμε ποιοι τομείς επηρεάσθηκαν πρέπει να αναμένουμε την επανάληψη γεγονότων παρόμοιας δόνησης.

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2016 -δηλαδή το 9- και, αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησής σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (9), 14+3+9=26. Κατόπιν μετάτρεψε τον αριθμό 26 σε μονοψήφιο 2+6=8. Το 8 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2016.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 1

Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις το 2016, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές, αλλά και κάθε τι καινούργιο με το οποίο θα ασχοληθείς, έχει την τάση να μείνει για πολλά χρόνια στη ζωή σου. Θα ήταν σκόπιμο να μην αποφασίσεις βιαστικά.

Επαγγελματικός τομέας: Ευνοούνται οι επαγγελματικές αλλαγές, τόσο χώρου όσο και αντικειμένου. Η δημιουργία νέων επαφών, η διεύρυνση του κύκλου σου και η έγκαιρη αξιοποίηση των ευκαιριών που θα σου παρουσιαστούν, θα είναι η αιτία να δοκιμάσεις δρόμους που δεν είχες μέχρι τώρα προσεγγίσει.

Οικονομικός τομέας: Ζύγισε καλά τα οικονομικά σου, πριν ξοδέψεις χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

Αισθηματικός τομέας: Η ισχυρογνωμοσύνη και η ασάφειά σου δυναμιτίζουν κάθε μορφή επικοινωνίας και σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η αναζητάς μια σχέση που θα σου παρέχει ελευθερία κινήσεων και δεν θα υπάρχει ίχνος κριτικής.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 2

Το κλειδί για να κυλήσει ομαλά αυτή η χρονιά είναι η συνεργασία σε κοινές προσπάθειες. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, δείξε ευαισθησία στις ανάγκες τους και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Επαγγελματικός τομέας: Η αοριστία που υπάρχει στον επαγγελματικό σου τομέα δοκιμάζει την αντοχή και υποσκάπτει την αυτοπεποίθησή σου. Απόφυγε να αφήνεις μισοτελειωμένες δουλειές επειδή έχασες το ενδιαφέρον σου. Να προσέχεις σε ποιον εμπιστεύεσαι τις ανησυχίες σου γιατί τα λόγια σου μπορεί να παρεξηγηθούν.

Οικονομικός τομέας: Οι υποχρεώσεις σε προβληματίζουν, αλλά με σωστό προγραμματισμό όλα τακτοποιούνται

Αισθηματικός τομέας: Ο καλός σου λόγος και η τρυφερή σου αγκαλιά δημιουργούν συνθήκες αρμονίας και εποικοδομητικού διαλόγου. Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να εμφανισθεί και να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 3

Το 2016 βρίσκεσαι στο προσκήνιο των γεγονότων. Ταξίδια, σπουδές και νέες γνωριμίες θα σου χαρίσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Με σωστή δικτύωση και έγκαιρη εκμετάλλευση ευκαιριών, το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.

Επαγγελματικός τομέας: Ακόμα κι αν δεν επιδιώκεις μια επαγγελματική αλλαγή, αυτή θα προκύψει μόνη της. Μπορεί αρχικά να σε ξεβολέψει, σύντομα όμως θα διαπιστώσεις ό,τι ο νέος δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. Αποδίδεις καλύτερα όπου υπάρχει κίνηση, δημιουργία και δυνατότητα έκφρασης.

Οικονομικός τομέας: Απόφυγε ό,τι δεν είναι νόμιμο, γιατί ενδέχεται να έρθει στην επιφάνεια και να μπλέξεις.

Αισθηματικός τομέας: Προστάτεψε μια μακροχρόνια σχέση από τους πειρασμούς. Αν νομίζεις ότι είσαι στο απυρόβλητο απατάσαι. Αν είσαι μόνος/η, χάρη στο χιούμορ και τον ερωτισμό που εκπέμπεις, οι αγκαλιές ανοίγουν εύκολα. Όταν όμως αυτές γίνονται ασφυκτικές, το βάζεις στα πόδια.

Aν το προσωπικό σου έτος είναι το 4

Το 2016 επαναπροσδιορίζεις τις πραγματικές σου ανάγκες και βάζεις τα θεμέλια για έναν πιο υγιή τρόπο διαβίωσης. Ένα σταθερό πρόγραμμα θα σε διευκόλυνε να κατανείμεις σωστά τον χρόνο σου ανάμεσα σε υποχρεώσεις και σε χαλαρωτικά διαλείμματα.

Επαγγελματικός τομέας: Αν έχεις τριβές με την εργοδοσία σου, μην φτάνεις στα άκρα, αν δεν εξασφαλίσεις προηγουμένως μια εναλλακτική κατάσταση. Μια πρόταση για συνεργασία μπορεί να μην σου προσφέρει τα χρήματα που υπολογίζεις, αλλά θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Οικονομικός τομέας: Παρά τις υποχρεώσεις σου, με συνετή διαχείριση το πορτοφόλι σου θα είναι πάντα γεμάτο.

Αισθηματικός τομέας: Αν έχεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει, ασχολήσου με τις ανάγκες του/της συντρόφου σου και δεν θα χάσεις. Ευτυχισμένος σύντροφος σημαίνει ευτυχισμένη ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένας καρμικός έρωτας θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 5

Το 2016 είναι χρονιά αναπάντεχων προκλήσεων. Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα θα προκύπτουν ταυτόχρονα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Πριν ενδώσεις, αποφάσισε αν και ποιο αξίζει πραγματικά να του αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια.

Επαγγελματικός τομέας: Οι χρήσιμες επαφές και η απόκτηση επιπλέον γνώσεων πάνω στο αντικείμενο εργασίας σου αυξάνουν τις πιθανότητες προαγωγής ή μετακίνησης σε μια πιο ενδιαφέρουσα θέση. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία και κινήσου ανάλογα με τις περιστάσεις.

Οικονομικός τομέας: Το ευμετάβλητο κλίμα στον οικονομικό τομέα απαιτεί μεθοδικές κινήσεις.

Αισθηματικός τομέας: Η σχέση σου μοιάζει με βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί. Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά επισπεύδεις τη ρήξη. Αν είσαι μόνος/η, η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σε σπρώχνει από αγκαλιά σε αγκαλιά. Για οποιαδήποτε δέσμευση όμως… ούτε λόγος.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 6

Αυτή τη χρονιά επικεντρώνεις την ενέργεια σου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ενδέχεται να μετακομίσεις σε ένα πιο άνετο σπίτι ή να προβείς σε επισκευές σε αυτό που ήδη μένεις. Τα μέλη της οικογένειάς σου αυξάνονται με την προσέλευση ενός νέου ατόμου ή ενός απογόνου.

Επαγγελματικός τομέας: Βάλε τον πήχη ψηλά και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά όταν σχεδιάζεις το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οργανωτικά σου προσόντα, οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες και το κέφι σου για δουλειά προοιωνίζουν προοπτικές εξέλιξης.

Οικονομικός τομέας: Ένα αγαπημένο πρόσωπο θα χρειαστεί τη στήριξή σου. Ενδέχεται να ξοδέψεις χρήματα για κληρονομικά θέματα.

Αισθηματικός τομέας: Το ερωτικό μήνυμα που διακρίνεις στα μάτια του/της συντρόφου σου σε κάνει να νοιώθεις ξεχωριστός/η. Αν είσαι μόνος/η, σε τυχόν νέες γνωριμίες μην θεωρείς τίποτε δεδομένο και κυρίως μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 7

Το 2016 σκέψου τι πραγματικά θέλεις και μετά ακολούθησε άφοβα τη διαίσθηση και τα όνειρά σου. Όταν θα έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και διεκδικήσεις αυτό που θέλεις για το μέλλον σου, τότε θα πάρεις πραγματικά τη ζωή σου στα χέρια σου.

Επαγγελματικό τομέας: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά ο τρόπος που την διεκδικείς δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Αν ψάχνεις για εργασία, μπορείς να είσαι αισιόδοξος/η ότι κάτι θετικό θα συμβεί.

Οικονομικός τομέας: Ξοδεύοντας από ‘δω και από ‘κει, τα χρήματά σου εξανεμίζονται χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικός τομέας: Η σχέση σου βρίσκεται σε μια καθοριστική καμπή. Δεν φτάνει μόνο να θέλεις τον/την σύντροφό σου, πρέπει και να μπορείς να τον/την κρατήσεις. Αν είσαι μόνος/η, το σεξαπίλ σου και το πέπλο μυστηρίου που σε περιβάλλει μπορεί να κολάσουν ακόμα και Άγιο.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 8

Το 2016 είναι μια χρονιά δράσης. Δεν θα σου λείψουν οι δυσκολίες αλλά και οι προκλήσεις. Θα χρειαστεί να δώσεις μάχες και να πάρεις αποφάσεις. Θα αξιοποιήσεις πιο εύκολα τις ευκαιρίες, αν φροντίσεις να δώσεις καλή εντύπωση.

Επαγγελματικός τομέας: Νέες προοπτικές στις επαγγελματικές σου σχέσεις θα διαμορφώσουν ένα δημιουργικό κλίμα στο χώρο της εργασίας σου. Πρόσεξε τις λεπτομέρειες και διατήρησε τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες.

Οικονομικός τομέας: Παρά τις υποχρεώσεις, τα οικονομικά σου είναι σε ανοδική πορεία.

Αισθηματικός τομέας: Σε μια ανταγωνιστική σχέση δεν υπάρχουν νικητές. Όταν ο εγωισμός μπαίνει στη σχέση από την πόρτα, η χαρά φεύγει από το παράθυρο. Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς δεσμευμένος/η με ένα άτομο που σου προκαλεί άγχος, αποδεσμεύσου όσο είναι γρήγορα γίνεται.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 9

Το 2016 είσαι σε φάση να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που σε έχουν κουράσει ή σε ρίχνουν ψυχολογικά. Πραγματοποιώντας ένα ταξίδι που ήθελες από καιρό, ξαναβρίσκεις τη ζωντάνια σου και αλλάζεις οπτική για τη ζωή σου.

Επαγγελματικός τομέας: Απρόοπτα γεγονότα αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων και σε βγάζουν από το δίλημμα να μείνεις και να το παλέψεις ή να ψάξεις για κάτι καινούργιο, πιο ενδιαφέρον. Μη φοβηθείς να προσεγγίσεις, κάτι τελείως διαφορετικό.

Οικονομικός τομέας: Η έλλειψη μέτρου και οι αλόγιστες σπατάλες φέρνουν φουρτούνες.

Αισθηματικός τομέας: Οι γκρίνιες και τα παράπονα δεν λύνουν τις διαφορές. Δες αν μπορείς να διαχειριστείς ό,τι δεν αλλάζει σε αυτή τη σχέση και στη συνέχεια αποφάσισε: μένεις ή φεύγεις. Αν είσαι μόνος/η, σε εξιτάρει μια ελεύθερη σχέση χωρίς όρια και κανόνες.

astrology.gr

 

loading...