Κριός

Γενικά zώδια: Φαίνεται ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν τελευταία φαίνεται ότι εξαφανίζονται. Αποκτάτε πάλι την ενέργειά σας. Αν το παρακάνετε μάλλον θα εξαντληθείτε. Θα πρέπει να έχετε πάρει ένα πολύτιμο μάθημα αναφορικά με τις υπερβολές. Μην το παρακάνετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καλή στιγμή να ακολουθήσετε τα βήματα κάποιου άλλου. Θα πρέπει να διαλέξετε έναν ρόλο. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις για να μάθετε πως να φθάσετε τους στόχους σας. Μάθετε πως έχει καταφέρει ότι έχει καταφέρει και προχωρήστε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ίσως να μην αισθάνεστε πολύ καλά σήμερα. Είναι πιθανό να αισθάνεστε κάποια συναισθηματική ένταση. Θα σας πάρει χρόνο να χαλαρώσετε. Όπως ξέρετε η δουλειά δεν σας ταλαιπωρεί από μόνη της. Εξαντλείται η ενέργειά σας. Κάντε ένα διάλειμμα σήμερα. Βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συλλέξτε όση βοήθεια μπορέιτε αντί να επιμένετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Σας αρέσει να δείχνετε την δύναμη και την ανεξαρτησία σας και να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τα εμπόδια. Τώρα είναι καιρός να αλλάξετε πορεία. Αφήστε τους άλλους να βοηθήσουν. Δεν υπάρχει λόγος να τα κάνετε όλα μόνοι.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μάλλον στο μυαλό σας θα υπάρχει ένταση. Ίσως υπάρχουν κάποιες διαφωνίες. Φαίνεται ότι η αυτοπεποίθησή σας είναι έντονη σήμερα. Προχωρήστε και πείτε την γνώμη σας χωρίς να περιορίζεστε. Κάντε το χαλαρά ειδικά όσον αφορά την οικογένειά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όσο περισσότερα άτομα ρωτάτε τόσες περισσότερες απόψεις θα παίρνετε και αυτό θα σας δυσκολεύει να πάρετε μια απόφαση. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να ζητάτε συμβουλές και θα πρέπει να στραφείτε προς τον εαυτό σας για τις απαντήσεις.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Φαίνεται ότι η ευαισθησία σας είναι σε αντίθεση με τις πράξεις σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα σχέδιά σας και την καθημερινότητά σας. Δουλεύετε σκληρά και ταλαιπωρείστε. Έχετε φθάσει τα όριά σας και είναι καιρός να ξεκουραστείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε σήμερα, επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά. Είναι εξαιρετικό ότι θα τα κάνετε όλα με χάρη και αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να συγχαρείτε τον εαυτό σας για αυτό.

Λέων

Γενικά zwdia: Ίσως ξοδεύετε πολλά χρήματα. Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεστε ισορροπία για να απόλαυση αντί για εκνευρισμό. Δεν έχετε την απαιτούμενη επαφή με το σώμα σας. Μέσα όμως από το σώμα σας θα βρείτε την ισορροπία που θέλετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να πάρετε ευθείες απαντήσεις δεν είναι εύκολο. Οι άλλοι έχουν τρόπους και μπορούν να σας κρυφτούν από εσάς. Ίσως πρέπει να αφήσετε την σημερινή ημέρα και να ασχοληθείτε άλλη ημέρα με τα ζητήματα αυτά.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ίσως περιμένετε ανυπόμονα για την στιγμή όπου θα προχωρήσετε σε νέες περιπέτειες μετά την ηρεμία του τελευταίου διαστήματος Να ξέρετε ότι η στιγμή έχει φθάσει. Έχετε την στρατηγική, την αντικειμενικότητα και τον τρόπο να επιτύχετε. Λίγα έχουν μείνει ακόμα να γίνουν. Μαζέψτε την δύναμή σας και ετοιμαστείτε να δράσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι έντονη στιγμή για εσάς. Μην ταλαιπωρείστε αν δεν αισθάνεστε πολύ δυνατοί. Είναι φυσικό να μην είστε στην καλύτερη φόρμα. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και φροντίστε τις βασικές ανάγκες του σώματός σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Αν είστε κουρασμένοι και ευερέθιστοι τώρα θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Ίσως περάσατε ένα δύσκολο διάστημα. Αναρωτηθείτε αν θέλετε να συνεχίσετε στον ίδιο δρόμο. Να είστε προσεκτικοί ώστε οι φιλοδοξίες σας να μην σας οδηγήσουν σε σωματική εξάντληση. Θα εκνευριστείτε περισσότερο αν αρρωστήσετε. Να είστε προσεκτικοί και φροντίστε τις βασικές σας ανάγκες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην παίρνετε τα πάντα πολύ σοβαρά. Χαλαρώστε και αφήστε πίσω σας το άγχος. Θα είστε πιο παραγωγικοί αν μπορείτε να χαμογελάσετε και να αισθάνεστε καλά κοντά στους άλλους. Αφήστε το αίσθημα του ανταγωνισμού πίσω σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Είναι καλή στιγμή να κοιτάξετε αλλού. Θα πρέπει να αναζητήσετε αλλού έμπνευση. Κάντε ένα βήμα για να ηρεμήσετε. Θα πρέπει να ταξιδέψετε, να χαλαρώσετε και να γνωρίσετε νέα άτομα και να καθαρίσετε το μυαλό σας. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να το κάνετε. Θα δείτε ότι αυτό είναι το καλύτερο για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να έχετε μια πιο ευέλικτη συμπεριφορά θα σας επιτρέψει να εκμεταλλευθείτε περισσότερες ευκαιρίες. Ακούστε το άλλους και να είστε πρόθυμοι να αναθεωρήσετε. Αν το κάνετε θα μπορέσετε να εξερευνήσετε πολλές νέες ευκαιρίες.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είναι τέλεια στιγμή να απομακρυνθείτε από σχέσεις που έχουν τελειώσει. Δεν θα είναι εύκολο αλλά πρέπει. Στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή είναι διστακτικοί να απομακρυνθείτε από δύσκολες καταστάσεις. Φοβάστε μήπως πληγώσετε τους άλλους ή τους εκνευρίσετε. Στο τέλος πληγώνετε τον εαυτό σας. Δώστε βάρος στις δικές σας ανάγκες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Γενικά είστε μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι. Σήμερα ακόμα περισσότερο. Τα καλά νέα είναι ότι θα μπορείτε να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από κάποια κατάσταση ώστε να μπορέσετε να την διαχειριστείτε λογικά.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σημειώσατε μεγάλη πρόοδο το τελευταίο διάστημα. Τώρα έχετε αμφιβολίες που υποβιβάζουν την ενέργειά σας. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα γεγονότα του τελευταίου καιρό. Φαίνεται ότι κινηθήκατε λίγο απερίσκεπτα αναφορικά με τους στόχους σας. Μην τα παρατάτε. Θα πρέπει να ξανασκεφτείτε την στρατηγική σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αλλάξτε σελίδα στην σχέση με κάποιο άτομο με το οποίο έχετε ιστορικά κακή επικοινωνία. Σήμερα είναι ένα νέο σημείο εκκίνησης όπου θα πρέπει να κάνετε κάποια αναθεώτηση. Θα πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς και ευθείς με τους άλλους.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μάλλον έχετε κάποιες σκέψεις που σας ταλαιπωρούν αναφορικά με την προσωπική σας ζωή. Ίσως θέλετε να εξερευνήσετε κάποιες νέες πλευρές της σχέσης σας αλλά δεν είστε σίγουροι πως να το εκφράσετε στον/στην σύντροφό σας. Ίσως ψάχνετε να βρείτε πως αισθάνεστε. Θα πρέπει να σκεφθείτε σοβαρά για να πάρετε μια απόφαση και να προχωρήσετε σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι μεταβάσεις δεν είναι εύκολες αλλα σήμερα θα λάβετε μεγάλη υποστήριξη από τους γύρω σας. Οι άλλοι σας ενθαρρύνουν. Θα δείτε ότι η μετακίνηση από μια δύσκολη κατάσταση σε μια άλλη μπορεί να γίνει ομαλά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα θα θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας. Αναζητάτε νέες εμπειρίες, νέα μέρη και να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας. Δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε την φαντασία σας και να βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε στο επίκεντρο και όλοι το ξέρουν. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε φήμη για εσάς. Θα πρέπει να δείξετε στους άλλους ότι είστε υπό πίεση και όλοι σας κρίνουν γύρω σας αλλά εσείς έχετε αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Με τροπολογία της κυβέρνησης σε 5 μέρες πέφτει μαύρο στα κανάλια! Δείτε το αποκλειστικό ντοκουμέντο

Το ανοιχτό μικρόφωνο της πρόδωσε! Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή που ακούστηκε on air…

Χωρισμός βόμβα για γνωστή παρουσιάστρια! Μετά από 12 χρόνια παίρνει διαζύγιο!

loading...