Μόλις ξεκίνησε δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη να δίνει με ακρίβεια τις δικές της συμβουλές για κάθε ζώδιο και το YOU άδραξε την ευκαιρία… Επαγγελματικά, έρωτες και ό,τι φέρνει ο Οκτώβριος στο κατώφλι κάθε ζωδίου, εμείς το συλλέξαμε και σου το παρουσιάζουμε, για να ξέρεις πού βαδίζεις… παρέα με τ’ άστρα!

Είναι η αιτία που πολλοί διαβάζουν τα περιοδικά από το τέλος… Γιατί όταν η Άση Μπήλιου κάνει αστρολογικές προβλέψεις, οι πίσω σελίδες αποκτούν άλλη βαρύτητα! Εδώ και δύο δεκαετίες περίπου, που αρθρογραφεί σε περιοδικά, παρουσιάζει την εκπομπή της στην τηλεόραση και έχει τη δική της ενότητα στην εκπομπή “Ελένη”, στον ALPHA, η γνωστή αστρολόγος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και όλοι λένε… “η Άση πέφτει μέσα”! Το YOU “ανέκρινε” την αγαπημένη αστρολόγο και σου αποκαλύπτει τι επιφυλάσσει για σένα ο Οκτώβριος στη δουλειά, στο σεξ αλλά και τι πρέπει να προσέχεις για να… έχεις.

Κριός

Από την αρχή του μήνα θα βλέπετε τους γύρω σας να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας όλα τους τα ζητήματα και να τρέχουν σαν τρελοί, όμως εσείς δεν βιάζεστε, σχεδόν καθόλου, μάλιστα. Στις 5 με 6 Οκτωβρίου το μυαλό σας τριγυρνάει στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως αφήσετε και κάθε άλλη σας υποχρέωση μόνο και μόνο για να βρεθείτε δίπλα τους, ιδίως αν εμφανιστεί κάποια ανάγκη. Στις 12 και 13 θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, έχετε το πάνω χέρι και τεράστιο πλεονέκτημα έναντι στον όποιο ανταγωνιστή σας, άρα δεν υπάρχει τίποτα που να σας φοβίζει. Προσοχή δώστε στις 19, 20 και 21 του μήνα και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα αυτιά σας συντονισμένα, καθώς το πιθανότερο είναι να αρχίσουν να κυκλοφορούν τριγύρω κουτσομπολιά που σας αφορούν. Μέσα σας έχετε μεγάλη δύναμη και αποφασιστικότητα και δεν φοβάστε να πολεμήσετε γι’ αυτά που θέλετε, επομένως στις 26 και 27 τίποτα δεν θα μπορέσει να σας σταματήσει. Είτε εσείς είτε ο σύντροφος σας μέχρι τα μέσα του μήνα θα νιώθετε κάπως μπερδεμένοι για το πού τελικά οδηγεί η σχέση σας. Η καλύτερη λύση είναι να κανονίσετε ελεύθερο χρόνο αμφότεροι και να συζητήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια και για το τι θέλετε, ώστε να προχωρήσετε ως ζευγάρι από εκεί και πέρα.

Ταύρος

Νιώθετε ότι στις 5 με 6 του μήνα έχετε κάτι περισσότερο να πείτε από αυτά που ήδη έχετε πει; Τότε μη σταματάτε, ανοίξτε το στόμα σας και εκφράστε πλήρως τον εαυτό σας. Δώστε του επιτέλους την φωνή που του αξίζει και φροντίστε αυτήν τη φορά να εισακουστεί από τους πάντες. Στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου θα έρθετε σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς ενδιαφέροντες τύπους ανθρώπων και ίσως ανάμεσα σε αυτούς βρείτε και το ρομάντζο σας, εάν δεν είστε βέβαια ήδη δεσμευμένοι. Γύρω στις 17 και 18 θα αρχίσετε να εκλογικεύετε και να αναλύετε τα ζητήματα λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως – ίσως επειδή εσωτερικά κάτι σας σπρώχνει να πράξετε κατ’ αυτό τον τρόπο. Δυστυχώς στις 22 και 23 θα υπάρχει παντού στον κόσμο -και φυσικά ολόγυρά σας- μια αύρα δράματος τόσο έντονη που οι περισσότεροι θα χαθούν σε αυτή. Καλύτερα να απομακρυνθείτε όσο το δυνατόν και να απομονωθείτε. Προς το τέλος του μήνα, εκεί στις 28 με 29 Οκτωβρίου, βρίσκεστε στο πικ της καλλιτεχνίας και της δημιουργικότητάς σας. Γι’ αυτό και θα πρέπει αν έχετε κάποιες περίεργες καταστάσεις διαίσθησης ή όνειρα, να δώσετε μεγάλη προσοχή στα μηνύματα που προσπαθούν να σας στείλουν ή στην κατεύθυνση που σας υποδεικνύουν.

Δίδυμοι

Με το που αρχίζει ο Οκτώβριος είναι οι πιο κατάλληλες μέρες για να ξεκινήσετε κάποιο νέα εγχείρημα, ιδίως αν θελήσετε να είστε εσείς εξ ολοκλήρου ο ηθικός αυτουργός. Δεν έχετε ανάγκη πια να περιμένετε τους άλλους για το πότε θα σας δώσουν τη σημασία που σας αρμόζει ώστε να ξεκινήσετε κάποια εργασία. Το έχετε. Οπότε τολμήστε και κάντε μόνοι σας την αρχή. Στις 9, 10 και 11 του μήνα θα συναντήσετε αρκετούς δουλευταράδες που θα θέλουν να πάρουν ενεργό μέρος σε όλες τις εργασίες που ξεκινήσατε και να δουλέψουν περισσότερο μαζί σας. Μην ξεχνάτε ότι αυτός που τελικά έχει το κοντρόλ είστε εσείς και μόνο! Αν αυτόν το μήνα έχετε κάποιο αρνητικό προαίσθημα, ακούστε τη διαίσθησή σας. Ένας άγνωστος κίνδυνος θα σας παρουσιαστεί 22 με 23 του μήνα, όμως αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας θα βρείτε μια κάποια άκρη. Τα όνειρά σας έχουν μεγάλα ποσοστά να υλοποιηθούν στις 26 με 27, όμως μην ξεχνάτε ότι με κάθε κέρδος συνυπάρχει και μια θυσία. Ο μήνας τελειώνει με νέες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα κατά τις 30 και 31, όπου κάποιες ήρθαν για να μείνουν διά παντός ενώ άλλες απλώς θα διαρκέσουν ίσως και μόνο αυτές τις δύο μέρες.

Καρκίνος

Ο μήνας σάς βρίσκει στις αρχές ενός project που θα πάει πολύ καλά στην πορεία. Σε περίπτωση που γνωρίζετε άτομα σε θέσεις-κλειδί, τώρα είναι η στιγμή να τους ζητήσετε εκείνη τη χάρη και να σπρώξουν το έργο σας ακόμα πιο μπροστά. Κατά τα μέσα του Οκτωβρίου θα νιώσετε ένα αίσθημα ευφορίας καθώς θα ξεφορτωθείτε άτομα, αντικείμενα και καταστάσεις που μέχρι πρότινος σας κρατούσαν πίσω. Αντίθετα, στις 19 με 21 θα έχετε έναν εκνευρισμό με κάποιους ανθρώπους όσον αφορά στην εξέλιξη των προσωπικών εργασιών. Μην εκνευρίζεστε, όμως, άλλωστε, είναι αδύνατο πάντα να τους έχουμε όλους με το μέρος μας. Στις 24 και 25 σκέφτεστε μεγαλόπνοα πράγματα, δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν άτομα να σας ακολουθήσουν ώστε να τα κάνετε πραγματικότητα. Δεν πειράζει, κοιμηθείτε και ξεκουραστείτε, γεμίστε τις μπαταρίες σας στο φουλ και έπειτα εστιάστε στα έργα σας, που τελικά στις 28 και 29 του μήνα θα πραγματοποιηθούν, ενώ εσείς θα γίνετε αντικείμενο θαυμασμού από τους γύρω σας. Έτσι σαν ανταμοιβή για όλο αυτό, δοκιμάστε να φτιάξετε το αγαπημένο σας γλυκό, ανοίξτε ένα καλό κρασί και περάστε μερικές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, που λίγο το έχετε παραμελήσει.

Λέων

Μα γιατί από την 1η κιόλας του Οκτωβρίου είστε τόσο ισχυρογνώμονες και υποστηρίζετε με όλο σας το είναι ότι ο δικός σας τρόπος και μόνο είναι ο σωστός στην αντιμετώπιση ενός ζητήματος; Τα άτομα τριγύρω σας στις 5 με 6 του μήνα θα κάνουν το λάθος να θεωρήσουν ότι είστε έτοιμοι να λογοδοτήσετε για την ισχυρογνωμοσύνη σας ή ότι έχετε βγει τελικά λάθος σε ό,τι υποστηρίζετε, έλα όμως που δεν έχετε πει ακόμα την τελευταία σας κουβέντα. Και όντως θα τους αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό, όχι μόνο επειδή θα αποδειχτεί ότι είχατε δίκιο αλλά επειδή θα έχετε καταφέρει να τελειώσετε και το όποιο κομμάτι εργασίας σάς αντιστοιχεί στην ώρα του, κάτι που δεν φαινόταν ότι θα το καταφέρνατε τελικά. Κατά τα μέσα του μήνα θα είστε τρομερά διορατικοί, ακούστε το πεπρωμένο σας. Ο ρομαντισμός θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας στις 17 και 18 και είτε είστε αδέσμευτος είτε δεσμευμένος, θα βρεθείτε μπλεγμένος σε μια κατάσταση περίεργη, όπου θα επικρατήσει το αίσθημα της εχεμύθειας και των μυστικών. Προς τα τέλη του μήνα, εκεί στις 24 και 25, θα ασχοληθείτε λίγο με τα οικονομικά σας. Θα σας απασχολήσουν τα χρήματα και οι όποιες σπατάλες και φροντίστε να βάλετε φρένο στα έξοδά σας. Τέλη του μήνα θα νιώσετε μια έντονη λαιμαργία… Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε γιατί μπορεί μερικά κιλάκια να τα πάρετε!

Παρθένος

Στις 5 και 6 του μήνα οι φίλοι σας θα είναι δίπλα σας σε ένα ευχάριστο γεγονός αφού η οικογένειά σας δεν θα μπορέσει να το κάνει. Φροντίστε να τους δείξετε την απεριόριστη εκτίμησή σας με κάθε τρόπο. Στα μέσα του μήνα, 14 με 15, θα κάνετε τα πάντα για να φτάσετε στο τέλος ενός μυστηρίου που παρουσιάζεται στη ζωή σας άξαφνα. Γύρω στις 19, 20 και 21 το μυαλό σας θα ταξιδεύει συνεχώς σε μια νέα γνωριμία και πιθανώς σε μια σχέση ερωτική. Αν όμως αυτή φαίνεται να είναι πολύ τέλεια για να είναι αληθινή, τότε ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε σε κάποιο πρόβλημα που θα παρουσιαστεί να λύσετε από κοινού με τον σύντροφό σας το θέμα αντί να μπείτε στο αμάξι και να πατήσετε τέρμα το γκάζι. Η φυγή δεν είναι λύση! Προς τα τέλη του μήνα, στις 26 με 27, κάτι θα απασχολήσει τους συναδέλφους σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας ή τον σύντροφό σας και θα είναι τρομερά δύσκολο να μην επηρεάσει ψυχολογικά και εσάς. Και ναι, ίσως χρειαστεί τελικά να φανείτε πιο δυνατοί από όλους τους άλλους για να βγάλετε από πάνω σας το συναίσθημα αυτό που θα νιώσετε μέχρι τα εσώτερά σας.

Ζυγός

Την 1η του μήνα κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη! Θέλετε τρυφερότητα και αγάπη; Τότε πραγματικά έχετε προσωπικά ζητήματα που πρέπει να λύσετε άμεσα και γρήγορα. Κατά τις 5 και 6 θα έχετε έντονη ανάγκη να συνδεθείτε συναισθηματικά με τον κόσμο γύρω σας, μόνο που τελικά η προσπάθεια αυτή θα σας αφήσει μια πικρή γεύση. Μην αφήσετε, όμως, την απογοήτευση να σας κυριεύσει και εκφράσετε τα συναισθήματά σας έτσι κι αλλιώς. Στα μέσα του μήνα, στέκεστε γερά στα πόδια σας και είστε αρκετά δυνατοί σε όλους τους τομείς. Μείνετε ήρεμοι και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία την όποια κρίση υπάρχει εκείνη τη στιγμή στα εργασιακά σας κυρίως θέματα. Στις 22 και 23 οι αισθήσεις σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και θα αρχίσετε να παρατηρείτε καταστάσεις και πράγματα που μέχρι πρότινος δεν προσέχατε καν. Αυτόν το μήνα τα άστρα συμμαχούν μεταξύ τους ώστε να βοηθήσουν τους ελεύθερους του ζωδίου να βρουν συντρόφους που να τους αξίζουν και τους δεσμευμένους να εμβαθύνουν την σχέση τους. Αυτή η τάση που έχετε να εξιδανικεύετε το ταίρι σας δυστυχώς σας κάνει περισσότερο κακό και προκαλεί μπελάδες και προβλήματα παρά σας βοηθάει στα ερωτικά.

Σκορπιός

Την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου θα βγείτε από την κρυψώνα σας μόνο και μόνο για να βάλετε ένα συγκεκριμένο άτομο στη θέση του. Τα λόγια αρκετές φορές μπορεί να προκαλέσουν βαθύ πόνο, οπότε προσέξτε τι θα πείτε αυτήν τη φορά. Στις 7 με 8 του μήνα δεν θα έχετε εξ ολοκλήρου τον έλεγχο των καταστάσεων, γεγονός που δεν είναι κακό. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε την δράση, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κοιτάξετε το τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής θαυμάζοντας τον ίδιο σας τον εαυτό, γνωρίζοντας πως άλλοι δεν θα τα είχαν καταφέρει εάν ήταν στη δική σας θέση. Στα μέσα περίπου του μήνα κάποιος θα θελήσει την πλήρη δέσμευσή σας προς αυτόν, κάτι στο οποίο δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα διαπιστώσουν ότι εκεί γύρω στις 13 και έπειτα μπορούν να επικοινωνούν με τους νέους ρομαντικούς φίλους που έκαναν ευκολότερα από ό,τι στις αρχές του μήνα. Κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία συγγενείς ίσως γίνουν πιεστικοί στις 22 και 23. Μην τους παρεξηγείτε, απλώς προσπαθούν να σας πουν με το δικό τους παράδοξο τρόπο αυτό που θεωρούν ότι είναι καλύτερο για εσάς. Δείτε την κριτική τους από τη θετική πλευρά.

Τοξότης

Γιατί η ζωή σας μοιάζει να είναι στάσιμη με το που αρχίζει ο Οκτώβριος; Δεν είναι δα ότι βαριέστε ή ότι δεν έχετε πολλά ενδιαφέροντα, οπότε κάντε μου τη χάρη και απλώς βγείτε εκεί έξω και αρχίστε την δράση. Γύρω στις 7 με 8 του μήνα θα γνωρίσετε κάποιον που θα σας εμπνεύσει τον έρωτα και όλα θα είναι καλά, αρκεί να μην ξεπεράσει τα όρια και νιώσετε ότι θα σας τοποθετήσει σαν “βασίλισσα” σε κάποιο βάθρο. Όσο όμορφο κι αν είναι να σας φέρονται με τρυφερότητα όταν αυτό γίνεται κουραστικό δεν σας ταιριάζει, ειδικά σε εσάς που είστε πιο ανεξάρτητοι. Από τις 11 ως 13 η τύχη σάς χτυπά την πόρτα και κάνει θαύματα για εσάς που είστε δεσμευμένοι, σε πάρα πολλούς τομείς της καθημερινότητας σας. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου τα ζητήματα γίνονται καυτά στα μέσα του μήνα, ακριβώς στις 15, όταν οι πλανήτες στον ουρανό θα ευθυγραμμιστούν. Με το να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα σωματικά, προσελκύετε και καλύτερους συντρόφους στο πλευρό σας. Στο τέλος του μήνα, λόγω των αλλαγών στον αστρικό ορίζοντα, θα έχετε κάποια μικροπροβλήματα επικοινωνίας με το ταίρι σας. Τίποτα που δεν λύνεται με τη συζήτηση και που δεν θα ξεχαστεί επιτόπου μετέπειτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

you125cover

loading...