Ποιος είναι ο άντρας που θα κλέψει την καρδιά σου; Σε ποιον τύπο άντρα είσαι πιο ευάλωτη και δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς, και γιατί; Θες πολύ κάποιον, μπορεί και να είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ή μπορεί και να μην τον ξέρεις καν ακόμα, αλλά είναι ο κλέφτης της καρδιάς σου! Ποιος είναι αυτός ο άντρας που μπορεί να σε κάνει να του παραδοθείς; Για να δούμε, ποιος Είναι ο ακαταμάχητος για σένα!

Κριός

Είσαι τόσο πολύ κυρίαρχη στο παιχνίδι του έρωτα, που όποιον άντρα και να γνωρίσεις, από τη μια τον κατακτάς, και από την άλλη δεν τον υπολογίζεις και πολύ! Ναι, αλλά θα ερωτευτείς έναν Τοξότη! Ο ήλιος τον κάνει ακαταμάχητο σε λίγο, και η καρδιά σου θα χτυπήσει δυνατά για αυτόν τον άντρα που ξέρει και να αγαπάει και να φιλάει και να γελάει!

Ταύρος

Είσαι γλυκιά και θέλεις μια μεγάλη αντρική αγκαλιά, να σε προστατεύει και να σε τρελαίνει με την δύναμη και το πάθος . Ωραία, ένας Σκορπιός θέλει να σε βάλει στην αγκαλιά του και να σε σφίξει τόσο, που να σου κοπεί η ανάσα! Είναι μια μεγάλη στιγμή για αυτόν τον έρωτα, και εσύ είσαι έτοιμη να τον ζήσεις!

Δίδυμοι…

Έχεις πολύ καιρό κάνει όλων των ειδών τα παιχνίδια και τις τρέλες. Και τώρα ήρθε η ώρα για την μεγαλύτερη τρέλα από όλες! Ένας εντελώς τρελός Ζυγός, με πολύ διάθεση για κόντρες και αντιπαραθέσεις, που δεν είναι παρά το προοίμιο του έρωτα, εισβάλει στη ζωή σου γλυκά και σε κάνει να παραδοθείς σε ένα πάθος χωρίς προηγούμενο!

Καρκίνος

Πόσο πολύ έχεις ξενυχτήσει, πόσο πολύ έχεις κλάψει για τον έρωτα! Εσύ, η τόσο γλυκιά, η τόσο ρομαντική! Και χρειάζεσαι έναν άντρα που να σε καταλαβαίνει επιτέλους! Θα ανοίξεις την αγκαλιά σου και την ψυχή σου και την ζωή σου σε έναν παθιασμένο καρκίνο, με τον οποίο θα σας ενώσει καρμικός και μεγάλος έρωτας!

Λέων

Έχεις πιθανόν τελειώσει από μία σχέση που σου υποσχέθηκε πολύ περισσότερα από όσα τελικά σου έδωσε. Και πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου,. και όμως, δεν είσαι εσύ που θα αποφασίσεις, αλλά η μοίρα σου η καλή! Με το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη, έρχεται ένας παθιασμένος και παρορμητικός Κριός, που δεν λέει μεγάλα λόγια, αγαπάει όμως με όλη τη δύναμη της αντρικής του καρδια΄ς, και κλέβει την πληγωμένη σου καρδιά!

Παρθένος

Όλο από εδώ σε πάει, όλο από εκεί σε κυκλώνει, κάποιος μεγάλος έρωτας είναι στο κατώφλι σου! δεν ξέρεις αν θέλεις να του ανοίξεις την πόρτα ή όχι, γαιτί φοβάσαι. Θα του ανοίξεις διάπλατα, γιατί δεν σηκώνει και πολλά όχι, είναι Αιγόκερως! Θα ζήσεις κάτι μεγαλειώδες με αυτόν τον άντρα, εκεί που δεν το περιμένεις! Και θα είναι και το καλύτερο σεξ που έχεις κάνει ποτέ!

Ζυγός

Είχες για καιρό πει ότι δεν θέλεις άλλο παιχνίδι, είχες άλλες προτεραιότητες. Και αυτό σε έκλεισε λίγο στον εαυτό σου. ίσως να μην ήταν και κακό. Γιατί αυτή τη στιγμή είσαι πιο έτοιμη και πιο ώριμη από ποτέ για έναν πραγματικά μεγάλο έρωτα, όχι για κάτι περαστικό! Και θα στο χαρίσει ένας απίστευτος Ταύρος, που ίσως και να μην τον θέλεις αυτή τη στιγμή, ίσως απλά να παίζεις μαζί του. Δεν έχει παιχνίδια με τον ταύρο, θα καείτε γλυκά!

Σκορπιός

Έχεις τόσο μεγάλη αναστάτωση στην καρδιά σου! το νιώθεις ότι κάτι έρχεται, γιατί το ένστικτό σου είναι πάρα πολύ δυνατό. Απλά δεν ξέρεις αν θα πρέπει να ενδώσεις ή όχι, αν πρέπει να αφεθείς ή όχι. Έτσι κι αλλιώς, έρχεται ένας άντρα κλέφτης, που θέλει να σου πάρει την καρδιά και δεν θα μπορέσεις να του αντισταθείς! Γιατί είναι Σκορπιός, και ξέρεις καλά ότι ο Σκορπιός παίρνει πάντα αυτό που θέλει στον έρωτα!

Τοξότης

Μεγάλες στιγμές στην ερωτική σου ζωή. Ίσως και να είσαι ακόμα ανέμελη, αλλά έρχεται ένας πραγματικός κλέφτης! Θέλει να πάρει το σώμα σου, γιατί έχει τρελαθεί, θέλει το χαμογελάκι σου, αλλά δεν θα σταματήσει πριν του δώσεις από μόνη σου την καρδιά σου! είσαι σε στενή πολιορκία από κάποιον που ίσως και να μην έχει εκδηλωθεί ακόμα, αλλά θα ζήσεις μαζί του έναν απίστευτο έρωτα, και θα είναι από το ζώδιο του Λέοντα!

Αιγόκερως

Πόσο πολύ νιώθεις τον έρωτα να γίνεται απαιτητικός! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει να λάμπεις και κάποιος το έχει δει αυτό και δεν μπορεί να αντισταθεί. Επειδή δεν ταιριάζετε πολύ σαν ζώδια, θα αργήσεις να καταλάβεις το φλερτ που σου κάνει. Όταν θ α το καταλάβεις, θα είσαι τόσο ερωτευμένη μαζί του, που δεν θα σε νοιάζει αν έχετε διαφορές. Είναι Δίδυμος, πρόσεξε, θα περάσεις όμορφα, αλλά παράξενα!

Υδροχόος

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο σε πήγε ο έρωτας! Από τη μια υποσχέθηκες και εσύ στον εαυτό σου πολλά, από την άλλη και κάποιος άντρας που θέλησες να ανοιχτείς, δεν ήταν τελικά και τίποτα το σπουδαίο. Το σπουδαίο έρχεται τώρα! Και είναι ένας άντρας που δεν το περιμένεις ότι μπορεί να τον αγαπήσεις, είστε διαφορετικοί, είναι Καρκίνος. Και γι’ αυτό, επειδή αγαπάς το παράξενο και το αλλόκοτο, ζείτε έναν τρομερό έρωτα!

Ιχθείς

Η μεγάλη αγάπη μπορεί και να σε πρόδωσε μια φορά! Και έχεις κλειστεί στον όμορφο εαυτό σου. λοιπόν, από τη μικρή χαραμάδα ενός χαμόγελου, ενός αμυδρού φλερτ, θα έρθει ένας πολύ απαιτητικός έρωτας, που θέλει να σε κάνει να ξεχάσεις όλους τους άλλους και όλες τις προδοσίες! Θέλει να σε πνίξει στα φιλιά, γιατί τον έλκεις όσο δεν πάει. Να του ανοίξεις την πόρτα να μπει στην ζωή σου. είναι Αιγόκερως, και είναι πολύ σπουδαίος άντρας!

freemind.gr

loading...