Στις 12 Οκτωβρίου, ο Δίας από την Παρθένο, τριγωνίζει σε όψη ακριβείας τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επιφέροντας ένα… ψυχολογικό λίφτινγκ εκεί που το χρειαζόμαστε, πρόοδο, προοπτική και επέκταση. Η όψη θα παραμείνει σε ισχύ έως το τέλος Νοεμβρίου.

Ο συνδυασμός των δύο πλανητών, μέσα από μία δυναμική, βοηθητική όψη όπως είναι το τρίγωνο, μας δείχνει πως τίποτε δεν υπάρχει που να μην είμαστε σε θέση να διευθετήσουμε, να λύσουμε ή να φέρουμε σε πέρας. Έτοιμοι να ρισκάρουμε σε κάθε επίπεδο, βρίσκουμε διεξόδους σε θέματα που μέχρι πρότινος φάνταζαν βυθισμένα στο σκοτάδι. Έχοντας απίστευτη αυτοπεποίθηση, αστείρευτη αισιοδοξία και ασυγκράτητη φιλοδοξία, αξιολογούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται και, ανάλογα με τη περίσταση, κάνουμε το μικρό ή το μεγάλο μας θαύμα.
Αρχηγία και προσωπική δύναμη!

Είναι αλήθεια πως ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σχετίζεται με την ισχύ, τη δύναμη και την ιεραρχία. Μέσα από αυτές τις αρχές, τροφοδοτείται και αυτοσυντηρείται. Η όψη του με τον Δία έχει σαν αποτέλεσμα όλα αυτά να επεκταθούν και να εξελιχθούν. Από το όραμα που έχουμε μέσα μας, τις προσπάθειες που κάνουμε για την επίτευξη στόχου, μέχρι την επαγγελματική μας καθιέρωση, το κύρος στη δουλειά και την οικογένεια για το οποίο παλεύουμε. Όλα αυτά θα έρθουν πάλι στην επιφάνεια, θα εισχωρήσουν στην καθημερινή μας ζωή όσο διαρκεί η όψη των δύο πλανητών, κρίνοντας το μέλλον μας.

Είναι γεγονός πως η πίστη στον εαυτό μας έχει μεγάλο μαγνητισμό! Προσελκύει άτομα, ευκαιρίες, λύσεις, προοπτικές. Οι εσωτερικές μας πηγές είναι ανεξάντλητες, ανακάμπτουμε πανεύκολα από στραπάτσα, προσωπικά κι επαγγελματικά. Υπάρχει όμως και μία μεγάλη πίεση που ασκούμε στον εαυτό μας (αλλά και στους άλλους) για επιτυχία, οικονομική ευημερία, επαγγελματική καταξίωση. Για λίγο θα νιώσουμε δημιουργοί του πεπρωμένου μας, μην αφήνοντας τίποτα μόνο στη τύχη, αλλά δουλεύοντας συστηματικά για ένα σκοπό.

Αν συνδυαστεί ο σωστός συγχρονισμός με τη σωστή ευκαιρία, τότε θα είμαστε αρκετά δυνατοί να πάρουμε στα χέρια μας και τύχες άλλων, καθοδηγώντας τους. Όσοι είναι ήδη μέσα σε ένα πυρετό φιλοδοξίας, είναι η κατάλληλη στιγμή να καταστρώσουν μία στρατηγική, να δραστηριοποιηθούν και να διεκδικήσουν. Στα οικονομικά θα πάρουμε ρίσκα, προχωρώντας σε επενδύσεις, αλλά και τυχερά παιχνίδια.

Όμως, υπάρχει και η άλλη πτυχή: Θα ανακαλύψουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι στο συνάνθρωπο, στον περίγυρο, στην οικογένεια, και θα το εφαρμόσουμε! Ακόμα και κάποια θέματα υγείας θα έχουν βελτίωση το διάστημα αυτό. Οι αλλαγές που θα επιφέρουμε τώρα σε διάφορους τομείς της ζωής μας, θα έχουν διάρκεια και σθένος. Με τα άτομα που συναντάμε υπό την επήρεια της όψης, μας συνδέει κάτι δυνατό, κάτι που θεωρείται πάνω από μας. Η κοσμοθεωρία μας αλλάζει και υιοθετούμε μία πιο θετική στάση ζωής.
Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα και πώς επηρεάζει τα ζώδια.

Για την Παρθένο, όπου βρίσκεται ο Δίας αυτή τη στιγμή, το τρίγωνο είναι ευκαιρία για σωματική αλλαγή προς το καλύτερο, βελτίωση εμφάνισης, καθώς και επιτυχία σε τυχερά παιχνίδια και τον έρωτα.

Οι Ζυγοί ίσως τολμήσουν να θεραπεύσουν ένα κομμάτι του ψυχισμού τους, που για κάποιο λόγο λαβώθηκε, ενώ θα έχουν ευκαιρίες να δημιουργήσουν εκ νέου το δικό τους σπιτικό ή έναν προσωπικό χώρο.

Οι Σκορπιοί θα έχουν ανακατατάξεις στο φιλικό τους κύκλο, με κάποιους φίλους να φεύγουν οριστικά από το προσκήνιο, ενώ μία μεγάλη τους επιθυμία θα πάρει σάρκα και οστά.

Οι Τοξότες ίσως βρουν νέα πηγή εσόδων, οπότε θα υπάρξει οικονομική άνοδος. Επαγγελματικά, θα βρουν θετική ανταπόκριση σε ό,τι κάνουν, ενώ πολλοί θα έχουν την ευκαιρία της ζωής τους να ξεκινήσουν κάτι δικό τους.

Οι Αιγόκεροι, θα αναπτύξουν σχέσεις και επαφές με εξωτερικό και ίσως από εκεί έρθει μία πολυπόθητη είδηση ή η αφορμή για μία νέα, δυναμική αρχή.

Οι Υδροχόοι, θα δουν την αναβίωση μιας ερωτικής κατάστασης, έχοντας την ευκαιρία να ξεκινήσουν από την αρχή, εντοπίζοντας τα λάθη του παρελθόντος.

Οι Ιχθείς, θα πάρουν τα ηνία στα χέρια τους, επιτυγχάνοντας πρόοδο σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα. Πολλοί θα κλείσουν ανακωχή με ένα άτομο που τους δυσκόλεψε τη ζωή.

Οι Κριοί θα δουν το θέμα μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας μέσα από άλλο πρίσμα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, με εντελώς άλλες προϋποθέσεις.

Οι Ταύροι ίσως ρυθμίσουν πολύ καλά κάποια διαδικαστικά θέματα, έχοντας οικονομικά προνόμια. Παράλληλα, τελειώνει ένας κουραστικός κύκλος διένεξης και διαφωνιών με ένα τρίτο άτομο.

Οι Δίδυμοι θα έχουν αλλαγές και οφέλη οικονομικής φύσεως, ενώ ένας έρωτας μπορεί να αποδειχτεί μεγαλύτερος των προσδοκιών τους.

Οι Καρκίνοι, ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με την αναγνώριση και την επιτυχία αλλά θα πρέπει να τη διαχειριστείτε και σωστά.

Οι Λέοντες, ετοιμάζετε εντελώς νέο σχέδιο ζωής, ενώ μερικοί θα αλλάξετε και σύντροφο. Γενικά, θα εκπλήξετε!

myastro.gr

loading...