Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα χαλαρώνουμε και το ψάχνουμε ακόμα πιο πολύ, γιατί έτσι είναι τα ανήσυχα τα μυαλά! Και ως ξωτικό τρελό και αλλοπαρμένο, κάπου μέσα στην ημέρα ανακάλυψα πως ο Ιούνης μπαίνει πολύ παράξενα σε μερικά ζώδια, όπως στους Διδύμους, στους Παρθένους, στους Τοξότες και στους Ιχθύες! Λυπάμαι που σας το λέω, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση, αντιθέτως, να όμως που το σύμπαν είναι μαγικό και κάνει ότι γουστάρει και όποτε! Συνεπώς τα μαντάτα έχουν ως εξής..

Ο Ποσειδώνας, λατρεμένος Θεός, σκοτεινός, βιτσιόζικος, μυστικοπαθής και πολύ σεξουλιάρης.. Τι νομίζατε.. ;;;; Για να εκτοξεύει τη φαντασία του κόσμου και να προκαλεί παράξενα πάθη, είναι μανούλα! Βασικά θα σας αναφέρω για τις πρώτες πέντε ημέρες, γιατί εκεί θα συμβεί ένα τρελό πανηγύρι! Οι πλανήτες που θα προκαλέσουν πανικό μεγάλο είναι ο Ήλιος με το Ποσειδώνα, με το Κρόνο επίσης και με το Δια! Κάπου μπαίνει και η Αφροδίτη στη μέση και γίνεται της τρελής! Τι αντιλαμβάνεται το φτωχό μου το μυαλό;;;

Πως ο Ποσειδώνας θα κρύψει το φως, θα αφήσει τη φαντασία να οργιάσει, θα ξελογιάσει την Αφροδίτη και μόλις ανάψουν τα ερωτικά τα πάθη.. τότε θα σκάσουν μύτη ο Δίας και ο Κρόνος και τρομάζω! Η Θεία Δίκη που λέμε. Και ενώ ο Ήλιος θα προσπαθεί να ρίξει φως στις υποθέσεις του κόσμου, δε θα μπορέσει.. τον κρύβουν πολλοί..!!!

Τι εννοεί ο ποιητής τώρα;;

Δίδυμος

Μέχρι και τις 5/6 θα νιώσετε αφόρητη πίεση και για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και για τα ερωτικά σας. Πνίγεστε απίστευτα πολύ και νιώθετε πως τίποτα καλό δε συμβαίνει. Βέβαια, μια δουλειά προκύπτει η οποία απαιτεί θυσίες. Επιμένω σε αυτό καιρό τώρα, δηλαδή θα χρειαστεί να ταξιδέψετε, να μετακομίσετε, να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας. Αυτό σημαίνει μυστήριες καταστάσεις στον ερωτικό το τομέα, κυρίως για τους δεσμευμένους. Μέσα στο τσακωμό και την ένταση στις 4/6 και 5/6, λέτε αλήθειες μεν, που πληγώνουν δε. Καλό είναι να μην είστε τόσο εκφραστικοί, γιατί μπορεί εσείς να ξεδώσετε για εκείνες τις στιγμές, όμως αργότερα που θα ξεθυμάνει όλο αυτό, θα είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας;;; Νομίζω μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μήπως να φεύγατε ένα ταξιδάκι σας καπάκια.. και να δίνατε εξηγήσεις σε 6 μήνες;;; χαχα.. αστειεύομαι φυσικά.. αλλά σας άρεσε η ιδέα!!!

Παρθένος
Με τις σχέσεις σας θα ασχοληθείτε όλων των ειδών. Στη δουλειά, στο σπίτι, στον έρωτα. Ξαφνικά σας τη πέφτουν από παντού, σα να έχετε κάνει κάποιο λάθος. Αυτό σας εξοργίζει γιατί θεωρείτε πως ότι κάνετε είναι τέλειο! Στις 2/6 διαπιστώνετε πως κάτι δε προχωράει, απογοητεύεστε και δε φτάνει αυτό, δε βρίσκετε καμία συμπαράσταση από τους δικούς σας τους ανθρώπους. Στις 4/6 δε, οι σκέψεις σας θα είναι τόσες πολλές, που θα καταλήγετε σε αμέτρητες, ακραίες, αψυχολόγητες αντιδράσεις! Ή αλλάζετε δουλειά, ή τμήμα. Μπορεί ακόμα και γραφείο. Η αλλαγή θα είναι σίγουρη και ίσως όχι και τόσο ευχάριστη. Αν έχετε το δικαίωμα της επιλογής, να καθίσετε στα αυγά σας φρόνιμοι!!! Από 10/6 και μετά έρχεται το φως! Φτιάχνουν αρκετά..

Τοξότης
Στη 1/6 μια ψυχή σας ζορίζει τόσο, φτάνετε στα όριά σας και στις 2/6 αποφασίζετε να τα πείτε όλα χύμα και τσουβαλάτα! Έξω από τα δόντια. Και όχι μόνο δε σας δίνει σημασία, αλλά κάνει και του κεφαλιού του, συνεχίζει να συμπεριφέρεται σα να μη τρέχει τίποτα και κάπως έτσι φέρνετε ένα μεγάλο πανικό! Μπορεί να του δώσετε και τα παπούτσια στο χέρι.. αναλόγως.. αλλιώς φτιάχνετε εσείς το δισάκι σας και δρόμο! Η αλήθεια είναι πως δε θα ανεχτείτε να σας συμπεριφέρονται άσχημα ή άδικα και θα το πείτε το περιβόητο «φτάνει ως εδώ»! Το ρίχνετε στη δουλειά στις 4/6 και 5/6! Το νου σας πού ξεσπάτε και γιατί..

Ιχθύς
Τρώτε μια μεγάλη απογοήτευση στις 2/6 και στις 3/6 και ξεσπάτε με πολύ άσχημο τρόπο και λέτε διάφορα και ποιος να σας μαζέψει! Θηρία κανονικά! Να σας πω πολύ καλά θα κάνετε να το βγάλετε όλο αυτό από μέσα σας, γιατί δε κάνει καλό να τα κρατάτε. Για αυτό κλονίζεται η υγεία σας! Θα σας πρότεινα να σπάσετε διάφορα για την εκτόνωση και να προσέξετε τη γλώσσα σας, γιατί τι φταίνε οι άνθρωποι που σας αγαπούν;;; Συνεπώς ή κάτι μυστήριο συμβαίνει στη δουλειά και παίρνετε ριζικές αποφάσεις εν βρασμώ ή στο σπίτι! Κάτι φεύγει πάντως άρον-άρον! Στις 4/6 φτάνετε στα άκρα, γιατί τελικά τίποτα δεν έγινε έτσι όπως το φανταζόσασταν ή σας το είχαν υποσχεθεί και αφηνιάζετε σαν άλογα! Ευτυχώς ηρεμείτε στις 5/6.. Του γιατρού.. τίποτα άλλο δε σας λέω..

magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πως φέρεται το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού! – Μπες και διάβασε τα do και τα don’ts

Ζώδια & Σχέσεις! Ερωτικά άτακτος ο Ιούνης 2016 by MagicF’Ariel..

Πες μου τι ζώδιο είναι η σχέση σου να σου πω το μέλλον σας!

loading...