Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το φεγγάρι γεμίζει κάθε μέρα και πιο πολύ, το είδα κιόλας εχθές στον ουρανό και δεν είχε καν βραδιάσει. Τρομάζω κάθε φορά, γιατί όσο να είναι, είναι ένας πλανήτης και αυτός, που μας στέλνει το μαγικό του το φως, μόλις νυχτώσει. Μια είναι έντονο, μια όχι και τόσο, όμως όταν φεγγίζει ολόγιομο εκεί ψηλά, παθαίνω, αυτό το κάτι της.. Παρασύρομαι, ενοχλούμαι, γοητεύομαι, μουρλαίνομαι, όλα τα καλά μαζί.. Πώς η φύση να μην επηρεάζεται από αυτό;;; Πάντα χαλάει ο καιρός.. όταν γεμίζει το φεγγάρι.. Εκτός από τον Αύγουστο φυσικά, αλλά για προσέξτε το..

Τούτη τη φορά, πιάνει την άλλη τη γνωστή τη παρείτσα, τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες! Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω; Αξεπέραστος ο συνδυασμός αυτός, υπάρχει κοινή ψυχασθένεια! Κόσμος έρχεται και φεύγει και φέρνει μαζί του μαντάτα πολύ μυστήρια. Κάποια θα είναι ευχάριστα, κάποια όχι και τόσο, όμως η αλήθεια είναι πως θα φανούν οι προθέσεις αρκετών! Συνεπώς θα δείτε ποιοι είναι οι εχθροί σας, θα συζητήσετε προφανώς ώρες μαζί τους και στο χέρι σας θα είναι εξολοκλήρου, το πώς θα τους αντιμετωπίσετε! Κάποιοι πρέπει να εξαφανιστούν.. κάποιοι όχι και τόσο.. Τα μάτια σας δεκατέσσερα!

φιλάκια..

Δίδυμος

Πολύς κόσμος μπαίνει μέσα στη ζωή σας, κάποιοι θα είναι από το παρελθόν, κάποιοι θα είναι πιο νέες γνωριμίες, όλοι ξαφνικά θα βρουν την όρεξη και το χρόνο για να ασχοληθούν με τη περίπτωσή σας και να σας βοηθήσουν. Αυτό θα σας αρέσει πολύ και θα νιώσετε ξανά μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας. Πολλές συζητήσεις θα προκύψουν, γίνεστε άκρως επικοινωνιακοί και βολτάρετε με τη ψυχή σας! Πολύ ρόδινα σας τα λέω και ανησυχώ.. Αρκετά θέματα που σας είχαν βασανίσει πριν καιρό, που τρομάζατε να ασχοληθείτε, ή να τα αναφέρετε, θα φροντίσουν κάποιοι να σας τα θυμίσουν, δίχως να ασκήσουν κριτική, αλλά παρουσιάζοντάς σας μια άλλη εκδοχή στην όλη την ιστορία. Και κάπως έτσι τις μέρες αυτές θα τα βρείτε κάπου στη μέση και θα μπορέσετε να κερδίσετε κάτι στο τέλος! Να αποφύγετε τα κουτσομπολιά, γιατί θα ρίξουν όλο το φταίξιμο επανω σας και άντε να αποδείξετε μετά το αντίθετο.. Μη ζορίζετε τις καταστάσεις.. είναι στο δρόμο και έρχονται όλα από μόνα τους!
*Προσοχή στις 21/5 – εντάσεις παντού!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές η Πανσέληνος θα σας θολώσει το μυαλό και θα πάθετε έτσι μια ωραία σύγχυση! Όσο και να προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στις υποθέσεις σας, άλλο τόσο θα σκάνε διάφορα επιπλέον και ξαφνικά το χάος! Θα το πάθετε το εγκεφαλικό που λέμε, αφού τίποτα δε θα είναι στη θέση του, ναι θα ζήσετε για λίγο μέσα στην ακαταστασία, δε θα σας αρέσει καθόλου, αλλά μετά τις 24/5 να περιμένετε να φτιάξει αυτό! Θα σας πρότεινα να τα γράψετε σε ένα χαρτί, το τι έχετε να κάνετε και να ξεκινήσετε με τα πιο σημαντικά! Στα ερωτικά σας τώρα, που είναι πιο μυστήρια από ποτέ, να ξέρετε πως κάποιοι σας ζηλεύουν και σας σκάβουν το λάκκο. Το μαναράκι που σας αρέσει, προφανώς αρέσει και αλλού και θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό. Σας βάζουν λόγια στο στόμα, κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα! Πείτε την αλήθεια και μη φοβάστε τίποτα!
*Προσοχή στις 21/5 – διαλέξτε δουλειά ή έρωτας!

Τοξότης
Η Πανσέληνος αυτή που λέτε γίνεται στο ζώδιό σας! Συνεπώς εσείς θα τη νιώσετε καλύτερα από όλους! Θετική ή αρνητική η ενέργειά της πάνω σας;;; Στο χέρι σας θα είναι όλο αυτό! Ναι μεν ήδη νιώθετε μια υπερένταση, βράζει το αίμα σας, το μυαλό σας σκέφτεται διάφορα, ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε και αν κινηθείτε δυναμικά και αποφασιστικά θα το πετύχετε! Είτε αφορά τον έρωτα, είτε μια δουλειά, να πιστέψετε στο ένστικτό σας και να μη φοβηθείτε για το αποτέλεσμα. Οι σχέσεις σας είναι το κλειδί, κάποιες πρέπει να ξεκαθαρίσουν και ας βάλετε εσείς τη τελεία. Κάποιες πρέπει να προχωρήσουν, αν διώξετε φυσικά ότι δε σας κάνει. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, φροντίστε να το ολοκληρώσετε!
*Προσοχή στις 21/5 – μη ξεσπάτε σε όσους δε φταίνε!

Ιχθύς
Καλά, σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Μαγεύεστε από το φεγγάρι και σας βοηθάει να ξυπνήσετε από το λήθαργο εκείνον, που μόνο κακό σας κάνει τελικά. Βλέπετε την αλήθεια κατάματα και κάνετε μεγάλο σαματά! Τόσο καιρό αφήσατε τα λουριά κάπως χαλαρά, αλλά τις μέρες αυτές θα τα μαζέψετε, με άγαρμπο τρόπο, με κουβέντες που θα στάζουν φαρμάκι και ναι θα προκαλέσετε μεγάλο χαμό. Υπάρχει ένα άτομο, το οποίο σας λέει ψέματα. Εσείς γνωρίζετε την αλήθεια και όχι μόνο. Μαθαίνετε και για τη γούνα του διάφορα, φροντίστε να τα χρησιμοποιήσετε εναντίον του, για να εξαφανιστεί και να σας αφήσει στην ησυχία σας! Κάντε ότι σκέφτεστε, δράστε δηλαδή αναλόγως και μη φοβάστε, ούτε να λυπάστε! Υπάρχει κάτι το σκοτεινό, που πρέπει να το εξοντώσετε! Μη πιστεύετε στα λόγια των άλλων, ή ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Να είστε μετρημένοι και σοβαροί. Θα φορέσετε και τη μπέρτα του Μπάτμαν;;;;
*Προσοχή στις 21/5 – άκυρη η βόλτα!
magicfariel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πως φλερτάρουν τα ζώδια – Οι ατάκες που χρησιμοποιούν

Δώστε προσοχή: Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο! Χωρίς παρεξήγηση για τους υπόλοιπους…

Είσαι πλέον μόνη; Δες με ποιο τραγούδι σύμφωνα με το ζώδιό σου θα ξεπεράσεις τον χωρισμό

loading...