Είναι στιγμές που το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις την ψυχραιμία σου, να αποστασιοποιηθείς από ανθρώπους και καταστάσεις, να σκεφτείς λογικά και να αλλάξεις τακτική … Να πεις «τέλος» σε καταστάσεις που στέκονται εμπόδιο μπροστά σου, να αντιμετωπίσεις την πραγματική αλήθεια κατάματα, έστω και αν αυτή σε πληγώνει και να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών σου…. Ποιος δεν έχει κάνει επιπολαιότητες; Ποιος δεν έχει πληρώσει για αυτές;  Η ζωή είναι ένας μοναδικός κύκλος εμπειριών, που ακόμα και οι δύσκολες στιγμές μας δίνουν ένα σημαντικό μάθημα…. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε στις δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα (στις 24 και 26 Αυγούστου αντίστοιχα) καθώς και στην επιρροή τους σε προσωπικό επίπεδο.  Να τονίσουμε εδώ, ότι η επιρροή αυτών των όψεων δεν ολοκληρώνεται την μέρα κορύφωσης της όψης, αλλά έχει διάρκεια τουλάχιστον για έναν μήνα μπροστά!
Στις 24 Αυγούστου κορυφώνεται μία εξαιρετικά σημαντική αστρολογική όψη, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, στην 9η μοίρα του ζωδίου του Τοξότη, ακριβώς στον Βασιλικό Αστέρα Αντάρη, στον αστερισμό του Σκορπιού! Η αστρολογική αυτή όψη κάνει φανερή την σκληρότητα των ανθρώπων, των καταστάσεων και των γεγονότων, γεγονός που προκαλεί δυναμική ένταση, ρήξη αλλά και καταστροφικότητα, σε όποιον δεν μπορέσει να τιθασεύσει τις ορμές του και τα νεύρα του!   Έτσι λοιπόν τις ημέρες που ακολουθούν, πολλοί θα διαπιστώσουν σε προσωπικό επίπεδο, ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, ότι οι άνθρωποι έχουν σκληρύνει, ότι τα γεγονότα πολλές φορές ξεφεύγουν από τον έλεγχο και μας δοκιμάζουν…  Επιπλέον, η απροσεξία, η επιπολαιότητα και τα λάθη θα έχουν το τίμημά τους….
Δύο ημέρες αργότερα στις 26 Αυγούστου, ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων και η δράση μας κινείται κάτω από ένα θολό τοπίο που κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, αλλά προκαλούν σύγχυση, μπέρδεμα αλλά και αδυναμία …

Από τις δύσκολες όψεις του Άρη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ουκαι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου!  Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες 7-12 μοίρα , δες εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη!
Το Do

Απέφυγε πολυσύχναστους χώρους
Μερίμνησε περισσότερο για την ασφάλεια των μετακινήσεων σου
Αποδέξου αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις!
Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση!
Διοχέτευσε εποικοδομητικά την ενέργειά σου με δραστηριότητες που σε γεμίζουν!
Προφύλαξε τον εαυτό σου και δείξτου αγάπη!

Don’t

Μην δραματοποιείς τις καταστάσεις
Μην παίρνεις το ρόλο του θύματος
Μην εξωθείς τις καταστάσεις στα άκρα
Μην βιάζεσαι να κρίνεις και να πράξεις!
Μην κάνεις κινήσεις «εν βρασμώ»!
Μην βιάζεσαι στις μετακινήσεις σου, στις πράξεις σου, στις αποφάσεις και στα λόγια σου.
Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η σύνοδος Άρη – Κρόνου και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα;

ΚΡΙΟΣ: ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ

Ο κυβερνήτης σου ο Άρης σου επιβάλει αυτές τις μέρες να αλλάξεις κοσμοθεωρία, τρόπο σκέψης, φιλοσοφία για τη ζωή γενικότερα. Οι δυσμενείς όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για στασιμότητα, αλλά πρέπει να αναλάβεις δράση, να απομακρύνεις από κοντά σου ότι στέκεται τροχοπέδη στη ζωή σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.  Προβλήματα που σχετίζονται με θείους , θείες, ξαδέρφια, άτομα που λείπουν μακριά, με σπουδές, μετακινήσεις  και εργασιακές υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πρόσεξε περισσότερο στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σου!

zw
ΤΑΥΡΟΣ: ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ

Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε έναν στενεμένο κλοιό ο οποίος και σε πιέζει ασφυκτικά αυτό το διάστημα. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προγραμματίσεις καλά τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου, να  κόψεις κάθε τι περιττό και να αλλάξεις κάποιες συνήθειές σου. Παράλληλα οι δύσκολες όψεις Άρη – Κρόνου – Ποσειδώνα, στέκονται αυτό το διάστημα εμπόδιο στην ολοκλήρωση μίας επιθυμίας / προσδοκίας σου. Το γεγονός αυτό σου προκαλεί σύγχυση αλλά και απογοήτευση ψυχολογική! Επιπλέον το διάστημα αυτό είναι σκόπιμο να κρίνεις λίγο πιο αυστηρά  και λογικά τις φιλίες σου, γιατί θα σου αποδειχθεί ποιοι είναι οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζει να παραμείνει στο πλάι σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ

Οι δύσκολες όψεις του Άρη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, σε επηρεάζουν άμεσα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί από 28/5 ως 2/6.  Οι σταθερές σχέσεις σου (γάμος, δεσμός, συνεργασία) μπαίνουν τώρα στο μάτι του κυκλώνα και συμβαίνουν γεγονότα, που οι ρίζες τους ξεκινούν από το παρελθόν. Φτάνει λοιπόν ο κόμπος στο χτένι και εσύ πρέπει να καθορίσεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου στόχοι και τα σχέδια για το μέλλον σου και να προχωρήσεις παρακάτω … αφήνοντας πίσω σου την μοιρολατρία καθώς και την θυματοποίηση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΧΩΔΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η περίοδος αυτή, σε φορτίζει με έντονο στρες και νιώθεις ότι οι δυνάμεις σου είναι αρκετά πεσμένες… Σκόπιμο είναι να προσέξεις περισσότερο την διατροφή σου, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και να μην αμελήσεις τυχόν αδιαθεσίες.  Στον τομέα της εργασίας σου θα προκύψουν ανακατατάξεις που θα σε βγάλουν από την βολή σου, ή θα σου ανατρέψουν προσωρινά κάποια σχέδιά σου .. Μην πάρεις αυτό το διάστημα αποφάσεις, για την εξέλιξη και την πορεία σου σε θέματα που αφορούν δουλειά, σπουδές, πνευματική ενασχόληση.
ΛΕΩΝ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ!

Ο Άρης και  Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζουν άμεσα τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τον έρωτα, την δημιουργικότητα , τα παιδιά, την χαρά και την απόλαυση! Το διάστημα αυτό, απογοητεύεσαι, βλέπεις εμπόδια προς την εξέλιξης μίας ερωτικής σχέσης και αναγκάζεσαι να δεις πιο ώριμα ή και σκληρά την εξέλιξη των αισθηματικών σου. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου δηλώνουν ότι υπάρχουν απωθημένα, πάθη, λάθη και αδυναμίες, που προς το παρόν δεν σου επιτρέπουν να χαρείς έτσι όπως πρέπει τον έρωτα, την απόλαυση και την διασκέδαση…
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ!

Το σπίτι, η οικογένεια και η προσωπική σου ζωή, είναι οι τομείς που απορροφούν όλο σου το ενδιαφέρον σε αυτό το χρονικό διάστημα που ο Άρης και  Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη βρίσκονται σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε πιέσουν, πιθανότατα θα χρειαστεί να μεριμνήσεις και να υποστηρίξεις τα οικογενειακά σου πρόσωπα ή να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι, το οποίο θα σου δημιουργήσει προσωρινή απογοήτευση. Παράλληλα, σε αυτή τη χρονική περίοδο, είναι σκόπιμο να προσέξεις ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι, με ποιους σχετίζεσαι, τι ζητάς από μία σχέση… Ακόμα και η αισθηματική σου ζωή περνά αυτό τον καιρό από μία φάση δοκιμασίας αλλά και απολογισμού!
ΖΥΓΟΣ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει πικρά και σκληρά λόγια στην επιφάνεια. Ειδήσεις έρχονται στα αυτιά σου και απογοητεύεσαι ή αναγκάζεσαι να φερθείς και εσύ σκληρά, λαμβάνοντας αποφάσεις που στο παρελθόν απέφευγες! Η δυσαρμονία του Άρη με τον Ποσειδώνα δηλώνει, ότι αυτή την περίοδο πρέπει να αποφύγεις οριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη μίας εργασίας. Επιπλέον αδιαθεσίες, αδυναμίες που οφείλονται από άγχος και υπερένταση είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Δείξε προσοχή στην οδήγηση, στα λόγια και στις μετακινήσεις σου!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ

Το διάστημα αυτό κρίνεται περιοριστικό για τον τομέα των οικονομικών σου , όπου ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιες ενέργειες του παρελθόντος στάθηκαν ζημιογόνες για την εξέλιξη των χρηματοοικονομικών σου υποθέσεων. Παράλληλα αυτό το διάστημα θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα, τα οποία και θα σε ζορίσουν σημαντικά … Η απόλαυση, η χαρά, ο έρωτας, η διασκέδαση και η ανεμελιά μπαίνουν τώρα για λίγο στο ντουλάπι, γιατί δεν αισθάνεσαι σιγουριά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σταθερότητα από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου!
ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Ο Άρης και ο Κρόνος πορεύονται στο ζώδιο σου και πραγματοποιούν μία σκληρή σύνοδο, δίνοντάς σου την σκληρή εντολή να αλλάξεις … Η αλλαγή δεν έρχεται πάντα εύκολα και ανώδυνα… τις περισσότερες φορές γίνεται κάτω από περίεργες ή δύσκολες συνθήκες. Το διάστημα αυτό λοιπόν δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολές, πάθη, λάθη και αδυναμίες … Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι την εκρηκτικότητα και την επαναστατικότητα… Αυτό που πρέπει να επιδιώξεις, είναι να διατηρήσεις την ειλικρίνεια και την ευθύτητα προς τα οικογενειακά σου πρόσωπα ή τα άτομα που αγαπάς και να δομήσεις ώριμα τη ζωή σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Δεν δέχεσαι άμεση επιρροή από τις δύσκολες όψεις του Άρη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, όμως η ενέργεια που υπάρχει γύρω σου, σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει το τέλος μία εποχής … Αλλάζεις, οι ανάγκες σου διαφοροποιούνται, ίσως μέσα σου νιώθεις ένα βάρος, μία πίεση, ή την ευθύνη για κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία. Όλα αυτά γίνονται «βαρίδια» αυτή την εποχή, που σε φορτίζουν με άγχος και επιδιώκεις την αποστασιοποίηση και τον απολογισμό. Παράλληλα, αυτή την περίοδο θα υπάρχουν ειδήσεις  που θα σε απογοητεύσουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΚΡΑΤΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι που είναι κοντά σου και στις χαρές και στις λύπες; Ποιοι σε κουτσομπολεύουν πισώπλατα και μπροστά σου παριστάνουν ότι σε αγαπάνε πραγματικά; Σε αυτά ακριβώς τα ερωτήματα θα σου δοθούν απαντήσεις μέσα στις ημέρες που ακολουθούν… Όσο για τα αισθηματικά σου, τις επιθυμίες, τις προσδοκίες και όλα αυτά τα όνειρα που κάνεις για την πορεία σου; Προς το παρόν υπάρχει αστάθεια, αβεβαιότητα, ανασφάλεια και φόβος …
ΙΧΘΥΣ: ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥΣ!

Μία εξαιρετικά σημαντική αστρολογική όψη, σε επηρεάζει άμεσα και σε αναγκάζει να αλλάξεις πορεία, ακόμα και αν αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει … Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη, δοκιμάζει την καριέρα, το γάμο, τους στόχους που έκανες για ένα πολύ σημαντικό σχέδιο. Έρχεσαι αντιμέτωπος με λάθη , με παρανοήσεις και με πράγματα που δεν τα είχες σκεφτεί, δεν τα είχες σχεδιάσει και αναγκαστικά τώρα πρέπει να τα αποδεχτείς. Η δυσαρμονία του Άρη με τον Ποσειδώνα δηλώνει ότι πλέον φεύγεις από την πλάνη και από το όνειρο και αντιμετωπίζεις κατά μέτωπο την σκληρή αλήθεια η οποία αν και σε πληγώνει θα σε βοηθήσει να απεξαρτηθείς από καταστάσεις που σε φθείρουν!

 

oroskopos.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

H Σύνοδος Άρη- Κρόνου ξαναγράφει την ιστορία της ζωής μας! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Τα ζώδια και οι παγίδες των σχέσεων: Από τι κινδυνεύει να διαλυθεί ο δεσμός σας;

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, πως είστε μετά το Φεγγάρι; by MagicF’Ariel..

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο γιατρός του ηθοποιού αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές: «Το πρωί μιλούσαμε και…»

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη: «Εγώ και το παιδί μου πεθάναμε! Αφήστε με ήσυχη…»

Απίστευτη αποκάλυψη: Ο αείμνηστος Ανδρέας Μπάρκουλης είχε κάνει φυλακή γιατί…

loading...