Πως θα μας επηρεάσει ο Ερμής Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό;
Στις 2 Νοεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει ως τις 20 Νοεμβρίου.

Με τον Ερμή στον Σκορπιό, επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί επίσης να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας,συχνά ως αμυντικό ελιγμό, και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον κρυφό και μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, δεν ενδιαφέρεστε για επιπόλαιες και ανούσιες συζητήσεις, η συνομιλία σας έχει βάθος και έχετε την ικανότητα να αντιληφθείτε ό, τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Προτιμάτε τώρα τη μοναξιά σας, σκέπτεστε πολύ ή επιθυμείτε να συζητάτε θέματα που αφορούν τη σεξουαλικότητα, οικονομικά, χρέη και δάνεια. Επικοινωνείτε με άτομα με τα οποία αισθάνεστε οικεία και προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι κρύβεται στο μυαλό του αγαπημένου σας. Ίσως υπάρξουν στιγμές που θα θέλετε να αποσυρθείτε για να ηρεμήσετε. Προσέξτε τα λεκτικά τεχνάσματα και την ελεγκτική δύναμη των λόγων σας, ίσως παρεξηγηθείτε.
ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναζητάτε εις βάθος  επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους άλλους γύρω σας και απαιτείτε να μάθετε την αλήθεια. Ίσως έχετε μια αποκάλυψη, μια πληροφορία που θα σας προβληματίσει. Αν είχε διακοπεί η επικοινωνία ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας και νιώθατε απογοητευμένοι, τώρα αποκαθίσταται και πάλι. Ίσως συζητήσετε για το μέλλον της σχέσης σας, το σεξ και τα κοινά οικονομικά σας. Αν είστε μόνοι, ο μαγνητισμός και η μυστηριώδης παρουσία σας, γοητεύουν τους θαυμαστές σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε επιτυχία σε οποιαδήποτε διαπραγματευτική προσπάθεια κάνετε ή σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Τώρα δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο τι σκέφτονται οι άλλοι για σας και σας είναι εύκολο να προβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους και να τις στηρίξετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, αυξάνεται η επικοινωνία στη δουλειά σας αλλά μπορεί να αποκαλύψετε κάποιες κρυφές καταστάσεις ή ακόμα και ίντριγκες. Τώρα συζητάτε για θέματα εργασίας και υγείας και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες της εργασίας σας αλλά και την καθημερινότητά σας. Οι έντονα διερευνητικές αλλά και αναλυτικές ικανότητες που έχετε, βοηθούν στην ανακάλυψη των συμμάχων και των εχθρών σας στο χώρο της εργασίας σας. Αποφύγετε να κριτικάρετε τους γύρω σας και μην αντιδράτε σε επικρίσεις που σας γίνονται. Ίσως τώρα έχετε εμμονή με την υγεία σας ή με κάποιες λεπτομέρειες στην εργασία σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε ζωντανοί και παιχνιδιάρικοι στην επικοινωνία σας αλλά παράλληλα εκπέμπετε ένα μυστήριο. Γίνεστε κάπως αινιγματικοί και χρησιμοποιείτε την επικοινωνία ως μέσο για να εστιάσετε την προσοχή των άλλων πάνω σας. Επικοινωνείτε σε βάθος με το σύντροφό σας και τα παιδιά σας και επικεντρώνεστε κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το σεξ και τα οικονομικά. Διασκεδάζετε και εκφράζετε το πάθος σας, θέλετε κάτι να πείτε και να εκφραστείτε. Τώρα κάνετε πολλές συζητήσεις με τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας και παίρνετε ικανοποίηση. Μπορεί να εκφράσετε τον εαυτό σας δημόσια, είτε μέσω της γραφής είτε μιας ομιλίας.
ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα είναι βαθιά και ουσιαστική. Το μυαλό σας πάει πίσω στο παρελθόν, συζητάτε για την παιδική σας ηλικία και τις ρίζες σας. Ίσως σκεφτείτε να ρίξετε χρήματα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή ακόμα να δώσετε από τις αποταμιεύσεις σας σε ένα συγγενή ή για ένα ακίνητό σας. Κυρίως συζητάτε τώρα για οικογενειακά θέματα ή ζητήματα ακινήτων ή φόρων ή χρεών ακίνητης περιουσίας. Ανησυχείτε περισσότερο για τα μέλη της οικογένειάς σας και με τη διαίσθησή σας φτάνετε  στη ρίζα των προβλημάτων τους. Είστε συγκρατημένοι στα λόγια σας, επιθυμείτε να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, απολαμβάνετε την επικοινωνία με τον κοινωνικό σας περίγυρο και σας αρέσει να συζητάτε για ταξίδια και τη μάθηση. Μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, είστε πιο κατανοητοί στους άλλους και μπορείτε να δείτε στο βάθος προσώπων και καταστάσεων. Είστε καλός συνομιλητής, αφού τώρα μπορείτε να κατανοήσετε τι κρύβεται στα λόγια των άλλων καθώς και τα απώτερα κίνητρά τους. Μπορεί ακόμα να αρνηθείτε να πιστέψετε ό, τι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αντικειμενικά ή αντίκειται στη διαίσθησή σας. Τώρα συζητάτε περισσότερο με τα αδέλφια σας ή τους συγγενείς σας ή τους γείτονες. Ίσως λάβετε κάποιες πληροφορίες οι οποίες φέρνουν μαζί τους κάποιες αποκαλύψεις.
ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, το μυαλό σας είναι στην οικονομική σας κατάσταση και τα χρέη σας αλλά και πώς θα αποκτήσετε υλικά αγαθά. Προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις στα προβλήματα των οικονομικών σας, χρησιμοποιώντας το διερευνητικό και οξυδερκές μυαλό σας. Ίσως σας απασχολήσουν κάποια χρέη σας ή κάνετε συζητήσεις για χρήματα που χρωστάτε ή σας χρωστάνε. Μπορεί επίσης να σας αρέσει να μιλάτε για τα υπάρχοντά σας, τους οικονομικούς πόρους σας και για τις δραστηριότητες που έχετε αναλάβει για την απόκτηση χρημάτων. Σκέφτεστε τρόπους να βγάλετε περισσότερα χρήματα λόγω της  ανασφάλειάς σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση να εκφραστείτε, αφού πιστεύετε στη δύναμη των λόγων σας. εν τούτοις, θα φαίνεστε απόμακροι και επιφυλακτικοί στους άλλους. Είστε διερευνητικοί και διαισθητικοί, και μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων. Σας αρέσει να μιλάτε για τον εαυτό σας και προβάλλετε τις απόψεις και τις ιδέες μέσα από την επικοινωνία με άτομα που εσείς επιλέγετε να μιλήσετε. Οι συζητήσεις σας περιστρέφονται γύρω από το σεξ, τα οικονομικά και τα χρέη και ίσως συναντήσετε κάποια άτομα που θα σας δώσουν λύσεις με τις συμβουλές τους. Προσέξτε τα υπονοούμενα ή τα ψυχολογικά τεχνάσματα, καθώς θα είναι δύσκολο για τους άλλους να σας κατανοήσουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, δεν θα είστε σαφείς στην επικοινωνία σας και επικοινωνείτε με έναν αόριστο τρόπο. Ίσως ακόμα κάποια άτομα γύρω σας, σας δημιουργήσουν σύγχυση και αμφιβολία με τα λόγια τους ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν μπορούν να σας κατανοήσουν. Απολαμβάνετε να συζητάτε για τον πνευματικό κόσμο, το Θείο και τα μυστήρια της ζωής και ίσως ανακαλύψετε κάποια πράγματα που είναι μυστικά. Τώρα δεν θέλετε να πείτε την αλήθεια, ούτε και πολλά πράγματα για τον εαυτό σας. Κάποια άτομα σας πλησιάζουν για να λάβουν τις σοφές συμβουλές σας και την υποστήριξή σας. Μπορεί επίσης να επιθυμείτε να σκέφτεστε περισσότερο στην ηρεμία του σπιτιού σας και τη μοναξιά σας ή αναζητάτε την επικοινωνία με λίγα επίλεκτα πρόσωπα. Αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι έγκυρη και αληθής κάποια πληροφορία, δεν συζητάτε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, το διορατικό και καινοτόμο μυαλό σας προσελκύει πολλά άτομα γύρω σας. Συζητάτε περισσότερο με τους φίλους σας και έρχεστε σε επαφή με άτομα από τα οποία μπορείτε να μάθετε πολλά. Το ανοιχτό μυαλό σας και οι πρωτοπόρες ιδέες σας, μπορεί να σας βοηθήσουν να κάνετε μια επαγγελματική συνεργασία ή διαπραγμάτευση που θα αυξήσουν τις αποταμιεύσεις σας. Νιώθετε ανησυχίες για το μέλλον σας και ίσως απομακρυνθείτε από κάποιους φίλους σας αν οι ανάγκες τους δεν είναι σε ισορροπία με τις δικές σας. Υποσυνείδητα αντιλαμβάνεστε τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων και απορρίπτετε κάποιους ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε ανασφαλείς ή έχουν ιδιοτελή ή ακόμα και κακεντρεχή κίνητρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σκέφτεστε την καριέρα σας και τις φιλοδοξίες σας και συζητάτε με τους άλλους περισσότερο γι’ αυτά. Έντονη επικοινωνία θα υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας και εκφράζετε με δύναμη και τόλμη τις ιδέες σας. Παρ’ όλο που λαμβάνετε αναγνώριση και επευφημίες για τα έργα σας και τη σκληρή δουλειά σας, μέσα σας θα νιώθετε αμφιβολίες και ανασφάλειες. Ανησυχείτε για την πορεία της καριέρας σας και σκέφτεστε πώς θα πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας. Προσέξτε τις υποβόσκουσες εντάσεις με τους ανωτέρους σας ή τους συνεργάτες σας για ζητήματα οικονομικά ή εμπιστοσύνης και αποφύγετε τα σκληρά, ακόμα και κακεντρεχή λόγια, που σίγουρα θα κλονίσουν τις επαγγελματικές σχέσεις σας.
ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, δεν θα είστε ικανοποιημένοι από τη μονοτονία και τη ρουτίνα της ζωής σας, θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι ή να ασχοληθείτε με τους ξένους πολιτισμούς ή τις ξένες γλώσσες ή, σε ένα ανώτερο επίπεδο, με την πνευματική αναζήτηση. Ίσως μελετήσετε τη θρησκεία ή τη φιλοσοφία και διερευνάτε τα μυστήρια της ζωής. Είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι, έχετε ένα επεκτατικό μυαλό και μπορείτε να αντιληφθείτε τι κρύβεται στις πεποιθήσεις των άλλων. Οι ιδέες σας έχουν βάθος και φροντίζετε να πείτε την αλήθεια, αλλά συγκεκαλυμμένη. Προσέξτε να μην επικρίνετε τους άλλους και γίνετε αλαζονικοί, προβάλλοντας τις δογματικές πεποιθήσεις σας.

e-zwdia.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ