Πως θα μας επηρεάσει ο Ερμής στον Αιγόκερω;
Στις 10 Δεκεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει ως τις 2 Ιανουαρίου.

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, επικεντρωνόμαστε στις πρακτικές πλευρές της ζωής. Έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε απτά, πρόσωπα και καταστάσεις και απορροφoύμαστε σε σκέψεις που οδηγούν σε ένα σκοπό, ένα τελικό αποτέλεσμα. Δίνουμε βάρος σε ό, τι λέμε και μιλάμε με σιγουριά. Θα πούμε τη γνώμη μας μετά από προσεκτική εξέταση ενός ζητήματος. Έχουμε υπομονή και επιμονή αλλά κολλάμε με ένα θέμα, και με την επινοητικότητά μας και το σαφές πνευματικό δυναμικό μας, ολοκληρώνουμε τους στόχους μας. Δεν είμαστε οπαδοί της αδράνειας και συζητάμε, είμαστε επικοινωνιακοί αλλά με μια δόση εγκράτειας, ενώ οι συζητήσεις μας κατευθύνονται προς ένα σκοπό.Είμαστε σοβαροί στοχαστές και όταν αναλάβουμε ένα έργο, ξεπερνάμε τα όριά μας. Θέλουμε να το ολοκληρώσουμε καθώς το μυαλό μας έχει θέσει ένα στόχο. Μπορεί να χαθούμε στην απαισιοδοξία και δεν πιστεύουμε εύκολα τους άλλους. Γοητευόμαστε από την ιστορία και τις πολιτιστικές παραδόσεις. Είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο σκέψης μας και έχουμε νέες ιδέες στις οποίες μπορούμε να δώσουμε μορφή, χρησιμοποιώντας μια προσγειωμένη προοπτική που στηρίζεται στις εμπειρίες του παρελθόντος. Προσπαθούμε να προβάλουμε ιδέες που βασίζονται στους κοινωνικούς θεσμούς και στην έρευνα και οι οποίες μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Αιγόκερω, στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, είστε πιο σοβαροί και πειθαρχημένοι στην εργασία σας, οι πρακτικές και οργανωτικές σας ικανότητες σας κάνουν πιο παραγωγικούς και σας βοηθούν να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Είστε αντικειμενικοί και ρεαλιστές στην επικοινωνία σας και λαμβάνετε θετικές επιβεβαιώσεις από τους ανωτέρους σας για ένα έργο σας. Ίσως λάβετε κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις που επηρεάζουν την εργασία σας και την κοινωνική θέση σας. Μπορεί να αναλάβετε αυξημένες ευθύνες στην εργασία σας οι οποίες σας χαρίζουν πρόσθετη επαγγελματική  κατάρτιση. Η κρίση σας είναι ορθή και σας ενδιαφέρει να συζητάτε για την εργασία σας με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν. Δεν χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας συζητώντας για πράγματα που δεν έχουν ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε τον ενθουσιασμό και την περιέργεια να μάθετε κάτι καινούργιο ή να πάτε ένα μακρινό ταξίδι. Κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα αλλά παράλληλα είστε συγκρατημένοι και σοβαροί. Η ικανότητά σας να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και το ανοιχτό μυαλό σας, σας βοηθούν να μελετήσετε κάτι νέο στην εργασία σας το οποίο θα σας βοηθήσει στην κοινωνική άνοδό σας ή απλά να αναλύσετε την τρέχουσα κατάσταση στη ζωή σας και να την βελτιώσετε. Τώρα κάνετε περισσότερες φιλοσοφικές συζητήσεις ή βρίσκετε τρόπους να επιλύσετε νομικά ζητήματα. Ίσως κάνετε μια επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία σε άλλη πόλη από τη δική σας ή το εξωτερικό. Είναι καλή χρονική περίοδος για την εκμάθηση μιας νέας ξένης γλώσσας και για τις σπουδές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών, έχετε την ικανότητα να δείτε σε βάθος τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και ζητήματα που αφορούν κοινά οικονομικά. Μπορεί να κάνετε ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι για οικονομικούς σκοπούς ή μια επιχειρηματική συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε έναν οικονομικό διακανονισμό για τα χρέη σας. Το διαισθητικό και πολυμήχανο μυαλό σας αντιλαμβάνεται τα πάντα, αλλά δεν αποκαλύπτετε τίποτα σε κανέναν. Τώρα σας εξιτάρει να συζητάτε για το σεξ και οτιδήποτε είναι αινιγματικό και μυστηριώδες. Μπορεί να αποκαλύψετε κάποιο μυστικό ή απλά ενδιαφέρεστε να μάθετε τα μυστήρια της ζωής και τη μεταφυσική. Είστε καλοί ερευνητές και μπορείτε να ψυχολογήσετε τους άλλους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, είστε πιο σοβαροί και πρακτικοί στην επικοινωνία σας με τον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας. Χρήσιμες πληροφορίες και ιδέες που ανταλλάσσετε βοηθούν στη σταθερότητα της σχέσης σας και των συνεργασιών σας. Τώρα μπορεί να γίνετε περισσότερο ορθολογιστές στην επικοινωνία σας, η έμφυτη συναισθηματική φύση σας είναι στο παρασκήνιο πράγμα το οποίο μπορεί να επιφέρει διαφωνίες και ψυχρότητα. Τόσο στη σχέση σας όσο και σε οποιεσδήποτε συνεργασίες σας, θα πρέπει να ελέγξετε τα λόγια σας και να μην επικρίνετε τους άλλους καθώς η αμεσότητα και η ειλικρίνεια μπορεί να είναι απότομες. Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό ενώ κάποιες πληροφορίες και συμβουλές που θα λάβετε σας βοηθούν στη λήψη σωστών αποφάσεων.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, είστε αναλυτικοί και πρακτικοί στην εργασία σας, δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια και αυτό σας βοηθά στην παραγωγικότητα και την απόδοσή σας. Κάνετε πολλές συζητήσεις με τους συναδέλφους σας ή μπορεί να πάτε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Βελτιώνονται οι συνθήκες στη δουλειά σας και μπορείτε να χειριστείτε πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Η διερευνητική και αναλυτική σας ικανότητα βοηθά στην αποπεράτωση ενός έργου σας αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέξετε το άγχος και τα νεύρα σας. Αποφύγετε να κριτικάρετε και να επικρίνετε το έργο των άλλων, αν δεν πληροί τις υψηλές προδιαγραφές σας. Ίσως τώρα κάνετε κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις και χάνεστε στις λεπτομέρειες για μικρά προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους, νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο με τον αγαπημένο σας και εκφράζετε τη συναισθηματική και ρομαντική πλευρά του εαυτού σας. Τώρα διασκεδάζετε περισσότερο, είστε πιο εκφραστικοί και παιχνιδιάρικοι, κάνετε αστεία και λέτε εντυπωσιακές ιστορίες. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε κάνοντας πνευματικά παιχνίδια και ίσως γνωρίσετε κάποιον/α μέσα από τις κοινωνικές σας συναναστροφές ή την εργασία σας. Λαμβάνετε περισσότερη ευχαρίστηση από τη σχέση σας και συζητάτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Τώρα νιώθετε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί καλύτερα και βρίσκετε τις συζητήσεις μεταξύ σας διεγερτικές. Επίσης συζητάτε περισσότερο με τα παιδιά σας και ανησυχείτε για την εκπαίδευσή τους και το μέλλον τους

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, είστε πιο εκφραστικοί στα συναισθήματά σας με τα πρόσωπα που αγαπάτε, οι συζητήσεις σας είναι άμεσες και ειλικρινείς. Τώρα κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, δεν ανοίγεστε στους άλλους παρά μόνο στα άτομα που θεωρείτε οικεία ή σε άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε. Ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με οικιακές εργασίες ή με τη διακόσμηση και την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Συζητάτε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας ή μπορεί να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι για να δείτε κάποιους συγγενείς σας. Θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας με τα μέλη της οικογένειάς σας, καθώς κάποιες στιγμές θα είστε απότομοι και σαρκαστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, επικοινωνείτε συχνότερα με τον κοινωνικό σας περίγυρο, θέλετε να μάθετε ό, τι συμβαίνει γύρω σας και ανταλλάσσετε πολλές πληροφορίες. Έχετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, οι συζητήσεις σας είναι σοβαρές, άμεσες και αντικειμενικές. Είστε εκφραστικοί και γρήγοροι στις αντιλήψεις και τις απαντήσεις σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι για να δείτε τα αδέλφια σας ή τους συγγενείς σας ή μπορεί να σκέφτεστε να γράψετε άρθρα ή ένα βιβλίο. Η συγγραφή και η διδασκαλία ευνοούνται, καθώς τώρα μπορείτε να γίνετε κατανοητοί από ένα ολόκληρο ακροατήριο. Επικοινωνείτε συχνότερα με τα αδέλφια σας, τους γείτονες και τους συναδέλφους σας και μεταδίδετε στους γύρω σας την αισιοδοξία σας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, έχετε έμπνευση και νέες ιδέες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και να θέσετε νέους οικονομικούς στόχους. Τώρα έχετε έξυπνες και παραγωγικές ιδέες για τη σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και μπορεί να επενδύσετε τα χρήματά σας σε κάτι που έχει διαχρονική αξία. Μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή να κάνετε μια νέα επιχειρηματική συμφωνία. Είστε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι όσον αφορά αποφάσεις που συσχετίζονται με την οικονομική σας κατάσταση και οι ιδέες σας, σας βοηθούν στη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Τώρα επανεξετάζετε το σύστημα των αξιών σας και κάνετε απολογισμό των ατόμων που μπορούν να σας στηρίξουν κι αυτών που έχουν ιδιοτελείς σκοπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προβάλλετε το σοβαρό και παραγωγικό μυαλό σας, ενώ οι σταθερές ιδέες σας, σας βοηθούν στην αποδοτικότητα στην εργασία σας. Μπορεί να επιδιώξετε να μάθετε κάτι νέο που θα συνδράμει θετικά στη δουλειά σας ή να κάνετε κοντινά ταξίδια ή πολλές επισκέψεις σε προσφιλή σας πρόσωπα. Προβάλετε τώρα τη δύναμη της ομιλίας σας αλλά προσέξτε μην αφήσετε τις απαισιόδοξες σκέψεις σας να κυριαρχήσουν. Η ικανότητά σας να έχετε ισχυρή πειθώ και να επικοινωνείτε άμεσα με τους άλλους, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εργασία σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσέξτε τον εγωισμό στην επιβολή των ιδεών σας, καθώς τώρα θεωρείτε ότι μόνο οι δικές σας απόψεις και αποφάσεις είναι οι σωστές

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, έχετε την ικανότητα να δείτε στο βάθος των πραγμάτων, καθώς η έντονη διαίσθησή σας, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε ό, τι είναι κρυμμένο αλλά και τα βαθύτερα ψυχολογικά κίνητρα των άλλων. Μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε προς όφελός σας αυτή την ασυνείδητη αντίληψη για τους γύρω σας, ενώ τα όνειρά σας είναι προφητικά και σας παρέχουν πληροφορίες για το μέλλον σας. Η φαντασία σας και η έμπνευσή σας διεγείρονται διαμέσου της επικοινωνίας με τους άλλους και σας βοηθούν να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες. Ίσως αποκαλύψετε κάποιους μυστικούς εχθρούς διαμέσου κάποιων πληροφοριών. Τώρα η έμφυτη κοινωνική φύση σας είναι στο παρασκήνιο, δεν επιθυμείτε να εκφραστείτε ή να μιλήσετε και αποφεύγετε την επικοινωνία. Αναζητάτε να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και αποσύρεστε στην ηρεμία και τη μοναξιά σας

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, είστε πιο υπεύθυνοι και συνετοί στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας, επιδιώκετε να βρεθείτε με τους φίλους σας και γνωρίζετε νέα άτομα με τα οποία έχετε κοινές ιδέες και ενδιαφέροντα. Σκέπτεστε πολύ το μακροπρόθεσμο μέλλον σας, κάνετε σχέδια για να προωθήσετε την εργασία σας και να κάνετε μικρές αλλαγές στη ζωή σας. Η επικοινωνία με τους φίλους σας ή τις ομάδες όπου ανήκετε θα συμβάλει θετικά σε ένα σχέδιό σας αλλά και στη δημιουργία μιας θετικής άποψης για τη ζωή. Τώρα θα υπάρξει μεγαλύτερη κοινωνική δραστηριότητα και προβάλλετε τις σκέψεις σας δημόσια, κυρίως μέσα από τα social media. Είστε ανεξάρτητοι στον τρόπο σκέψης σας και ακολουθείτε τις δικές σας πεποιθήσεις, κανείς δεν μπορεί να σας αλλάξει εύκολα γνώμη.

e-zwdia.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ