Κριός

Θα είστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και θα βλέπετε τα πράγματα μόνο μαύρα ή άσπρα.Απομακρύνετε τις αμφιβολίες σας και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους με τον δικό τους φυσικό ρυθμό. Η ανάλαφρη προσέγγισή σας σας προσφέρει δύναμη. Θα προοδεύσετε αν κάνετε τον εαυτό σας να καταλάβει και να φθάσετε στην καρδιά των πραγμάτων.

Ταύρος
Θα ξεπεράσετε τις καταστάσεις και θα αποφύγετε τις δυσκολίες. Απλά το να είστε ο εαυτό σας είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γοητεύσετε και να πείσετε τον/την σύντροφό σας ή το άτομο που σας αρέσει. Είναι καιρός να δείξετε την αγάπη σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες πολύτιμες επαφές σήμερα και είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να το κάνετε πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Η προσέγγισή σας θα κάνει τον/την σύντροφό σας να σκεφθεί ότι αρχίζετε να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Να είστε σαφείς και μην αφήσετε περιθώρια για ασήμαντες παρεξηγήσεις. Απλά χαλαρώστε και όλα θα πάνε καλά. Η περιπλοκότητα ενός σχεδίου ανανεώνει το ηθικό σας. Να είστε επίμονοι ώστε όλες οι πιθανότητες να είναι υπέρ σας.

Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα γύρω από την ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη πάθος. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα. Πρέπει να ξέρετε περισσότερα πράγματα πριν αποφασίσετε. Περνάτε μια φάση έντονης αναζήτησης και αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε ξανά σε ότι πρέπει και όχι χρειάζεται.

Λέων

Θα θέλετε να γευθείτε νέες εμπειρίες και θα έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε μια αμφιβολία που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Μην δείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Προχωρήστε μπροστά χωρίς φόβο. Η ευαισθησία σας όμως είναι στο προσκήνιο και αυτό ίσως σας δημιουργεί πολλές ανησυχίες. Να είστε προσεκτικοί με τις κρίσεις σας.

Παρθένος

Θα αφιερώσετε τον περισσότερο χρόνο σας προσπαθώντας να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από την σχέση σας. Φροντίστε να μην το παρακάνετε ώστε να απομονωθείτε από τον έξω κόσμο. Δεν θα αρέσει κάτι τέτοιο στον/στην σύντροφό σας. Θα δείχνετε περισσότερη κατανόηση από ότι συνήθως σήμερα. Οι γύρω σας θα σας εμπιστεύονται χάρη στις προσπάθειές σας και καλά θα κάνουν.

Ζυγός

Ο ρόλος του/της συντρόφου σας σήμερα είναι σημαντικός και θα σας κάνει να αποκαλύψετε ένα από τους πιο μεγάλους φόβους σας. Είναι καιρός να διώξετε την μάσκα που φοράτε εδώ και καιρό, μια και καλή. Οι συναντήσεις με τους φίλους είναι στο σημερινό πρόγραμμά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει πολύ να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να χαλαρώσετε.

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας σήμερα θα σας βοηθήσουν δημιουργήσετε πραγματικό πάθος, το πάθος στην πιο αγνή του μορφή. Το να κάνετε τα πράγματα σταθερά όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να βρείτε χρόνο να σχεδιάσετε τα πράγματα πρώτα. Οι συζητήσεις με τους φίλους θα σας βοηθήσουν σήμερα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας.

Τοξότης

Θα βρείτε ευνοϊκές ευκαιρίες για να δείξετε την έκταση των συναισθημάτων σας σήμερα. Αυτό θα είναι η πηγή αναγνώρισης. Μην είστε πολύ καχύποπτοι και απλά να είστε ο εαυτός σας. Κάτι που θα σας αλλάξει την ζωή θα γίνει πραγματικότητα σήμερα. Φροντίστε να αναλύσετε καλά την κατάσταση πρώτα πριν εμπλακείτε.

Αιγόκερως

Θα αισθάνεστε πολύ πιο ελεύθεροι να λειτουργήσετε από ότι πριν. Το έντονο πάθος ίσως σας κάνει να χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Μάλλον θα αλλάξετε την προσέγγισή σας απέναντι στην ζωή και θα δείτε τελικά την λύση σε ένα πρόβλημα. Είναι εφικτό.

Υδροχόος

Κάποιες μεγάλες ορμές σας κάνουν να πέφτετε μέσα στον έρωτα χωρίς μέτρο. Ο ουρανός είναι καθαρός και δεν υπάρχει ούτε ένα σύννεφο στην ερωτική σας ζωή. Ακολουθήστε την καρδιά σας και μην ταλαιπωρείστε με φόβους και αμφιβολίες. Τα άτομα γύρω σας θα εκπλαγούν από τις αντιδράσεις σας. Προσπαθήσετε να εκφράσετε τις ιδέες σας καθαρά και φροντίστε να ελέγξετε ότι έχετε γίνει κατανοητοί.

Ιχθύες

Καλές στιγμές και εορτασμοί θα υπάρχουν σήμερα. Μην αρνείστε τις προσκλήσεις. Μέσα από αυτές η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί και θα εξελιχθεί. Οι συναντήσεις θα είναι έντονες. Έχει έρθει η ώρα να επικεντρωθείτε στα σημαντικά. Θα δείτε ότι κάτι τέτοιο θα σας ικανοποιήσει πολύ.

astro-live.gr

loading...