Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά σας αυτό το ΣΚ;

ΚΡΙΟΣ

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούλη, και μόνο χαρά μπορεί να σου προκαλεί αυτό, αφού περνάμε στο μήνα των διακοπών (τις περιμένεις πώς και πώς). Έτσι λοιπόν, ο μήνας ρίχνει την αυλαία του με αισιόδοξο τρόπο και αφήνει μια γλυκιά αίσθηση ότι όλα μπορούν να συμβούν. Δεν ξέρω αν σε συμφέρει να κάνεις μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα και να σκεφτόσουν πώς θα συνδυάσεις διακοπές με έρωτα. Εσύ κάνεις τόσα σχέδια για ένα ξέφρενο καλοκαίρι, νομίζω δε θα ήθελες να δίνεις αναφορά πού πας και τι κάνεις στις διακοπές σου. Μήπως, Κριέ μου, όμως υπερβάλουμε λίγο και χάσουμε την ευκαιρία αυτή που σου παρουσιάζεται να ερωτευθείς και να αγαπήσεις αληθινά; Όλα αυτά τα ερωτηματικά θα προκύψουν μέσα στο διήμερο αυτό, σκέψου καλά πριν δεχθείς ή απορρίψεις κάτι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχει μια νευρικότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο και να νιώθεις πως πρέπει όλα να αντιμετωπίζεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα… Από την άλλη, ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Άρη και δε σε βοηθά καθόλου να αφεθείς. Πρόκειται λοιπόν για ένα διήμερο που ίσως για κάποιο λόγο συγκεκριμένο, σου φέρει έναν εκνευρισμό και μια επικριτική διάθεση με τη συμπεριφορά ενός προσώπου. Σίγουρα στο λεξικό δίπλα από την λέξη “υπομονή” γράφει “Ταύρος”, αλλά άνθρωπος είσαι και εσύ και χάνεις πού και πού την ψυχραιμία σου. Θα έχει ένταση λοιπόν, δε σε φοβάμαι όμως, αγαπημένε μου Ταύρε, στην προκειμένη περίπτωση τείνει να σε ωφελήσει (και μάλιστα πολύ) το να ξεσπάσεις και μια φορά, γιατί κάποιος-α έχει υπερβεί τα όριά του, ενώ στην ερωτική σου ζωή μπορεί να φέρει και ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. Απλά μην το παρακάνεις!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σου πρότεινα να απολαύσεις το τελευταίο ανέμελο Σαββατοκύριακο του Ιούλη, υποσχέθηκα να έχω καλά νέα για όλα τα ζώδια αυτόν το μήνα και το απέδειξα. Όμως, επειδή περνάμε σε έναν δύσκολο (ανεκτό όμως) Αύγουστο, καλό είναι να επενδύσεις και να ποντάρεις σε αυτό το διήμερο που έχει ξεγνοιασιά, ανεμελιά και τσαχπινιά για την ερωτική σου ζωή. Ο Αύγουστος απλά είναι κάπως πιο δύστροπος. Μπορείς (και επιβάλλεται) να αξιοποιήσεις αυτές τις δυο πολύ ευχάριστες μέρες, σίγουρα πρέπει να επικεντρωθείς στις ερωτικές ευκαιρίες που θα σου έρθουν και που τολμώ να πω ότι είναι αρκετές. Το να βρεις όμως μια σχέση που να σου ταιριάζει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου, σίγουρα θα πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος σου. Διαθέτεις ένστικτο και διαίσθηση, οπότε δε θα πρέπει να σε αγχώνει καθόλου αυτό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο και ο Ερμής περνά στην Παρθένο, αυτά τα δυο αστρολογικά φαινόμενα τείνουν να γίνουν τέλειες αφορμές για την ερωτική σου ζωή. Από τη μια λοιπόν έχεις το συναίσθημα και από την άλλη την εγκράτεια, που σε οδηγεί αν μη τι άλλο, στις σωστές για τη ζωή σου αποφάσεις. Δε λειτουργείς με παρόρμηση, ούτε βιαστικά, περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσεις τα όνειρά σου, μια τέτοια λοιπόν αξιόλογη ευκαιρία να αποσπάσεις το πιο θετικό αποτέλεσμα στην προσωπική σου ζωή, μόλις έφτασε. Αν διαθέτεις μια σχέση, θα ρωτήσεις τι αισθήματα υπάρχουν από τη μεριά του προσώπου προς εσένα, αν πάλι είσαι μόνος-η, θα θελήσεις να διαπιστώσεις ποιο άτομο πραγματικά νοιάζεται αληθινά για εσένα. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που περνάς από κόσκινο ανθρώπους και συμπεριφορές, να θυμάσαι πως ό,τι μείνει, ό,τι διαλέξεις, θα είναι για μόνιμο καλό.

1

ΛΕΩΝ

Μια κυκλοθυμική συμπεριφορά θα σου φέρει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. Μια έτσι, μια αλλιώς στο χαρακτήρα σου φέρνει το τετράγωνο αυτό και δεν κουράζει μόνο όσους σε αγαπούν και είναι κοντά σου, αλλά και εσένα ταυτόχρονα. Εκεί που ζητάς να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα με χαλαρότητα, κάτι γίνεται και σε βάζει σε σκέψεις, ίσως και καχύποπτες, οπότε τότε είναι που αποζητάς την απομόνωση. Δεν είναι τόσο αρνητικά τα πράγματα όσο θα νιώθεις, το θέμα είναι να μπορέσεις να κρατήσεις μια απόσταση και να έχεις μια πιο διπλωματική στάση, απέναντι τουλάχιστον σε άτομα που σου έχουν αποδείξεις με πράξεις ότι σε αγαπούν. Είναι ένα διήμερο που αν έχεις μια σχέση, καλό είναι να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου, σου εγγυώμαι ότι ο πολιτισμένος διάλογος μπορεί να σου φέρει απίστευτα θετικά αποτελέσματα στην ερωτική σου ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου, φιλτράρεις τα πάντα, αλλά η επικοινωνία σου καλυτερεύει σαφέστατα στον ερωτικό τομέα. Εκφράζεις αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι, έχεις μια αφοπλιστική ειλικρίνεια απέναντι στην ερωτική σου σχέση, ενώ νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια. Πρόκειται λοιπόν για ένα Σαββατοκύριακο, που αν επιθυμείς να κάνεις μια νέα αρχή, ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, πρέπει να ξέρεις από πριν τι ζητάς από τον άλλο και να το δείχνεις χωρίς μυστήριο. Όταν νιώθεις ασφαλής, αγαπημένε μου Παρθένε, δε φοβάσαι να περάσεις στο επόμενο βήμα που λέγεται «αφήνομαι ερωτικά», δε σε νοιάζει πού θα σε βγάλει ο δρόμος αυτός, αρκεί να νιώσεις από την αρχή σιγουριά.

 

ΖΥΓΟΣ

Τώρα αν σου πω ότι καταλαβαίνω το πόσο μόνος-η νιώθεις, θα με πιστέψεις; Και βέβαια, το χειρότερο είναι ότι νιώθεις μοναξιά μέσα στο πλήθος. Δε σε καταλαβαίνουν και δεν μπορούν να πιάσουν τον παλμό σου αυτό το διήμερο. Ναι μεν εσύ προσπαθείς να εξηγήσεις τι ζητάς, αλλά από την άλλη δεν είσαι και σίγουρος ότι αυτό είναι πραγματικά που θα σε κάνει ευτυχισμένο/η. Αυτό είναι το πρόβλημά σου αυτό το διήμερο και για να το λύσεις, πρώτα από όλα πρέπει να γνωρίζεις τι ζητάς από τους ανθρώπους και κατόπιν να το εκφράζεις ξεκάθαρα και ανοιχτά! Μην αισθάνεσαι πως δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν. Υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε αγαπούν, αρκεί μόνο να τα εμπιστευθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λίγο από όλα έχει αυτό το διήμερο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, ο Ερμής περνά στην Παρθένο και δημιουργεί τετράγωνο με τον Άρη. Το καλό του διημέρου αυτού είναι πως, παρά τις συναισθηματικές μεταπτώσεις και την επικριτική διάθεση που σου δημιουργεί, ευτυχώς αυτή η Σελήνη στον συναισθηματικό Καρκίνο σε βοηθά να σκέφτεσαι πριν εκραγείς και πεις καμιά κουβέντα παραπάνω. Δεν το λες και ένα εύκολο και ήρεμο διήμερο, αλλά στην περίπτωση που έχεις μια σχέση, καλό είναι να μην τραβάς το σκοινί. Άσε να πέσει κάτω και κάτι, μη βιάζεσαι να κακοχαρακτηρίσεις όποια συμπεριφορά βλέπεις ότι δεν ταιριάζει με τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Αν δεν έχεις μια σχέση, σίγουρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και πιο ήρεμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυο μεγάλες ευκαιρίες έχεις, αγαπημένε μου Τοξότη. Η πρώτη σε αφορά αν είσαι αδέσμευτος, καθώς στο προσκήνιο μπορεί να έρθει μια αξιόλογη και δυνατή γνωριμία, που ενδέχεται να σου αλλάξει τη ζωή. Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να επέμβεις, και εννοώ με αυτό πως πρέπει να κινηθείς, μην περιμένεις με σταυρωμένα χέρια να σε προσεγγίσει. Η δεύτερη ερωτική ευκαιρία αφορά τα δεσμευμένα Τοξοτάκια, που μέσα σ’ αυτό το διήμερο μπορείτε με ένα μικρό ταξίδι, μια βραδινή έξοδο ή ακόμα και μένοντας στο σπίτι, να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Η ευκαιρία αυτή μπορεί να γίνει η τέλεια αφορμή για να αποκτήσει η σχέση σου ξανά νόημα, έρωτα και πάθος. Είναι γνωστό ότι δεν μπορείς από τη φύση σου να βαριέσαι μέσα σε μια σχέση. Οπότε, είναι τέλειο το διήμερο να αλλάξεις τα πάντα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής εισέρχεται στη Παρθένο και από αυτή τη θέση έχει σκοπό να σε “κουμπώσει” λίγο, όσο και αν ποθείς, όσο και αν αισθάνεσαι έρωτα για έναν άνθρωπο, όσο και αν δεν μπορείς να ζήσεις ούτε λεπτό μακριά του. Μαζεύεις κάθε εκδήλωση θαυμασμού, ακόμη και σε λεκτικό επίπεδο, και μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις θα τολμούσες να εκφράσεις τα αισθήματά σου. Η πανίσχυρη λογική σου έρχεται να εγκατασταθεί για τα καλά στο μυαλό σου και να σε γεμίζει με πολλά «μη». Ειδικά αν δε διαθέτεις μια σχέση, εκεί είναι που θα μεταμορφωθείς σε μια «ντροπαλή σφίγγα», κουβέντα δεν θα μπορεί να σου πάρει άνθρωπος. Το θέμα είναι ότι κανείς από τα άτομα που σε ενδιαφέρουν δε θα μπορούν να κατανοήσουν τι αισθάνεσαι, και αυτό φυσικά φέρνει μπερδέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής δημιουργεί τετράγωνο με τον Άρη και αυτό σε κάνει πιο αυθόρμητο το διήμερο αυτό. Δεν είναι όμως θετικό για εσένα αυτό, καθώς έχεις μια διάθεση να λες αυτό που θες χωρίς να το φιλτράρεις και να σκεφτείς αν θα ενοχλήσει κάποιο άτομο. Πόσο μάλλον όταν το άτομο αυτό είναι το ταίρι σου και μια σου κουβέντα να γίνει αφορμή να στεναχωρηθεί. Το να πεις αυτό που νιώθεις είναι βέβαια δικαίωμά σου, αλλά ο τρόπος σου αυτό το διήμερο είναι ιδιαίτερα καυστικός. Από την μια μπορώ να σε δικαιολογήσω αν αισθάνεσαι ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, από την άλλη όμως είναι και κάποια πρόσωπα που δε φταίνε σε τίποτα. Θα μου υποσχεθείς ότι θα προσέξεις αυτό το διήμερο, τι λες και πού το λες;

 

ΙΧΘΥΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο πέφτει η αυλαία του Ιουλίου και αποχαιρετάμε έναν μήνα χωρίς αρνητικές όψεις! Ο Αύγουστος ξεκινά με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο, οπότε έχουμε ένα διήμερο με ανεκδήλωτο συναίσθημα. Από την μια η ευαίσθητη Σελήνη και από την άλλη ο Ερμής (ο σοβαρός), να σε… κομπλάρει! Να σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές αυτά που θέλεις να πεις, η μαζεμένη και ντροπαλή ενίοτε διάθεσή σου, σε μεταμορφώνουν σε ένα ακόμα πιο γλυκό και τρυφερό Ψαράκι. Εκπέμπεις ερωτική διάθεση, αλλά όχι με πάθος, άθελα σου προκαλείς ένα άτομο να σε πλησιάσει και να σπάσει τα όρια και τις αναστολές σου. Αν θες τη γνώμη μου, μην αντισταθείς στο άτομο αυτό, γιατί πραγματικά έχει πολύ αγνές προθέσεις για εσένα.

athensmagazine.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μάθετε πρώτοι τις αστρολογικές προβλέψεις του φετινού Αυγούστου

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη: Τι πρέπει να προσέξουν όλα τα ζώδια

Το επεισοδιακό υπόλοιπο καλοκαιριού: Οι παγίδες και οι ευκαιρίες για όλα τα ζώδια

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ο χορός και το λίκνισμα της Δούκισσας Νομικού που τρέλανε το διαδίκτυο – Δείτε το βίντεο που ανέβασε!

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε άρον άρον στην Αθήνα – Το πρόβλημα με την εκπομπή της που την αναστάτωσε!

Ρέμος, Di Caprio, Bamboleo, Τούρκοι και Λιβανέζοι: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία της χλιδής στο Nammos (VIDEO)

 

loading...