Το καλοκαίρι οδηγείται στο τέλος του (τουλάχιστον ημερολογιακά…) με την εβδομάδα αυτή να φιλοξενεί τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου ενώ και το πλανητικό σκηνικό μιλά στα ζώδια για κύκλους που κλείνουν κάτω από την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο η έναρξη της εβδομάδας κινείται σε ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα για τα περισσότερα ζώδια και γι’ αυτό φροντίζουν οι ενέργειες του Ερμή και της Αφροδίτης που συναντώνται τη σημερινή ημέρα, μέσα από μια όψη συνόδου στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου.

Η επικοινωνία έχει την τιμητική της και μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να μας χαρίσει ευχάριστες στιγμές, ακόμα και μέσα από απλές καθημερινές εκδηλώσεις, όπως μια απλή βόλτα, ένας περίπατος, μια όμορφη θεατρική παράσταση που γεμίζει την ψυχή μας… Δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα ζώδια να ανοίξουμε έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας σε θέματα που μας ενδιαφέρουν σημαντικά, όπως συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στην επαγγελματική μας ζωή, οικονομικά ζητήματα ή σχέδια που μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε, και να εισπράξουμε μια θετική εξέλιξη ή και να τα ολοκληρώσουμε επιτυχώς.

zwd

Όμως, η όψη Ερμή-Αφροδίτης αφορά και την… ερωτική επικοινωνία που τις ημέρες αυτές παίρνει φωτιά και μας προσφέρει ενδιαφέρουσες συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αλλά και ευχάριστες ανταλλαγές ερωτικών μηνυμάτων, που ανανεώνουν τη διάθεσή μας και τις σχέσεις μας.
 
Ποια ζώδια ευνοούνται από τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης;

Προσκλήσεις, έξοδοι, ευχάριστες συναντήσεις συνθέτουν το μενού του διημέρου που διανύουμε, κυρίως για όσους ανήκουν στα ζώδια της Γήινης Τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που τις ημέρες αυτές βιώνουν ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις… Μπορεί να είναι η αρχή μιας σημαντικής πορείας, η οποία θα τους δώσει ανοίγματα που καλούνται να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν προς όφελός τους.

ΥΓ. Από αύριο ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία, οπότε κρατήστε σε κάθε περίπτωση μικρό καλάθι σε ό,τι έρχεται τώρα προς την μεριά σας, γιατί θα έχει και συνέχεια…

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Τα απρόοπτα βάζουν φωτιά στην νέα εβδομάδα! Αστρολογικές προβλέψεις για 29/8 έως 4/9

Αν τον «φτύσεις» θα κολλήσει; Σε ποια ζώδια αρέσει το «κρυφτό»;

Τα μυστικά που κρύβει κάθε ζώδιο! Τι αποκαλύπτει το καθένα σε μια κρίση ειλικρίνειας;

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Θρήνος: Πέθανε ο τραγουδιστής του «αιώνιου έρωτα» σε ηλικία 66 ετών!

Μελίνα Ασλανίδου: Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι ανήμερα των γενεθλίων της (Photos)

«Εκλιπαρούσες μπροστά στην πόρτα να…»: Οι μπηχτές της Κατερίνας Καινούργιου που προκάλεσαν αίσθηση

 

loading...