Μια πολύ σημαντική πλανητική όψη κορυφώνεται σήμερα και αυτή είναι το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που ευνοεί κυρίως επαγγελματικές διεκδικήσεις και πρωτοβουλίες μιας και μας γεμίζει δυναμισμό και ενεργητικότητα που υπόσχονται πραγματικά πολύ ευνοϊκά και εντυπωσιακά αποτελέσματα στις προσπάθειές μας!

Τη σημερινή ημέρα όμως, βρίσκουμε σε ενέργεια και το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη που μας βοηθά να κινηθούμε σε θετικές κατευθύνσεις, ενισχύοντας θέματα σχέσεων και συνεργασιών, αλλά κυρίως οτιδήποτε σχετίζεται με τις συλλογικές εργασίες. Άλλωστε, η επικοινωνία διευκολύνεται σημαντικά, όπως και η διευθέτηση των όποιων πρακτικών ζητημάτων μπορεί να μας απασχολούν.

Να θυμάσαι πως η καθαρότητα των συναισθημάτων σου είναι αυτή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση και την εξισορρόπηση των σχέσεών σου, μια και τώρα μπορείς να εκφράσεις πολύ καλύτερα αυτό που νιώθεις στα πρόσωπα που αγαπάς και να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπήρξαν στο μεταξύ σας.

zw

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας μπορεί να βρουν ένα πολύ καλό κώδικα επικοινωνίας τις μέρες αυτές, επιλύοντας θέματα και βρίσκοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Κυρίως όμως, η όψη αυτή εστιάζει στις επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να εισπράξεις πολύ σημαντικές εξελίξεις. Χειρίσου τα όποια θέματά σου με οργάνωση και μέθοδο, και να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να φτάσεις σε πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχετε τον ήλιο σας κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, είστε εσείς που εισπράττετε την εύνοια των ημερών αυτών και της όψης μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, τόσο για να ισορροπήσετε τις σχέσεις στην προσωπική σας ζωή, όσο και για να διευθετήσετε τα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν.

 

astrologos.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο με Ηλιακή Έκλειψη και Σελήνη στην Παρθένο; Ποια ζώδια θα τα βρουν «μπαστούνια»;

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα: Οι όψεις που θα δυσκολέψουν τα ζώδια το τριήμερο

Ξέχασε την επέτειό σας; Σίγουρα φταίει το ζώδιό του! Τα ζώδια με τη χειρότερη μνήμη

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αντώνης Σρόιτερ: H απίστευτη φωτογραφία του στο πλατό για τις τηλεοπτικές άδειες που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου -Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Πάθαμε πλάκα! Η Έλενα Παπαρίζου με κοντό μαλλί -Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της (Photo)

loading...