Έντονα συναισθηματική η σημερινή ημέρα, με την Σελήνη που από νωρίς το πρωί περνά στον Σκορπιό να δίνει έμφαση στα θέλω, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας που τώρα γίνονται πιο έντονες και αναζητούν διέξοδο, ενώ η ερωτική διάθεση ενισχύεται και κυριαρχεί!

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, το καλύτερο για όλα τα ζώδια αυτό το διήμερο είναι να δώσουν σημασία σε αυτό που πραγματικά θέλει η καρδιά τους και να φροντίσουν να το ικανοποιήσουν με όποιο τρόπο μπορούν για να μην αφήσουν μέσα τους συναισθηματικά… απωθημένα, που θα τα επιβαρύνουν!

Η ενέργειά της ημέρας ωστόσο είναι κατάλληλη για να ασχοληθούμε με οικονομικά ζητήματα που διευκολύνονται, εξυπηρετώντας συχνά τη διάθεση ή την ανάγκη μας!

Στις 5:43 το απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, διευκολύνει την έκφραση, αυτή που θα φέρει τα ζώδια πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε και θα μας βοηθήσει να μοιραστούμε μαζί τους όμορφες στιγμές, ευχάριστα συναισθήματα και ερωτισμό…Η όψη βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις μας και γενικότερα την κοινωνική μας ζωή, που γίνεται πιο έντονη. Ας αξιοποιήσουμε τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες της ημέρας, για να τροφοδοτήσουμε την ψυχή μας με καλή διάθεση, χαρά και κυρίως συναισθηματική ανταλλαγή, που θα ομορφύνει την καθημερινότητά μας και θα ανανεώσει την ερωτική μας ζωή!

zwd

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Σκορπιό

Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες), έχετε την τιμητική σας στο διήμερο αυτό και σας δίνεται η δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά και να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας ζητήματα. Κυρίως όμως, μπορείτε να εκτονώσετε κάθε συναισθηματική φόρτιση και να τη μοιραστείτε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.

Ερμής σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό της Σελήνης

Παράλληλα, σήμερα έχουμε μια πολύ όμορφη σύνοδο του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, που δίνει μια ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία.Τις ημέρες αυτές μπορεί να δημιουργηθούν για όλα τα ζώδια ιδιαίτερα επωφελείς επαφές, οι οποίες εξυπηρετούν σημαντικά τα εργασιακά ζητήματα και τις επαγγελματικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Ταυτόχρονα, θα ενισχυθούν ιδιαιτέρως και οι σχέσεις με τα αδέλφια μας. Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψουν μικρά ταξίδια ή μετακινήσεις, με άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα.

Κυρίως για όσους ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) του δεύτερου δεκαημέρου, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να προωθήσουν επαγγελματικά ζητήματα, να κλείσουν επιτυχώς σχέδια ή συζητήσεις, αλλά και να ανανεωθούν μέσα από ένα ταξίδι ή να ξεκινήσουν τις διακοπές τους!

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πώς φλερτάρουν τα ζώδια; Τι να περιμένεις από το καθένα αυτό το καλοκαίρι

Σίγουρα σε ξεπέρασε; Μάθε αν σε θέλει ακόμα ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς θα σας επηρεάσουν τα άστρα λίγο πριν την ορθή πορεία του Κρόνου

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Πένθος για την ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν

Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη φωτογραφία με την σύντροφό του, από τις διακοπές τους!

Δεν κρύβονται πια! Η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχεται τον έρωτας της στο Instagram – Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της!

loading...