Με αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση ξεκινά η σημερινή ημέρα μιας και η Σελήνη από τον Λέοντα μας μεταδίδει κάτι από τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα του ζωδίου! Η σύνοδος δε Σελήνης-Αφροδίτης που πραγματοποιείται νωρίς το πρωί σε αυτό το λαμπερό ζώδιο εντείνει ακόμη περισσότερο αυτή τη διάθεση, τροφοδοτώντας μας με την ενέργεια του!

Οι ώρες του πρωινού είναι κατάλληλες για να κάνουμε οτιδήποτε μας ευχαριστεί, οτιδήποτε ανανεώνει το συναίσθημά μας, να χαρίσουμε στους γύρω μας χαμόγελα, συναίσθημα, αισιοδοξία, να επικοινωνήσουμε από την καρδιά μας και να δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο κλίμα, που θα ενισχύσει τις σχέσεις μας!

sel

Σελήνη στην Παρθένο

Στις 10:34 το πρωί η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, αλλάζοντας τελείως τις ενέργειες και στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στα πιο πρακτικά μας θέματα, που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και με τις υποχρεώσεις μας. Θαυμάσια ημέρα για να ασχοληθούμε ακόμα και με τις δουλειές του σπιτιού, να ανανεώσουμε και να φρεσκάρουμε την ενέργειά του και να νιώσουμε όμορφα μέσα από αυτό!

Στις 11:43 το πρωί ωστόσο, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη (ο οποίος πλέον βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη) κι έτσι οι ώρες που ακολουθούν μας καλούν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε και κυρίως να αποφύγουμε την όποια κριτική καθώς και την τάση να γίνουμε πιο αυστηροί με τους γύρω μας, γιατί οι ισορροπίες το διάστημα αυτό είναι πολύ εύκολο να διαταραχθούν!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στην Παρθένο

Το διήμερο που ακολουθεί, οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας, Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι έχουν την τιμητική τους, μια και τους δίνεται η δυνατότητα να προωθήσουν με μεγαλύτερη ευκολία οτιδήποτε τους ενδιαφέρει, να ασχοληθούν επιτυχώς με την οργάνωση και τη μεθόδευση της δουλειάς και των στόχων τους, αλλά και να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία προς την κατεύθυνση που επιθυμούν.

astrologos.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στην Παρθένο- Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Μήπως σκέφτεται ακόμα την πρώην του; Μάθε αν «ψάχνεται» ανάλογα με το ζώδιό του!

Ποια χαρακτηριστικά των ζωδίων οδηγούν στο χωρισμό; Τα μοιραία λάθη κάθε ζωδίου

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα! Το μωρό που ολοκληρώνει την ευτυχία της!

Η Μαίρη Συνατσάκη γυμνή στο μπάνιο της!

Απομυθοποίηση τώρα! Δείτε την Κατερίνα Στικούδη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

loading...