Το τριήμερο που ακολουθεί δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και από τα εύκολα για όλα τα ζώδια, μιας και η επιρροή της ηλιακής έκλειψης της Πέμπτης θα είναι ισχυρή και στις ημέρες που ακολουθούν, προκαλώντας γεγονότα που στην απλή τους εκδοχή μπορεί απλά να μας ζορίσουν με κάποιο τρόπο, στη δύσκολη τους όμως εκδοχή μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε τη γη κάτω τα πόδια μας!

Το πλανητικό μενού περιλαμβάνει και δύο σημαντικές όψεις του Ήλιου: το τετράγωνο με τον Κρόνο και την αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνονται στην ημέρα της Παρασκευής. Οι όψεις αυτές έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε την περίοδο αυτή, είναι να θέσουμε τους όρους και τα όριά μας, κυρίως απέναντι σε αυτούς που συνηθίζουν να τα υπερβαίνουν.

Κυρίαρχο το συναίσθημα της ανασφάλειας, που οδηγεί τη σκέψη, τις κινήσεις και τις προθέσεις μας, συχνά χωρίς να μας αφήνει να αναλάβουμε δράση και να λειτουργήσουμε δυναμικά… Κάθε μας κίνηση είναι κάτω από το συναίσθημα του φόβου, που γενικότερα πλανιέται στο σκηνικό της καθημερινότητας τις ημέρες αυτές και που έχει την τάση φυσικά να μας ακινητοποιεί.

zwd

Είναι πολύ πιθανό -ανεξάρτητα σε ποιο από τα ζώδια ανήκουμε-να νιώσουμε εγκλωβισμένοι, ενώ τα γεγονότα που εξελίσσονται στην καθημερινότητά μας δε μας επιτρέπουν ούτε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, ούτε να χειριστούμε τις καταστάσεις όπως έχουμε σκεφτεί ή δρομολογήσει. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά μας που μας απογοητεύουν.

Τις ημέρες αυτές καλό θα ήταν για όλα τα ζώδια να μην εμπιστευόμαστε τίποτα και κανέναν, παρά μόνο τη εσωτερική μας φωνή που θα μας κατευθύνει στην σωστή κατεύθυνση…Ας θυμόμαστε πως αυτό που πραγματικά μπορεί να μας δικαιώσει, είναι μόνο η σκληρή δουλειά προς το στόχο μας, η σωστή προετοιμασία και φυσικά και οι κατάλληλες επιλογές, που τώρα ενδεχομένως χρειαστεί να κάνουμε.

Και βέβαια, το διάστημα αυτό θα υπάρξουν πολλές… »σειρήνες» οι οποίες θα θελήσουν να μας βγάλουν από το δρόμο μας, όμως εμείς θα πρέπει να δεθούμε στο κατάρτι σαν άλλος Οδυσσέας και να μην παρασυρθούμε από τις φωνές τους και κυρίως από τον… »κακό μας εαυτό», που ποθεί να ακολουθήσει τις φωνές αυτές! Υπάρχει έντονο το στοιχείο του λάθους, της παραπλάνησης και της εξαπάτησης, γι’ αυτό χρειάζεται όλα τα ζώδια να είναι πολύ προσεκτικά στις κινήσεις, αλλά κυρίως στις αποφάσεις που παίρνουν.
Ας βάλουμε όρια και ας μην επιτρέπουμε σε κανέναν να τα υπερβεί… Και κυρίως να αποφύγουμε τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες, που μπορεί να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον απογοήτευσης τις ημέρες αυτές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ήλιου;

Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμοι (30,31 Μαΐου και 1 Ιουνίου), Τοξότες (1, 2, 3, 4 Δεκεμβρίου) Παρθένοι (1, 2, 3 Σεπτεμβρίου) και Ιχθύες (28, 29 Φεβρουαρίου και 1, 2 Μαρτίου), οι ημέρες αυτές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μια και σας φέρνουν αντιμέτωπους με επιλογές του παρελθόντος, τις οποίες τώρα καλείστε να διαχειριστείτε και να πάρετε μια θέση πιο οριστική απέναντί τους. Ωστόσο, μην καταλήγετε σε αποφάσεις αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να τις εξυπηρετήσετε.

Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με Δία

Βεβαίως, στο τριήμερο αυτό έχουμε και την κορύφωση της συνόδου μεταξύ του ανάδρομου Ερμή και του Δία. Είναι η στιγμή για να ανατροφοδοτήσουμε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, να τις ξαναδούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, να επανασχεδιάσουμε τους στόχους μας. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταλήξουμε σε ένα τελικό αποτέλεσμα την περίοδο αυτή, μια και πολύ πιθανόν να μην έχουμε λάβει υπόψη όλες τις παραμέτρους. Δεν αποκλείεται να ανοίξουν και θέματα του παρελθόντος και να επανέλθουν προτάσεις και συζητήσεις σε μια νέα βάση με καινούρια δεδομένα, πολύ πιο αισιόδοξα και ενθαρρυντικά για την εξέλιξή μας.

Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και ιδιαίτερα αν ανήκεις στα ζώδια της γήινης τριπλότητας, (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών, η περίοδος αυτή σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης, που όμως στηρίζονται στην καλή οργάνωση και διαχείριση, αλλά κυρίως σε πολλή και ουσιαστική δουλειά. Η κοινωνική μας ζωή επίσης προσφέρει πολλές ευκαιρίες εκτόνωσης και ενίσχυσης του ψυχισμού μας, αλλά και της αναθέρμανσης κάποιων σχέσεων από το παρελθόν, που νιώθουμε πως μια ειλικρινής και ξεκάθαρη συζήτηση μαζί τους θα μπορούσε να τις αποκαταστήσει.

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Ο Ανάδρομος Ερμής φέρνει νευρικότητα και μπερδέματα- Ποια ζώδια πρέπει να δώσουν προσοχή στις μετακινήσεις!

Αν τον «φτύσεις» θα κολλήσει; Σε ποια ζώδια αρέσει το «κρυφτό»;

Τα μυστικά που κρύβει κάθε ζώδιο! Τι αποκαλύπτει το καθένα σε μια κρίση ειλικρίνειας;

Τα καλύτερά μας σήμερα:

«Έφυγε» ένας άγγελος: Πέθανε η η γυναίκα του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Θρήνος! Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός από τους «Συμμαθητές», Ανδρέας Σιδέρης – Σε ηλικία 35 ετών!

Αλεξάνδρα Ούστα: Παντρεύτηκε η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά -Δείτε φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο

loading...