Καλησπέρα ξωτικά μου! Και προσπαθώντας να κατανοήσω την ανεξήγητη χαρά που νιώθω, ανακάλυψα πως έρχονται απρόβλεπτες ημέρες κυρίως στον έρωτα!

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Τοξότη,  όσο να είναι φροντίζει η διάθεση του κόσμου, να είναι παιχνιδιάρικη. Φλερτ, περιπέτειες, χαμόγελα και μια αισιοδοξία, έτσι επειδή! Έρχεται ο Ουρανός, ο πλανήτης του απρόβλεπτου, που θα κάνει τα μαγικά του και θα προκαλέσει κεραυνοβόλους έρωτες! Πάθη! Γνωριμίες νέες, διαφορετικές, ξεσηκώνεται το σύμπαν όλο!

Ποιοι είναι οι τυχεροί της παρέας; Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι!

Δηλαδή από τις 05/11, θα μαγευτούμε κανονικά και πιστεύω πως έρχεται ένα καταπληκτικό ΣΚ για όλα τα ζώδια. Να πιάσει μέχρι τις 7/11; Μέχρι τις 8/11;; Μακάρι να συμβούν τα απίστευτα και ας κρατήσει λίγο. Ετοιμαστείτε να βιώσουμε καταπληκτικά συναισθήματα!

Κριός
Ένα ταξιδάκι τις μέρες αυτές είναι ότι πρέπει για να κάνετε με το σύντροφό σας. Έτσι να ανανεωθεί η σχέση σας, να ζήσετε ερωτικές στιγμές και να ξεπεράσετε τη καθημερινότητα. Από την άλλη όμως μπορεί να φλερτάρετε με πολλές υπάρξεις, κρυφά και φανερά. Σας ελκύει το άγνωστο, το παράνομο, αποζητάτε περιπέτειες μυστήριες και χαρωπές και ότι προκύψει.

Ταύρος
Ως δια μαγείας απελευθερώνεστε από οτιδήποτε σας πλήγωσε στο παρελθόν και νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Ακόμα και αν έχετε κάποιο απωθημένο στον έρωτα, το ξεπερνάτε, προχωράτε μπροστά και αντίο mon amour! Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη, η διάθεσή σας βελτιώνεται πολύ και φεύγει ένα βάρος. Ανάλαφρο το σκηνικό..

Δίδυμος
Μια νέα γνωριμία προκύπτει, έτσι ξαφνικά, με έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό, πιο μυστήριο, πιο ελκυστικό. Να βγείτε από το σπίτι, να ντυθείτε ωραία να σας δουν, γιατί επιβάλλεται να είστε μέσα στο παιχνίδι. Το ερωτικό κυρίως.. Οι δεσμευμένοι αφιερώνετε χρόνο στο σύντροφό σας, γίνεστε καταπιεστικοί. Δε γίνεται σε δυο τρεις μερούλες, να καλύψετε τα κενά ετών.. Να είστε πιο γλυκοί.. και υπομονετικοί..

Καρκίνος
Ένα άτομο από τη δουλειά σας, θα σας κάνει τα γλυκά τα μάτια και εσείς θα υποκύψετε κανονικά! Άλλωστε δεν έχετε το χρόνο για βόλτες, αφού είναι περίοδος που τα δίνετε όλα στα επαγγελματικά σας. Ναι μεν τα απρόβλεπτα είναι και τα καλύτερα, ναι μεν να το απολαύστε, όσο το φλερτ είναι αθώο. Το νου σας, γιατί ωραίες οι περιπετειούλες, αλλά όχι με συναδέλφους.. Βέβαια.. στου κουφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!

Λέων
Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται μέσα στη ζωή σας, να το συναντάτε κάθε μέρα και ξαφνικά να σας γυαλίσει στο μάτι. Έρωτας θα συμβεί; Έλξη τρομερή και φοβερή; Πάντως είστε έτοιμοι για όλα καιρό τώρα. Κάποιο βλέμμα σας καρφώνει, σας διαπερνά και το ερωτικό σας το θερμόμετρο στα ύψη. Μεγάλη χαρά έρχεται, σήμερα, αύριο, παρά μεθαύριο.. το νου σας και να λέτε ναι στις βόλτες!

Παρθένος
Δεν έχω λόγια. Κανένας έρωτας δε σας πιάνει εσάς. Και η Θεά Αφροδίτη να σας πάρει από το χέρι, να σας πάει βόλτα, εσείς θα σκέφτεστε το χρήμα και τις δουλειές. Ανεξήγητη η περίπτωση η δική σας, όμως να προσμένετε λεφτά, να σας εκπλήξουν ευχάριστα, αφού θα μπουν στη τσέπη σας.. κληρονομικό το ζήτημα; Αύξηση στη δουλειά; Γεμίζει το πορτοφόλι ως δια μαγείας..

Ζυγός
Φοβερές οι μέρες αυτές για εσάς τους ερωτευμένους και μη! Μπορεί ακόμα να σας κάνουν και ερωτική εξομολόγηση, πάντως κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει έτσι ξαφνικά. Θα είναι με το σύντροφό σας; Με ένα νέο μαναράκι; Να βγείτε από το σπίτι, να σας δουν, να σας θαυμάσουν, γιατί πολύ φλερτ, χαμόγελα και πονηρά χαμόγελα έχει το μενού. Μέρες που το φλογερό σεξ μπαίνει στη ζωή σας.. απογειώνεστε!

Σκορπιός
Εσείς γλυκά μου απογειώνεστε επαγγελματικά και μόνο. Μια πρόταση θα σας ξετρελάνει, αλλάζετε δουλειά, περισσότερα χρήματα έρχονται και επιτέλους θα μπορέσετε να χαμογελάσετε. Την ευκαιρία που γυρεύατε τόσο καιρό, θα σας τη προσφέρουν έτοιμη στο πιάτο και ίσως χρειαστεί να ξενιτευτείτε κιόλας. Αλλά δε σας νοιάζει καθόλου. Η αυτοπεποίθηση στα κόκκινα, νιώθετε πολύ μοναδικοί και αξεπέραστοι.

Τοξότης
Πώς να σας τα πω δε ξέρω! Ο έρωτας βρίσκεται ήδη έξω από τη πόρτα σας, τα έχει ήδη πει με τη Θεά την Αφροδίτη, το μόνο που μένει είναι να το μάθετε κιόλας! Θέλετε, δε θέλετε, κάποια ύπαρξη θα σας πάρει το μυαλό, θα κάνει τη καρδιά σας να χτυπήσει σα τρελή, ετοιμαστείτε για ερωτικές περιπέτειες και τσαχπινιές που θα σας ανανεώσουν. Ρίξτε το στη διασκέδαση και αφήστε το σύμπαν να κάνει τα μαγικά του.

Αιγόκερως
Καμία σχέση ο έρωτας και εσείς. Πού να σας πιάσει το αστρολογικό αυτό φαινόμενο. Βέβαια, τα βρίσκετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους και μπορεί να έχουν και μια έκπληξη μόνο για εσάς. Σας αγκαλιάζει η οικογένειά σας και δίνουν λύσεις σε θέματα που καιρό σας βασανίζουν. Να είστε κοινωνικοί, φιλικοί, προσαρμοστικοί και δεκτικοί. Η καρδιά σας, βρίσκει γαλήνη ξανά.

Υδροχόος
Αφού η Αφροδίτη και ο Ουρανός έχουν κέφια, γιατί να μη τα έχετε και εσείς. Σας βλέπω με μια βαλίτσα στο χέρι, να ταξιδεύετε για ακόμα μια φορά, γιατί η αλήθεια είναι πως είναι το μόνο που σας αρέσει πολύ. Βέβαια, ο έρωτας σας την έχει φυλαγμένη καιρό τώρα, για αυτό να το ξέρετε μπορεί να προκύψει από το πουθενά και να νιώσετε μια ανησυχία, τύπου, πώς το πάθατε εσείς αυτό! Φιλικό το πρόσωπο, το γνωρίζετε ήδη. Απλά τις μέρες αυτές θα δώσετε τη σημασία που πρέπει. Λέτε να βρείτε το άλλο σας μισό;

Ιχθύς
Ποιος έρωτας και ποιες μεταξωτές κορδέλες; Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας βασανίζουν, ευχάριστα όμως, γιατί κάτι βελτιώνεται και περισσότερα χρήματα μπαίνουν στη τσέπη σας. Ότι όνειρα κάνατε το τελευταίο τον καιρό, μπορεί να βγουν αληθινά. Και να μην είναι όλα, δε πειράζει, ας γευτείτε ένα μέρος και η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη.  Μπορεί να λάβετε μια αύξηση, μπορεί να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, πάντως χτίζετε το μέλλον σας..

magicfariel

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Επιλέξαμε τα πιο ωραία κομμάτια από το 10μερο εκπτώσεων στα Bershka

H κορυφαία τάση της εποχής: 20 ιδέες για σοκολατί μωβ αποχρώσεις στα μαλλιά! (photos)

Αδυνατιστικό smoothie με σοκολάτα

loading...