Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω 12/11 – 7/12/2016! Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω 12/11 – 7/12/2016! Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;
Το ζητούμενο τις ισορροπίας είναι το φλέγον θέμα και η αγάπη στη ζωή μας. Αρκετοί θα ρίξετε όλο το βάρος στη δουλειά σας. Γίνεστε δημιουργικοί και προχωράτε με γνώμονα τη λογική. Σταθερά βήματα, καλά οργανωμένα και με το συναίσθημα της νίκης!

Κάποιοι άλλοι θα αναρωτηθείτε πού πήγε η αγάπη; Ψαχτείτε μέσα σας και τις απαντήσεις θα τις δώσετε οι ίδιοι και όχι οι άλλοι για εσάς.

Και οι άτακτοι της παρέας! Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι! Δε ξέρω.. το πώς;;; Αλλά ποικιλία να υπάρχει..

Κριός
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στρέφει τη προσοχή σας στα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν. Θέλετε περισσότερα για τον εαυτό σας, επενδύετε τον καιρό αυτό με διάφορους τρόπους, αγωνιάτε για να φτάσετε στο τέλος. Πρέπει να βγείτε νικητές ο κόσμος να χαλάσει. Συνεπώς, πού οι έρωτες, οι αγάπες και τα λουλούδια; Πουθενά! Πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, ή στο διάβασμα, ή και στα δυο και στοχεύετε ψηλά! Οι δικοί σας άνθρωποι σίγουρα θα είναι το στήριγμά σας, όμως οι πιο έξω θα σκούζουν, ο καθένας για το λόγο του. Οι φιλοδοξίες σας στα κόκκινα!

Ταύρος
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας μεταμορφώνει σε ταξιδιάρικη ψυχή. Ναι, θα απαρνηθείτε για λίγο τις ανέσεις σας, προκειμένου να φύγετε μακριά, κάποια στιγμή σύντομα! Η επιρροή είναι απίστευτα αισιόδοξη, θετική, γεμάτη από σκανδαλιά και περιπέτειες! Μην αναστατωθείτε αν ξαφνικά σας πουν να πάτε σε ένα μέρος διαφορετικό. Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, δηλαδή ξεκινήστε να μαζεύετε λεφτά, για να έχετε μια άνεση αργότερα. Και έτσι να μην είναι, θα βρεθεί ένας μαγικός τρόπος, που θα μπορέσετε να απολαύσετε τους φίλους σας και να κάνετε πολλές τρέλες! Και κάπως έτσι μπορεί να έρθει ο έρωτας..

Δίδυμος
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας βάζει μυαλό! Συνέρχεστε ως δια μαγείας! Καλό αυτό βέβαια, αφού θα στρέψετε τη προσοχή σας σε επαγγελματικά θέματα και μπορεί να βρείτε και κάτι που σας εκφράζει. Ναι μεν ο στόχος είναι τα λεφτά, αλλά να σας αρέσει κιόλας αυτό που κάνετε. Και κάπως έτσι θα μπείτε σε μια σειρά και θα καταφέρετε να επαναφέρετε την ισορροπία στη ζωή σας. Ο σκοπός είναι να πληρώσετε τις οφειλές σας, να σταματήσουν να σας ενοχλούν και να πάρετε μια ανάσα, μετά από πολύ καιρό. Ο Έρωτας καραδοκεί έξω από το παράθυρο! Θα μπουκάρει.. και όλο και κάτι συναρπαστικό μπορεί να ζήσετε!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, φέρνει τον έρωτα μέσα στη ζωή σας! Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, αφιερώνετε το χρόνο σας, δημιουργείτε ευκαιρίες και όλα μια χαρά. Μπορεί να γνωρίσετε και το σύντροφο της ζωής σας, εσείς οι ελεύθερες υπάρξεις, όλα είναι πιθανά! Το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο, αλλάζετε στάση εσείς, αλλάζει και ο σύντροφός σας. Μήπως να το κοιτάξετε αυτό; Φροντίστε να είστε όμορφοι και λαμπεροί, γιατί εντυπωσιάζετε με τη συμπεριφορά σας, με το χαρακτήρα σας, μαγεύετε τα πλήθη. Αν σας κάνουν μια νέα πρόταση για δουλειά, να τη λάβετε στα πιο σοβαρά. Τα χρήματα μπορεί να είναι και περισσότερα.

Λέων
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας κάνει καλά παιδιά! Μαζεύεστε στο σπίτι, τέρμα οι βόλτες, τα ποτά και τα ξενύχτια και ξεκινάτε πάλι φυσική ζωή. Καλό φαγητό , ύπνο και γυμναστική. Βέβαια, πρέπει να δουλέψετε τις αντοχές σας, Να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Να αποκτήσετε δύναμη. Συνεπώς, σας χάνουν οι παρέες και τα στέκια, απολαμβάνετε τη ζεστασιά του σπιτιού σας και γίνεστε ακόμα καλύτεροι στη δουλειά σας. Δώστε όλο σας το είναι εκεί, για να καταφέρετε να λύσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να προχωρήσετε παραπέρα. Τις μέρες αυτές μπορείτε να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας!

Παρθένος
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας κάνει πολύ ερωτικούς! Συγκλονίζομαι που θα γράψω τέτοια πράγματα για εσάς, αλλά ως δια μαγείας θα βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας και θα μεταμορφωθείτε σε μια πολύ σέξι ύπαρξη. Σας βλέπω να αλλάζετε μαλλί, τα ρούχα σας να είναι πιο προκλητικά και να φλερτάρετε με τη ψυχή σας! Αλλάζετε και στάση απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει καιρό τώρα. Αφού με το σταυρό στο χέρι δεν έγινε δουλειά, θα γίνει με διαφορετικό τρόπο! Ειλικρινά, να σας δω να τη πέφτετε στο μαναράκι και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον! Καιρός είναι να απολαύσετε και εσείς τη ζωή, λίγο πιο χαλαρά, δίχως ταμπού και προκαταλήψεις. Απίστευτο;;;

Ζυγός
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας κάνει πιο σπιτίσιους από ποτέ! Δε κουνάτε ρούπι τις μέρες αυτές, θα αποζητήσετε τη γωνίτσα σας, το καναπέ σας, το κρεβατάκι σας και ούτε με γερανό δε θα βγαίνετε έξω! Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως θα γίνετε αντικοινωνικοί. Αντιθέτως θα τους μαζέψετε όλους στο σπίτι, θα φτιάξετε λιχουδίτσες και θα χαλαρώσετε κουτσομπολεύοντας. Δημιουργικοί όσο ποτέ, σιγά-σιγά θα μπείτε σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση και σας βλέπω με μια γιρλάντα στο χέρι. Αλλάξτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, φτιάξτε γλυκά, δείξτε την άλλη σας τη πλευρά!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας κάνει πιο εκφραστικούς από ποτέ! Η επιρροή σε γενικές γραμμές είναι τέτοια, να είστε ειλικρινής με όλους. Από τη μια ο Άρης στον Υδροχόο, από την άλλη η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το καλό με το κακό, σας κάνει από ότι αντιλαμβάνομαι ισορροπημένους. Θα μπορέσετε τις μέρες αυτές να ελέγχετε τα λόγια σας, όχι όμως και πάντα. Παίξτε ομαδικά, για να πετύχετε το σκοπό σας. Ξεχάστε για λίγο τον αρχηγό που κρύβετε μέσα σας, για να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιλέξτε για συντροφιά, ανθρώπους που έχουν να σας προσφέρουν και από κάτι. Παράδειγμα μια καλή δουλειά. Μια νέα ευκαιρία. Είναι φίλοι σας άλλωστε.. ίσως και χρόνια τώρα! Ταξιδέψτε για να ανανεωθείτε.

Τοξότης
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας κάνει τσιγκούνηδες πολύ! Μαζεύεστε στο σπίτι και μετράτε τα λεφτά σας. Όσα έχετε φυσικά. Ένα πανικό το παθαίνετε, αλλά τόσο καιρό, μια από εδώ, μια από εκεί, να δοκιμάσετε και εκείνο το διαφορετικό, πόσο πια;;; Αμφιβάλλω αν σας αρέσει η μαγειρική, αλλά αν είναι να κόψετε τις σπατάλες, τέρμα και το φαγητό από έξω. Βάλτε εκεί το τσουκάλι, δείτε καμιά συνταγή από το internet και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Ενώ λατρεύετε τις βόλτες, θα τις κόψετε και αυτές, αλλά μη στεναχωριέστε. Μαζέψετε τους φίλους σας στο σπίτι. Χειμώνιασε άλλωστε.. λέμε τώρα!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, επιτέλους σας κάνει πολύ ερωτικούς και εκφραστικούς συγχρόνως! Το φλερτ επιστρέφει στη ζωή σας, μετά από καιρό και θα έχετε ορεξούλες για νέες γνωριμίες, για πονηρά σούρτα-φέρτα! Αγαπάτε και το σύντροφό σας, πιο πολύ, βέβαια, με τον Άρη στον Υδροχόο, ίσως να είναι μια κρύο και μια ζέστη. Εξαρτάται από τη περίσταση. Γοητεύετε με τη παρουσία σας και αν είστε και γλυκομίλητοι μπορεί να πετύχετε πολλά. Και να αποκτήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας ξανά ή να σας προσέξει με άλλο μάτι το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο. Και αν δε τα καταφέρετε στον έρωτα, σίγουρα θα έχετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό όνειρο για να πετύχετε!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας κάνει πιο αντικοινωνικούς από ποτέ! Κλείνεστε πάλι στον εαυτό σας, στις σκέψεις σας, ξαφνικά αναρωτιέστε πού πήγε η αγάπη, πού πήγε ο έρωτας; Εννοείται πως φταίτε εξολοκλήρου, γιατί η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, στη καριέρα σας! Απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού σας, όλο στη γύρα είστε το τελευταίο τον καιρό και ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Ωραία η διασκέδαση και τα νυχτοπερπατήματα, αλλά πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας λιγάκι. Τι είναι αυτό που θέλετε επιτέλους από τη ζωή σας; Με σοφιστικέ ύφος σας βρίσκω και να το παίζετε πολύ μοναδικοί και αξεπέραστοι!

Ιχθύς
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, επιτέλους σας δίνει όρεξη για διασκέδαση, βόλτες και νυχτοπερπατήματα! Καιρός ήταν, γιατί μετά το καλοκαίρι το χάος. Με φίλους και παρέες, θα είστε συνεχώς, πολύ γοητευτικοί και άκρως δημιουργικοί. Μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά να φτιάξετε κάτι με τα χέρια σας. Το μυαλό σας φαντάζεται διάφορα, θέλετε να εκφραστείτε καλλιτεχνικά και όλο και κάτι θα σκαρφιστείτε. Κοιτάξτε να κάνετε παρέα με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση, που έχουν να σας προσφέρουν νέες εμπειρίες, για να ξεφύγετε από τα γνωστά. Ανανεωθείτε και φροντίστε τον εαυτό σας. Ο έρωτας;;; Τον πάτησε το τρένο! Τώρα έχει περιπέτειες και πολύ φλερτ!

magicfariel

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το σύνολο της Ελένης που θέλουμε να αντιγράψουμε! Πόσο κοστίζει και πού μπορείς να το βρεις…

Ξέχνα το ombre! Η νέα τάση στα μαλλιά λέγεται eclipting και πρέπει να την δοκιμάσεις!

Χημική δίαιτα με μακαρόνια: Χάσε έως και 5 κιλά την βδομάδα!