Ο Σεπτέμβριος αυτός, θα είναι ο μήνας που αλλάζει ουσιαστικά τα δεδομένα. Στα επόμενα περίπου δυόμισι χρόνια θα γυρίσουμε σελίδα σε ότι αφορά την κουλτούρα, την μόρφωση, τον τρόπο σκέψης, την πνευματική μας ωριμότητα . Σε συλλογικό επίπεδο, θα αλλάξουν νόμοι, κυβερνόντες, αλλά και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε σαν λαός τις εξωτερικές επιρροές. Ο χώρος της εκπαίδευσης θα αναγκαστεί να συγκλίνει σε ουσιαστική μεταρρύθμιση, ενώ θα συμβάλει ο Κρόνος με την παρουσία του, σε ανάπτυξη της ιατρικής επιστήμης.Σε παγκόσμια κλίμακα, νέες ιδέες θα αλλάξουν την δομή όλου του κόσμου, πάνω σε θρησκείες, κουλτούρες, κυβερνήσεις και σύνορα κρατών θα αλλάξουν ή θα μεταβληθούν πληθυσμοί χωρών λόγο μετακίνησης τους.

Ο Κρόνος βάζει δομές και όρια στην ζωή μας, μας ωριμάζει και σταθεροποιεί τις αξίες. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς και ιδίως τον Μάρτιο του 2016, θα υποβάλει τον κόσμο σε μια νέα δοκιμασία. Αλλά και τα εσωτερικά θέματα της χώρας μας, θα υποστούν και πάλι μία νέα ταραχώδη περίοδο. Μήνας συγκρούσεων και επαναπροσδιορισμών, θα δείξει τα κακώς κείμενα με σκληρό τρόπο προς τα έξω.

Σε προσωπικό επίπεδο, η ολοκλήρωση του καθένα μας, θα έρθει μετά από προκλήσεις που σταδιακά θα μας βάλλουν σε διαφορετικά μονοπάτια εξέλιξης.

Τα ζώδια που θα λειτουργήσει με θετικό τρόπο ο Κρόνος, είναι οι Λέοντες και οι Κριοί, ενώ θα πιέσει αρκετά Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες. Πέρα από τα δύσκολα που θα φέρει ο Κρόνος στην νέα του θέση, προς το τέλος του 2016 θα υπάρξει πρόοδος και σταθερότητα σε πολλά θέματα.

Με μία πολύ σύντομη ματιά θα δούμε την πορεία του Κρόνου μέσα στο ζώδιο του Τοξότη, που η παραμονή του σε αυτό θα είναι έως τις 19/12/2017. Ο αυστηρός δάσκαλος, αλλά και απόλυτα δίκαιος, θα διδάξει με τα γεγονότα του…

Τα μεταβλητά ζώδια θα πρέπει να αφουγκραστούν τις αλλαγές που θα υποστούν, μέσα από μια Καρμική διαδικασία.

-Οι Δίδυμοι οφείλουν να ρίξουν περισσότερο βάρος στην προσωπική τους ζωή και να ξεκαθαρίσουν το νεφέλωμα που υπάρχει στις σχέσεις και συνεργασίες τους. Μέχρι το τέλος του 2017, θα έχουν επαναπροσδιορίσει τις βασικές τους ανάγκες, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
-Οι Παρθένοι θα ανατρέξουν στις ρίζες και τα τραυματικά γεγονότα που τους σημάδεψαν και αφορούν την οικογένεια. Μέχρι που να φύγει η επιρροή του Κρόνου, ουσιαστικά θα αποχαιρετίσουν για πάντα βλαβερά πρόσωπα και θα ασχοληθούν με την ακίνητη περιουσία τους.
-Οι Τοξότες, ωριμάζουν μέσα από περιοριστικές καταστάσεις, καθυστερήσεις και απώλειες. Η μαθητεία τους περνά μέσα από εμπειρίες του παρελθόντος που τώρα ζητούν πιο ώριμες συμπεριφορές ώστε να έρθει η ισορροπία στην ζωή τους. Η υπομονή είναι εκείνη που θα αναπτυχθεί και μέσα από εκεί θα δικαιωθούν.
– Οι Ιχθύες μέσα από προσπάθειες και αγώνες που θα κάνουν, θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Αν η επαγγελματική τους ταυτότητα είναι συγκεχυμένη, χωρίς στόχους και πρόγραμμα, ήρθε η στιγμή τις δίκαιης ανταμοιβής. Ότι έχουν σπείρει κατά το παρελθόν, αυτά θα θερίσουν.

Θετικό πρόσωπο θα δουν από τον Κρόνο τα δύο ζώδια της φωτιάς, Κριοί και Λέοντες, αλλά και τα δύο ζώδια του αέρα Ζυγός και Υδροχόος. Ποιο συγκεκριμένα…

-Οι Κριοί θα έχουν πνευματική εξέλιξη και τα ταξίδια θα αποδειχθούν πηγή έμπνευσης και ευκαιριών.
-Οι Λέοντες θα πατήσουν πιο γερά στα πόδια τους και σε ότι αποφασίσουν θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Θέματα καρδιάς θα βρεθούν σε σοβαρή θετική εξέλιξη και δικαίωση στον χρόνο.
-Οι Ζυγοί θα βάλλουν σε τάξη τις ιδέες τους και θα λειτουργούν με ωριμότητα στο περιβάλλον τους.
-Οι Υδροχόοι θα σταθεροποιήσουν φιλίες και θα μπορέσουν να βγάλουν τα όνειρά τους από την αναμονή.

Τα ζώδια που δεν θα επηρεαστούν με ουσιαστικό τρόπο από την Κρόνια αλλαγή είναι, ο Ταύρος, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως.

Προετοιμαστείτε όλοι για μία περίοδο δίκαιης ανταμοιβής που θα βασίζεται στην πορεία ζωής του καθένα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργείτε δίκαια και να μάθετε να είστε ξεκάθαροι σε αυτό που πρεσβεύετε.

Πηγή:now24.gr

loading...