Υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο με αρκετή επιφύλαξη καθώς είναι πρόσφατη η σεληνιακή έκλειψη που έκλεισε τον κύκλο των κόκκινων φεγγαριών, αλλά ο μήνας αυτός είναι σίγουρα καλύτερος από τον προηγούμενο χωρίς πολλές εντάσεις και δυσκολίες, σίγουρα όμως είναι ένας μήνας που μας βάζει σε έναν νέο τρόπο σκέψης πιο πρακτικό, πιο προσγειωμένο καθώς τόσο ο Άρης κινείται από την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου στην Παρθένο βοηθώντας μας να περιφρουρήσουμε τα κεκτημένα μας όσο και η Αφροδίτη που περνά και αυτή στην Παρθένο στις αρχές του μήνα αναθεωρεί τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας.

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 9 στον Ζυγό αυξάνει το φόβο του ανταγωνισμού και σας κάνει να είστε κάπως επιθετικοί στους συνεργάτες σας, γεγονός που δεν βοηθά στο να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας ζητημάτων. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μην έχετε προβλήματα στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του δε θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στον εργασιακό σας χώρο. Κρατήστε σε επιθυμητά επίπεδα τις συζητήσεις σας και μην ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά. Να είστε προσεχτικοί στο τρόπο που χειρίζεστε το λόγο και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αφού με το να αντικρούετε όσους διαφωνούν μαζί σας, είτε έχουν δίκιο είτε άδικο, δε θα κερδίσετε τίποτε άλλο, εκτός από το να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.
Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 13 στον Ζυγό θα πραγματοποιήσει ταυτόχρονα και μία δυσμενή όψη με τον Ουρανό με αποτέλεσμα να δοκιμάσει αρκετά τη σχέση σας, σε όσους είστε δεσμευμένοι και δεν αποκλείεται, αν δεν έχετε γερές βάσεις και έχει φτάσει εδώ και καιρό σε τέλμα, να διαλυθεί οριστικά. Λογικό είναι πως κάτι τέτοιο ίσως σας βρει απροετοίμαστους και σας στεναχωρήσει, όμως, πολύ σύντομα μία νέα γνωριμία θα σας κάνει να ξεχάσετε και να καταλήξετε στο συμπέρασμα πως ήταν απαραίτητο και για το καλό σας ό,τι έγινε. Συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, προσέχοντας, όμως τα όρια που επιβάλλουν οι συνθήκες και χωρίς να γελοιοποιείτε τις σοβαρές υποθέσεις.

Με τη βοήθεια της λογικής και του Ερμή σε ορθή πορεία πλέον στον Ζυγό θα βρείτε το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου τις επιθυμητές λύσεις. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στις 27 του μήνα στον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε συναισθηματικό.

Αστρολογικές όψεις Οκτωβρίου 2015

1/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη (1 ημέρα): Δύσκολη μέρα. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα.

2/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο (1 ημέρα): Έμπνευση, καλές ιδέες και όρεξη για δημιουργία. Μπορείτε να σταθεροποιήσετε εύκολα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

3/10 – Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Σήμερα μπορείτε να βρείτε εύκολα λειτουργικές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν και αφορούν την εργασία σας.

5/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό (1 ημέρα): Η μέρα φορτίζει την ατμόσφαιρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας και στην κριτική σας.

6/10 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 1 ημέρα): Έντονος προβληματισμός για οικονομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.

7/10 – Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (+/- 7 ημέρες): Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα αυξήσουν σήμερα τις ανησυχίες σας και θα σας γεμίσουν ανασφάλειες.

8/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τον περίγυρό σας και να συζητήσετε κρίσιμα θέματα που σας αφορούν.

8/10 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου: Η περίοδος είναι κατάλληλη για να διευρύνετε τον κύκλο των επαγγελματικών σας γνωριμιών και να κλείσετε πιο εύκολα οικονομικές συμφωνίες.
9/10 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη (1 ημέρα): Μην επηρεάζεστε από τρίτα άτομα, γιατί όλοι δεν θέλουν το καλό σας.

9/10 – Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού: Κατάλληλη ημέρα για να συζητήσετε κρίσιμα θέματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

10/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα αποδώσουν καρπούς.

11/10 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Προσέχετε τα λόγια σας, γιατί εύκολα μπορεί να εκτεθείτε χωρίς να το καταλάβετε.

12/10 – Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Εύκολες θα είναι οι μετακινήσεις και τα προγράμματά σας αυτό το διάστημα.

12/10 – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό (+/- 1 ημέρα): Έναν λόγο για να προσγειωθείτε απότομα φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα και πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις.

13/10 – Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού: Γεμάτη σχέδια και καλή διάθεση θα είναι η σημερινή ημέρα. Προωθήστε τα συμφέροντά σας χωρίς τύψεις.

14/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Η φαντασία σας θα δώσει λύσεις, που ούτε καν είχατε σκεφτεί. Το κλίμα είναι καλό για αναθέρμανση σχέσεων.

16/10 – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Σήμερα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και η όψη αυτή θα σας δείξει τις μεθόδους για να το πετύχετε.

17/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, Ποσειδώνα, Άρη και Δία (1 ημέρα): Ασχοληθείτε σήμερα με τις λεπτομέρειες ενός επαγγελματικού θέματος που σας απασχολεί και θα βγάλετε άκρη.

17/10 – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Μην αφήσετε σήμερα κανέναν να εισβάλει στην προσωπική σας ζωή, γιατί πρέπει να διασφαλίσετε τις σχέσεις σας.

18/10 – Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία (+/- 7 ημέρες): Καλό διάστημα για λήψη αποφάσεων, μιας και συνδυάζετε τη λογική με το συναίσθημα.

20/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Αποφύγετε σήμερα θέματα συζητήσεων με υφισταμένους, που μπορεί να οξύνουν τις μεταξύ σας σχέσεις και γενικά αποφύγετε αντιδράσεις στις υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά.

23/10 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Σήμερα να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις και σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Μην ελπίζετε σε υποσχέσεις και παραμείνετε φειδωλοί σε λόγια και πράξεις.

23/10 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού: Οι εσωτερικές σας σκέψεις, σας προφυλάσσουν από δυσάρεστες εξελίξεις και φέρνουν τα πράγματα υπέρ σας.

24/10 – Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Άρη (1 ημέρα): Σήμερα θα επικρατήσει ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και πρέπει να προσέχετε τι κάνετε και τι λέτε!

25/10 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Μην ξοδεύετε άδικα τις δυνάμεις σας σε ουτοπικά σχέδια, αλλά παραμείνετε ρεαλιστές και σύμφωνα με τις δυνατότητες σας.

26/10 – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Η ημέρα είναι εκρηκτική και μπορεί να φέρει ακόμη και διάλυση σχέσεων. Προσέξτε πολύ!

27/10 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου: Σήμερα θα έχετε έξυπνες ιδέες και οι σκέψεις σας θα είναι ευέλικτες, οδηγώντας σας σε πρακτικές και πολύτιμες λύσεις.

28/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τον Δία, την Αφροδίτη και τον Άρη (1 ημέρα): Νέα, πετυχημένα ξεκινήματα παίρνουν σήμερα πνοή.

29/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Ένταση και σοβαρά γεγονότα εξελίσσονται, παρά τη θέλησή σας! Προσοχή!

30/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Άρη (1 ημέρα): Μην πεισμώνετε και μην είστε απόλυτοι σήμερα με τον περίγυρο σας, γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε.

30/10 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Νέες ιδέες σας οδηγούν σήμερα στην επιτυχία.

31/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Η μέρα θα δώσει οικονομικό κέρδος στους περισσότερους.

astrologos.gr

loading...